Türk Telekom Faturasız 45 TL / 20GB İNTERNET + 750DK HY + 1000SMS / Mevcut ve Yeni Abonelere FIRSAT 20 GB yazip 5555'e gönderebilirsiniz. GÜNCELLEME: Kendi sitesinde aşağıdaki not olmasına rağmen paketi 25.04.2022 tarihi itibariyle alabiliyorsunuz. Fırsat 4-7-10-20GB Paketlerinin kapanma tarihi 15.03.2022’dir. Bu tarih itibariyle tekrar satın alınamayacak olup, otomatik yenilenmeyecektir. ![]() |
25.04.2022 Türk Telekom Faturasız 45 TL / 20GB İNTERNET + 750DK HY + 1000SMS / Mevcut-Yeni Abonelere

-
-
Faturalıdan geçiş yapılabiliyor mu acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diğer paketlerde güzel
-
Hangisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denedim ama onlar alıma kapanmış diyor.
Fırsat 10GB fırsat 7 ffalan.
-
Sadece 20 GB olan mı kalmış bunlardan bir tek hocam?
Faturasız olması bu dönemde çok riskli. 2 ay sonra paket 80 lira oldu derlerse zamlardan sonra geçecek paket de bulmak zorlaşabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 15 Nisan 2022; 16:42:27 > -
evet hocam denedim alıma kapanmış diyor hepsi sadece fırsat 20 oldu
-
fiyat iyi de şöyle 1 yıl taahhütlü olsa keşke.
zam gelirse sap gibi kalırız ortada :D
-
bu türk telekom gerçekten çok dengesiz ya geçen ay yeni paket yaptım bu ay zam yapmışlar, şimdi de bunu yaptık bakalım inşallah en azından 3-4ay zam yapmazlar
-
-
-
Up var mi yaniti olan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler
-
Bende bunu bekliyorum bilgisi olan varsa bizi bilgilendirirse seviniriz
O zaman taahhütsüz olması daha mantıklı. 6 aya kadar faturalıya geçiş tekliflerinden elbet uygun bir tarife sunulur ve faturalıya geçilir.
Kısaca faturalıya geçiş için mantıklı bir ara tarife olmuş.
Hocam şimdi bu Tarifeye geçersek 6 ay aynı fiyattan yenilenecek mi? Karta otomatik ödeme mi veriyoruz?
linkini paylaşabilirmisiniz acaba arayınca hep eski tarihliler çıkıyor
-
eger baska bır paketı guncel olarak kullanıyorsak bu pakete kayıt yaparsak ılk paket bıtınce mı bunu kullanırız
yoksa dırekt bu mu guncel olur hatta yeterlı bakıye varsa
-
İlk hangi paketin süresi geldiyse o güncellenir. Eski paketi iptal etmeniz gerekir. 29 gün yenilenmeyince paket iptal oluyor.
Aynen şuan mevcut TT mobil faturalı aboneler geçiş yapabiliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Sadece 20 GB olan mı kalmış bunlardan bir tek hocam? Faturasız olması bu dönemde çok riskli. 2 ay sonra paket 80 lira oldu derlerse zamlardan sonra geçecek paket de bulmak zorlaşabilir. |
Benzer içerikler
- greenote akülü elektrikli süpürge
- vodafone 3 aylık paket
- kırmızı fırsat 16 gb
- dijitsu 32 inç android tv bim
- pratik finansman kart nakite çevirme
- opensea dolandırıcılığı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X