Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (544. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.405
Cevap
570
Favori
2.005.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SIZE MUTHIS BIR TEKLIFIMIZ VAR! 444 0 375 NUMARASINDAN GELEN ARAMAYI CEVAPLAYIN, BU MUTHIS TEKLIFI KACIRMAYIN

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: graphys

    Yeni bir eve taşındık. Fiber alt yapısı var. Hatta komşuların çoğu evlerine fiber bağlatmış kullanıyorlar. Bende başvurayım diyorum. Ilk başvuru olacak. Fiber için hangi tarifeyi önerirsiniz? AKK olmasa iyi olur ve tabi bir de en hızlı olan avantajlı paketi seçelim istiyorum.

    FİBERNET için FULLİMİTSİZ paketler var; ama çok pahalı. 8LİMİTSİZ paketi de FİBERNET bölgesindeki yeni aboneler için verilemiyor diye biliyorum. Bu yüzden;

    TTNET 3’lü Avantaj Kampanyası (31.12.2013 - 49 TL - FİBERNET - 12 ay taahhütlü - Ücretsiz VDSL Modem)
    Kampanya Ana Sayfası:http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3lu-Avantaj-Kampanyasi.aspx
    Kampanya SSS Sayfası:http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/sss/Sayfalar/3lu-Avantaj-Kampanyasi.aspx
    Kampanya Taahhütnamesi:http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/uclu_avantaj.pdf

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    49 TL'lik dururken neden 55 TL'lik kampanyayı seçtiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • netlitimisiz 12 sözü vermiş...
    1 ay sonra iptal edip 3lü kampaya geçtimm
    Aynı gün geçiş oldu dediler..
    Eve gittim internet yok..
    Müsteri hizmetlerini aradım..
    Sistem aboneliğimi onaylaammış.
    en erken 2 en geç 8 iş gününde onaylanıyormuş..
    Böyle saçma ahlaksız firme görmedim..Sistem onayı ne demek kardeşim ..aşşak mı geçiyorsnuz..Cuma günü basvrudm hafat sonlrıda sayılmıyor..Bugun tam 12 gün oldu..8 iş+4 hafta sonu...
    YArın eve gittiimde bakacağım amam eminim yien bağlanamaış olacak..KArektersiz cibiliyetsiz herifler..Müşteri hizmetleri de bi o kadar ukala..
    Paket değişimde tam 12 gün beklemek..Bir de teknoloji firmesi olacak bunlar..
    Buradan ttnet hakkında olumsuz yorumlara mesafeliydim..Ama millet haklıymış..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonurakar

    49 TL'lik dururken neden 55 TL'lik kampanyayı seçtiniz?
    Sanırım orda ilk önce tel iptal alıyor sonra işleme koyuyor gibi bişi söyledide ondan. Yapmıyorda olabilir bilemiyorum. Karmaşa ile uğraşmamak adına buna geçtim. Yani iptal talebinde bulunuyorsun fln sonra iptal etmemek için yeni kampanyaya dahil ediyormu ne öyle bişiler işde. Problem değil,55 olsun. Sistemi %100 verimli kullanıyorum zaten. Telefonda annem kullanıyor. Bi tivibu çok kullanmıyoruz ama arada bakabiliyorum. Böyle kalmasında sorun yok yani.

    Bak hatta deathrider13 başına bir karmaşa gelmiş bile. Bende geçen sene sorun yaşamıştım baya. BTK ile çözmüştüm sorunumu. Hatta bugün işlemleri yapan arkadaşla baya sohpet ettik, "ne kdr saçma iş yapmışlar" fln demişti. Sanırım telekom ordan işlemleri alıyor almasına da TTNet merkezinde olay karmaşaya giriyor. Benzer şeyler olmasın diye en mantıklısı bu. Aslında bu paket de 49tl ama 5tl gibi bir zamn geleceğinden böyle hazırlamışlar. Sorun değil dediğim gibi. TTnet'in sisteminin oturmasına daha var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 17 Aralık 2013; 23:03:55 >
  • bu aya kadar 39 liralık kampanyadaydım.kampanyam bitmiş.telefon kullanmıyorum.sadece internete giriyorum.hangi pakaeti tavsiye edersiniz.
  • yarın o internet açık olmazsa terbiye sınırı falan demeyeceğim..
    Sabır sabır 12 gün oldu hele bi bağlanmasın..O zaman görürler..
    KArışık bir sey yok..Adamlar ciddi mental retarde...
  • Arkadalar konunun son sayfalarını okudum, benim durumumda olup soranlar olmuş belki gözden kaçırmı olabilirim ama cevap alamamılar. Sorum, sorunum şu;

