Türk Telekom Fiber FTTTH Aktif olma süreci (2. sayfa)
-
-
Son durum nedir kuruluma geldilermi benim 2 haftayı geçti hala aktif edilmedi müdürlük bu ay olur dedi beklemedeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Altyapım önceden vdsl olarak görüntülenmekte ve port yok şeklinde idi şuanda altyapım fiber port yok şeklinde müşteri hizmetlerini aradım paket kaydı yaptırdım banadedikleri şuan kapasite yetersiz görünüyor ama evinize kablo çekilmiş dedi öncelik li olarak girişinizi yaptık dediler halen beklemedeyim yarın dönüş olursa bilgi verecem sizlere
Benimde 16 gündür fiber var port yok diyor portları satışa açmamışlar hala bekliyorum bu işlem bu kadar uzun sürmemeli bence ya.
_____________________________ -
Biraz öyle malesef bizim bulunduğumuz yer köy türk telekom kurumsal başvuranları kurdu bile çarşamba günü bizimkiler bu şekilde çıkıyor müşteri hizmetleri kapasite tanınması bekleniyor diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Güncel bilgi arkadaşlar bugün sahada denk getirdim adamları sordum kurumsal bağlıyorlardı karşıdaki hafta gelecez dedi dedim geçen haftada bu hafta gelecektinşz dedim kurumsalları bağlayıp aktif ettik dedi karşıdaki haftada sizi bağlayıp aktif edecsz dedi 200 mph başvurdum bakalım ne olavak
böyle saçmalık mı olur ben olsam turk telekom almam dalga mı geçiyorsunuz derdim sizin yerinizde olsam artık internet temel ihtiyaç.
link verdiğim siteye üye olup adres sorgulaması yaparsanız detaylı iş emir var mı yok görürsünüz.

toplama pc forumAltyapı Sorgulamahttps://tpc.net.tr/forum/pages/altyapi-sorgulama/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 14 Kasım 2025; 22:58:21 >_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı