Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (926. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.763
Cevap
577
Favori
2.026.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 924925926927928
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • byzihh kullanıcısına yanıt
    Dakika istemez isek en düşük ne olur? şuan 41+7 Tl ödüyorum dakika yok, kullandigin kadar öde yani.
  • yeni yılda fiyatlarda bir artma var mı?
  • Arkadaşlar hat değerlerim bu: ultranet 16 mbps kadar 75 gb kotalı tarife kullanıyorum. Hızım şuan en fazla 10.5 mbps çıkıyor. Bu değerlere göre bu hız normal midir? Bir aralar 12-13 mbps hız aldığımı hatırlıyorum.



    Buda hız testim:



    Birde apartman fiber hiper desteklemiyor adsl kullanıcıları vdsl geçebilir mi yoksa vdsl sadece hiper fiber'e mi özel?




  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    sorunun cevabi telekomdan gelip port degistirmeleri gerek fiber vdsl dir.
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Peki hat değerlerimle aldığım hız normal midir hocam? Apartmanda fiber yok zaten ultranet kullanıyorum.
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    bence en az 14 mb hizi gormeniz gerek
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam cevap için bazılarıda o hat değerleriyle o hız normal diyor sizde en az 14 mb görmeniz lazım diyorsunuz kafam karıştı arayıp ttnetten hız yükseltmelerinimi talep etsem?
  • Bu Ücretsiz modem kampanyasını kaldırmışlar kafan rahat alayım dedım ama ofisler yapamıyoruz dedi ikna yapmalı dedi ofisin sunduğu 16mb 50gb akn+250dk her yone 56 TL yaptı mecbur kabul ettim ikna ile ugraşmamak için 75 yaparsak da 61 oluyordu normalde 46+10 şeklinde oldu
  • Bugün iptal verdım..ımzamı attım eve gelmeden kesmişler..SMS geldı aranacaksınız dedı; bakalım olmadı pazartesı başka operatöre gecerım
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    hattinizin alabildigi max hizi ogrenin.ona gore port ,modem kablo kaynakli sorun olup olmadigi arastirilmali diye dusunuyorum.soyle anlatayim doping internetle 16 mb icin 10 mb alirken ttnet gectigimde 15 mb aldim ayni hat uzerinden
  • Merhaba 84 tl ödüyordum 75gb 24mb kontratım bitmişti.iptal için ıslak imza verdim.ertesi gün arandım ve 24mb 35 gb kotalı
    modem ve 1 ayda fatura almayalım 41 tl deyince kabul ettim..2 yıl kontratı onayladım. 2.3 gün modem gelmeyince şikayette bulundum ve genel merkezden özür dilendi modem veremiyoruz diye.bende dedim sorun degil herkese aynı taktik uyguluyorsunuz.sizin modeminiz zaten güzel vdsl2 felan filan modemi anlatıyor bana :). hani 1 aylık faturayı sormayı unuttum.tekrar mh aradım taridem 41 tl filan mı onu dogrulattım fakat 1 aylık faturayı sistemimizde gozukmuyor deyince.yine şikayet kaydı olusturdum.bakalım arıyınca onun içindemi özür dilicekler.

    ekleme:
    bugun 2 şikayet kaydı sonrası genel merkezden aradılar.modem veremediniz ne oldu 1 ay fatura icindemi özür dileyeceksiniz dedim.
    hayır 1 ay fatura almıyacaklarını ve 41 tl olarak 2 yıl bizimle kaldınız için tşk dediler kapattım. bu safer 4440375 sordum 1 ay alınmıcanız ve fatura 41 tl olacak dendi. sorunum kalmadı sadece Önder beyin tavsiyesini denemek kaldı. bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarukBey -- 8 Ocak 2017; 6:39:42 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FarukBey

    Merhaba 84 tl ödüyordum 75gb 24mb kontratım bitmişti.iptal için ıslak imza verdim.ertesi gün arandım ve 24mb 35 gb kotalı
    modem ve 1 ayda fatura almayalım 41 tl deyince kabul ettim..2 yıl kontratı onayladım. 2.3 gün modem gelmeyince şikayette bulundum ve genel merkezden özür dilendi modem veremiyoruz diye.bende dedim sorun degil herkese aynı taktik uyguluyorsunuz.sizin modeminiz zaten güzel vdsl2 felan filan modemi anlatıyor bana :). hani 1 aylık faturayı sormayı unuttum.tekrar mh aradım taridem 41 tl filan mı onu dogrulattım fakat 1 aylık faturayı sistemimizde gozukmuyor deyince.yine şikayet kaydı olusturdum.bakalım arıyınca onun içindemi özür dilicekler.

