Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51.317
Cevap
244
Favori
4.012.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    sorun orda işte binamız yeni kablo bacası cat5 kablo dairelere kadar çekili ama bakır hat verilmiş o yüzden fiber verilmiyor biz eski saha dolabından faydalanıyoruz eski saha dolabları da değişmiyor şimdilik bir kaç seneye değişecekmiş
  • ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    Siz siz olun sakın peşini bırakmayın , bize adsl2+ kabini koydular 2007 yılında yıl oldu 2017 hala aynı kabin . Aynı kabinden adsl2+ hizmeti alıyoruz , bir beyaz kabin vdsl portu felan koymadılar 10 senedir . Şimdi yazmaya başladım , yarın da dilekçe felan vermeye gidicem telekom müdürlüğüne yoksa getirecekleri yok kovalamak lazım .
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Daire içi de cat6 benim dediğim priz ile modemim arasındaki kablo Telekom ile alakalı bir sorun olabilir mi?
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    valla hiç hattı olmayanlar daha şanslı çünki hizmet olmadığı için tutar dalları oluyor diyeyim ama telekom çalışanları altyapı sorumluları bakır hat var işini görür snin düşüncesiyle hareket ediliyor benim bölgeme 4 yıl sonra genel fiber hizmeti gelebilirmiş en erken düşünün işte gerisini
  • ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    Aynen o düşüncedeler , burada zaten millet internete giriyor mu giriyor tamam o zaman kafası hakim . Hangi bölgede oturuyorsunuz il / ilçe / mahalle acaba ?
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    ankara ufuktepe deyim
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyorum. O zaman ankastrenin yanında kısa ve sağlamlığından emin olduğunuz bir kablo ile ölçün zira değerleriniz FTTB için daha iyi olması gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    Bir ayda aktif olmaz dediğinizvgibi kışı bulabilir ozaman akatarırlar hattınızı. Aslında tabi personeller bilir manileri varsa ama şu kabinlerin aktif edilme test süreleri kısalmal8 bence fazlaca uzun değil mi yav. 4-5 ay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene beklemenin

    TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] sonunda cihaz ve fiber kablolama yapıldı 2 aydır bekliyorduk BTK ya yazdım gelen cevaba bak. Bunlar insanı katil eder. 2017 revizyon planında yoksunuz diyor yaaaaa sabırrrrrrr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    çalışmalar ağır ilerliyor ben bitti galiba derken başka bir ekip dediğim gibi alt yapı yapıyordu altyapıyı yapıp test kablolarıyla borular açık mı kontrol edip kapatıp gidiyorlar fiber kabloları da başka bir ekip çekiyor demek ki...şikayette yeni saha dolabı kuruldu portumun oraya aktarılmasını istiyorum diyorum fakat altyapınız uygun değil mesajı alıyorum saha dolabları aktif olmadığı için mi böyle mesaj veriyorlar dır.
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Ayrıca bizde 2 tane ankastre kutusu var müteahhit şaftın içine bir tane kendi koymuş o duvarın arkasında t21 var oraya da telekom kendi kutusunu koymuş 2 kutuyu bağlamış telekom bu sebep olmuş olabilir mi
  • BİMER'e fiber altyapı hakkında başvuru talep etmiştim. Bu cevaptan bir şey anlamadım.

    quote:

    Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) yapmış olduğunuz Bilgi edinme başvurunuz ilgisi nedeniyle Kurumumuza yönlendirilmiş olup, Bilgi edinme başvurunuz incelenmiştir

    Ülkemizde elektronik haberleşme hizmet ve altyapıları serbestleştirilmiş olup başvuruda talep edilen hizmetin sunumu ile ilgili olarak halihazırda bir tekel bulunmadığından, Kurumumuzdan yetkilendirme alan her şirket yetkilendirmesi kapsamındaki elektronik haberleşme hizmet ve altyapısını diğer işletmecilerle rekabet içerisinde sunabilmektedir.

    Bu çerçevede; Kurumumuzca uydu ve kablo TV hizmeti, altyapı işletmeciliği hizmeti, sabit telefon hizmeti, internet servis sağlayıcılığı, mobil telefon hizmeti vb. hizmetleri sunmak üzere yetkilendirilmiş 600’den fazla işletmecinin irtibat bilgilerine http://yetkilendirme.btk.gov.tr/Yetkilendirme/ adresinden erişilebilmekte olup, hizmet talepleri söz konusu hizmetleri sunan işletmecilere doğrudan yapılabilmekte ve tüketicinin tercihine bağlı olarak farklı işletmecilerden hizmet alınabilmektedir.

    Kurumumuz tarafından hazırlanmış olan "Elektronik Haberleşme Sektöründe Hizmet Kalitesi Yönetmeliği" ve ilgili hizmete ilişkin ayrıca yayımlanan tebliğler vb. diğer düzenlemeler kapsamında ise, yukarıda belirtilen işletmecilerin hizmet kalitesi açısından performansları ve genel durumu değerlendirilmekte olup yetkilendirmeler ve ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli işlemler de yürütülmektedir.

    Bilgilerinizi rica ederiz.
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
    Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü




  • Diyor ki ben fiber alt yapı çekmek isteyene gerekli yetkileri veriyorum isteyen istediğine fiber kablo çekiyor



    Aha burada da yetki verdiğim şirketler. Fiber internet istiyorsan benle muhatap olma bu şirketler ile muhatap ol.



    Yani gelir düzeyi yüksek, toplu konutlarda oturmuyorsan fiberi unut. Çünkü sağlayıcılar buralara fiber internet çekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak190591 kullanıcısına yanıt
    Binaniza fiber kutu konulduysa 2017 yili içerisinde aktif olur diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Toplu konut olayı malesef öyle ama ilerideki mahallede ara sokaklara dahi fiber internet hizmeti verilmiş. Çevrede de toplu bir konut yok, apartman her yer ve bu fiber verilen ara sokaklarda kentsel dönüşüm sonucu yıkılacak binalar bir bir hayli fazla. Bizim mahallede baya yenilenen evler var. Aşama aşama geleceğini düşünüyorum fakat sıra ne zaman buraya geleecek tam bir muamma. O yüzden ümidimi kaybetmiyorum. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 17 Temmuz 2017; 16:40:12 >
  • ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    Dolaplar henüz kullanıma hazır değildir. Zaten normalde bir kaç ay süren bir test süreci oouyor hazır dolaplar için bir de siz dolabı sokakta konulmuş halde görseniz dahi bağlantılar bitmemiş içindeki tüm donanımlar yerleştirilmemiş olabilir. A!a en azınsan yaz bitiminden önce aktif olmaz gibime geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Yani T21'den çıkan kablolar ilk TT'nin ankastresine sonra da sizin müteahitin koyduğu ankastreye girip daireye giriyor doğru mu ? İmkan varsa kısa bil kablo ile ilk TT'nin koyduğu ankastredeki çiftinisi direk modeme takın a kastrenin hemen yanında hattı bir ölçün derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topli konuttaysanız bir şekilde fiber gelir hele de bölgeniz kentsel dönüşümdeymiş. Ha tabi il il illaki değişir oradaki duruma g9re ama toplu kontlarmfiber ooarak şanşlı yerler oluyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul, Zeytinburnu bölgem. Toplu konut fazla yok mahallemde, fakat kentsel dönüşüm sonucunda yenilenen apartmanlar baya fazla. Sık sık altyapı için talep oluşturuyorum bakalım.
  • Ha siz Toplukonutta oturmuyorsunuz ama kentsel dönüsüm olması yine avantaj sizin binan8z da dahil mi kentsel dönüşüme ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.