Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2056. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51.346
Cevap
244
Favori
4.013.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20542055205620572058
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sadakat16 kullanıcısına yanıt

    GigaFiber tarifeleri kendi altyapısı için geçerli hocam. Telekom üstünde verdiği fiber tarifesinin ismi de Özgür İletişim Fiber diye geçiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt

    Başta sona reklam o video hocam. Asus Router'la Türknet fiberin reklamını yapmış. Siz hiç beleşe bir şey övdüğünü gördünüz mü Mesut Çeviğin? Hatta hiç unutmam tivibu incelemesi yapacağı zaman adsl internetle yapamamıştı. Sonra nasıl olmuşsa (tam hatırlayamadım) telekom Mesut beye ulaşmış özel bir ayar çekmişler netine ki tivibuyu düzgün incelesin diye. Muhtemelen bu videoyu çekmeden evvelde böyle bir ayar çektirmiştir yine.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 5 Ekim 2020; 23:43:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt

    Ben Türknet'ten pek bir şey beklemiyorum SAYE veya VAE olarak yüksek paketler ile anlaşırsa tüketiciler için çok daha iyi ve randımanlı olur.


    Hazır zaten fiber altyapımız var neden bir daha çekilip israf edilsin BTK bu konuda çözüm sağlarsa daha iyi olur.

  • Apsny A kullanıcısına yanıt

    Sinyal zayıflaması hep 0 dB miydi hocam. SNR değerine göre tutarsız geldi bana zayıflama.

  • Büyük çaplı bir arıza var demkki, fttc yapmalarının nedeni fiberin ucuz olması. Ya oraya kadar fiber çekerler yada radyolink ile çözerler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğum gününüz kutlu olsun :) Güzel bir doğum günü hediyesi vermiş Türk Telekom.

    DSL sinyali hiç kesildi mi acaba sizde ? Ve mümkünse güncel hat değerlerini paylaşabilir misiniz ?

  • Buram buram reklam kokan bir video olduğu çok aşikar   Videonun sonuna kadar izlememiştim eksik kalan yerleri izleyince gördüm bende asus göndermiş routeride. Reklama harcadıkları parayı müşterilerine daha kaliteli hizmet vermeye harcasalar keşke...

  • NitroNos kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum hocam, zaten fiber altyapı olan yerlere ( bir binada türk telekom fiber, vodafone fiber, kablonet fiber, superonline fiber olması israf) fiber çekmek yerine türk telekomun altyapı götürmediği yerlere altyapı çekme zorunluluğu getirilmeli btk tarafından.


    Alternatif firmaların neredeyse hepsi al sat yaparak para kazanıyor, btknın bu gidişi dur demesi gerektiğini düşünüyorum. Her firmaya pazar payına bağlı olarak hiç internet altyapısı bulunmayan yerlere fiber çekme zorunluluğu getirilse çok daha iyi olacaktır.

    Bu sayede bir nebzede olsa türk telekomun yükü hafiflemiş olacak, internet altyapı olmayan yerlere hizmet daha kısa sürede götürülmüş olacak.

  • Arkadaşlar Türk Telekom özel müşteri e postası neden cevap vermiyor bilgisi olan var mı? Yahut yakın zamanda dönüş alabilen oldu mu?

  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Hakikaten iss firmaları birbirlerine hırs yapıyor altyapıyı paylaşmıyorlar olan gene bize oluyor kardeşim milli servet bu anlaşın ortak kullanın işte.Devlet el atmazsa bu ortak kullanım işine daha çok mağdur oluruz.Geçen bir sitede rastladım ayrı ayrı Süperonline gelmiş kutu koymuş Türk Telekom gelmiş kutu koymuş merkez dışında millet internet beklesin halbuki 1 kutu olsa paylaşsalar diğer masraflara yüzlerce kişi fiber internete kavuşur şimdi diyeceklerki Telkoder kuruldu Türk Telekom gelmedi adamlara bi avantaj sağlamazsan firma gelmez tabi omurga ağının en büyüğü onda çünkü burada yanlış politikadan insanlar mağdur ediliyor.Btk diyecekki diğer firmalara Türk Telekom şimdiye kadar fiber altyapı için ne yapmış şu kadar yatırım yapmış artık diğer firmalar aralarında artık nasıl paylaşırlarsa o yatırım miktarına ulaşana kadar Türk telekom yatırımları duracak diğer firmalar yatırım yapacaklar bu aradada tüm altyapılar ortak kullanıma açılırdı birde btk süre verirdi bunun için zorunlu kılardı bu iş tamamdı veya başka bir çözüm yoluda olabilir tabiki ama bu işi çözmeden bırakmamaları gerek daha sonra herkeste istediği iss seçerdi.Hem rekabet kızışırdı fiyatlar düşerdi kaliteli hizmet sağlanırdı belki taahhüt devri biterdi.Türk Telekom hala tekel bence merkezde olanlar büyük sitelerde yaşayanlar şanslı bütün firmalar getirip kutusunu koyuyor kırsalda olanlar Türk Telekom dsl veya en iyi vdsl altyapısına mecburlar Türk Telekomda biliyor boşuna reklam yapmıyorlar yersen tabi😊 merkeze değil herkese diye!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xSwindLer

    Doğum gününüz kutlu olsun :) Güzel bir doğum günü hediyesi vermiş Türk Telekom.

    DSL sinyali hiç kesildi mi acaba sizde ? Ve mümkünse güncel hat değerlerini paylaşabilir misiniz ?

    Teşekkürler hocam   tabi buyrun güncel olarak.

    Ayrıca kesinti saat 11.35 de oldu saat 14.26 da geldi internet tekrar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Confick3r

    Arkadaşlar Türk Telekom özel müşteri e postası neden cevap vermiyor bilgisi olan var mı? Yahut yakın zamanda dönüş alabilen oldu mu?

    Bu mail adresi çalışmıyor artık. Kapattılar maalesef.

  • Gaziosmanpaşa Fiber için yıl sonuna kadar bekleyin dediler bana...

  • semihsahin45 S kullanıcısına yanıt

    Merhaba, eve kadar fiber.

  • Bizim yeni binaya,geçtiğimiz ramazan bayramında her daireye fiber çektiler, daha sonra girişe küçük fiber kutu koydular fakat o zaman bu zaman hala dışarıdan hat çekmediler, twit falan attım, mail attım para etmedi,

  • Bina dışarısından fiber kablo çekmediler mi ?

  • Ana kablo arızalı çekecekleri 2km fiber birde dolap koyacaklar.5 aydır yapamadılar. Bugün öğrendim 2 kmden önceki hatlarından kablosunu kepçe kesmiş. Orada da 40 abone vardır en az.

  • Apsny A kullanıcısına yanıt

    Kabin aktid olmuşsa benziyor, zayıflamanız çok çok azalmış. Sisteme işlenmesi vs. biraz zaman alabilir tabi ki.

  • ADSL hipernet diye bir şey yok ki hocam ADSL farklı bir modülasyon VDSL ayrı, bölgenizde acaba VDSL için port mu kalmamış, bunun hakkında bir şey dediler mi?

  • sadakat16 kullanıcısına yanıt

    VAE ile kullanılamaz hocam kullanılmaya kalkışılsa zaten adamlar port ve transmisyon ücretlerinden ötürü iki aya kalmaz batarlar :)

  • 
Sayfa: önceki 20542055205620572058
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.