    10 gündür uğraşıyorum sonunda bugün modem olayını çözdüm. Sana tavsiyem olayı online işlemler şikayet menüsünden detaylı ve tarihleri ile yazman yönündedir. O kanaldan arayan müşteri temsilcileri daha çözüm odaklı ve daha yetkili oluyor. Normal müşteri temsilcisinin ekranında çok fazla yetki yok maalesef. O yüzden gereksiz polemiğe girmiyorum hiç bir zaman. Ama iyi niyetli ve bilgili olanlar açıklama kısmına detaylı açıklama yazdığında oradan da çözüme kavuştuğumuz oluyor. Neyse sen online işlemler'den yaz modemini alırsın.

    Benim normalde modem vardı ama zyxel'in eski bir versiyonu ve çok fazla yazılımsal hata mevcut. O yüzden 10 gündür pazarlık yapıyoruz. Hatta bir ara lanet olsun isteiyorum moduna girecektim ki saolsun müşteri temsilcisi kapatmayalım yeni açıklama ekleyelim diyerek şikayeti açık bırakmıştı.




  • Dsmart kullanıyorum altyapıdan dolayı sıkıntılarım var telekom altyapısı .

    Bir kaç kere btk dan şikayet kaydı oluşturduğum için sürekli memnun değilseniz ttkom a geçin diye arıyorlar .

    300 tl geçiş indirimi teklif ediyorlar .

    Bende aynı altyapı ne fark var diyorum eveleyip geveliyorlar .

    Sabit hat annemin üzerine ona 20 tl vermek çok koyuyor .

    İnternet benim üzerine nasıl birleştirilir bunlar acaba .

    Teklif ilk 10 ay 14.90 sonraki 14 ay 44.90 ama telekom numarası aramıyor bayi arıyor .

    İşyerinde başka arkadaşı da aradılar hem geçirmediler hem de diğer olan yerdekinden de oldu hat eşinin üzerinde olduuğ için ttkom yapamıyoruz dedi 35 yerine 49 ödemek zorunda kaldı 300 tl indirimi vermediler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechargeable -- 7 Ocak 2017; 13:16:27 >
  • FarukBey kullanıcısına yanıt
    Hocam ev telefonunuz var mı yoksa yalın dahil mi bu fiyat ? Birde varsa ev telefonunuz ona ne kadar ödüyorsunuz?
  • Ev telefonu ve internet taahhüt dün bitti 75gb 16 mb hız alo konuştukça öde 64.90 teklif ettiler kabul etmedim daha uygun var mıdır yoksa başka firmalara mı geçelim bi kere ikna kampanyası kullandım diye daha aşağı fiyat vermiyorlar
  • İkna kampanyasından bir kere faydalanan tekrar faydalanamıyormu? Ben aynı pakete 10 gün önce 59.90 TL den taahhüt verdim 2 yıllık sonra pişman oldum taahhüt 7 ocakta bitecekti keşke bitmesini bekleyip kapatıcam diye blöf yapıp yada kapatıp daha düşük fiyat teklif ederlerdi belki. Hızlı modem kampanyası 31 aralıkta bitecek diye acele ettim halbuki hala devam ediyorlar modem vermeye orda bir tongaya düştük 2 yıl taahhütü geçirdiler.

    Ama modem için ayrı taahhüt yapmadılar 2-3 kez teyit ettim modem geldi evrak imza felan almadı kurye müşteri temsilciside modem taahhüdünüzde normal internet taahhüdünüz gibi 27 aralıkta bitecek dedi bakalım 2 yıl sonra sorun olursa ses kayıtları var derim.
  • Tam emin değilim ikna kampanyasında bi kere yararlanan bi daha yararlanamaz diye birşey var mı yok mu ben çok dil döktüm başka kampanya yok size dedi isterseniz kapatın dedi.
  • 16Mbit 50GB yalın 54TL kullanıyorum. 2 yıl taahhüt bitmedine 4 ay var. Şimdiden aradılar 440375 ten. 16mbit 100GB 69.90 dedi. Bende 40tl veririm dedim. O zaman size daha iyi teklif sunabilmek için "veri erişim izni" vermeniz gerek dedi. Ben yok vermem dedim, Çok sordu neden vermiyorsun falan diye çok ısrar etti. Bende vermedim ısrarla. iptal edince zaten çok uygun teklifler vereceksiniz dedim ve kapattım.
  • 16 mb 50gb akk telefon dahil 51 tl , 1 senelik taahhüt teklif ettiler bende kabul ettim.Telefon konustukca öde..
  • Hakazul kullanıcısına yanıt
    Aynı tarifeyi ıslak izmza ile iptal telebinden sonra 41 tl ye (24 ay) veriyorlar. İstersen ücretisiz ama 24 ay taahhütle modemde gönderiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 924925926927928
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.