    Bulunduğum bölgede fiber altyapısı yok, kablonet yok, superonline yok. Alabileceğim tek internet bağlantısı malesef adsl. Ben telefona ücret ödemek istemiyorum ve maksimum 12 aylık bir taahhüt süresini kabul edebilirim. Bu durumda bana hangi tarifeyi önerirsiniz.

    3lü avantaj kampanyası fiber altyapısı olmayan bölgelerdealınabiliyor mu? Cevap verirseniz çarşamba günü yani bugün müracat etmek istiyorum.
  • Bu ttnet kaç günde bağlanır? 3 gündür bekliyorum. Geçen cuma sözleşmeyi imzaladım sonra ne gelen var ne giden. Max süre nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 29.90 +2 tlPAKET üyeligim vardı ekstradan kullanıyordum
    mesaj yollamışlar 12 aylık daha sürem dolmadı. mart ayı sonunda baglatmıştım
    sanırım 4 ay var dolmasına 35.90 mı vs vs ne ocak ayı itibari ile ödemeniz bu olacak şeklinde bildiri yapmışlar.

    12 ay tahahüt vermişim!!
    ben kullanıyorum kullanırkende bunlar zam yapıyor 3 -- 5 tl bişey degil ama yıla vurdugumuzda 2 fatura demek

    yaptıkları hiç hoş degil ben ne için tahhahüt verdim SİZ ZAMLAYIN BEN HER TÜRLÜ KABULÜM DİYEMİ!!
    ben 12 ay kalacam sizde 12 ay bu fiyatı sunacaksınız diye!
  • 9 aylık ikna kampanyam bitti. geçen gün gidip 24 ay bağladık interneti 39 liradan (1 yıllık taahhüt 45 liraydı yanlış hatırlamıyorsam, emin değilim) iptal bölümündeki kadın ikna kampanyasından bir kere daha yararlanamayacağımı söyledi, sanırım tek seferlik bi olay. telefon hattını da ttnet alo yapmıştık son 2 ay kaldı ona da hiç ücret ödemedik fakat yine çalışanın dediği üzere ttnet alonun yeni fiyatı aylık 5 lira olacakmış. oturduğum yerde ne fiber altyapı ne de superonline vs. var. kısa vadede de gelecek gibi gözükmüyolar. umarım benim için en doğru olanı yapmışımdır. sonurakar'a tekrardan teşekkür ederim, ondan öğrendik bu işi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayariza

    9 aylık ikna kampanyam bitti. geçen gün gidip 24 ay bağladık interneti 39 liradan (1 yıllık taahhüt 45 liraydı yanlış hatırlamıyorsam, emin değilim) iptal bölümündeki kadın ikna kampanyasından bir kere daha yararlanamayacağımı söyledi, sanırım tek seferlik bi olay. telefon hattını da ttnet alo yapmıştık son 2 ay kaldı ona da hiç ücret ödemedik fakat yine çalışanın dediği üzere ttnet alonun yeni fiyatı aylık 5 lira olacakmış. oturduğum yerde ne fiber altyapı ne de superonline vs. var. kısa vadede de gelecek gibi gözükmüyolar. umarım benim için en doğru olanı yapmışımdır. sonurakar'a tekrardan teşekkür ederim, ondan öğrendik bu işi :)

    Yalan söylemiş. Her defasında gidip faydalanabiliyosun.

    İptal etmemen için sana yaptıkları teklif olarak düşün ki mantık bu zaten. Sen iptal edicem dediğinde sana 1 defa mı teklifte bulunurlar sence?
  • TTnet yüzünden Afganistan da yaşıyor gibi hiss ediyorum evrenin en gelismemis en pahali internetini satan kurum
  • arkadaslar malum bu firma ile çalışmaya devam edıyoruz..benımde 17 ocakta 1 yıllık taahhutum bıtıyor ttnet aloyada bu işlemlerden 1 ay sonra geçmiştim yani önce net sonra telefonun taahutu bıtıcek..şimdi ben netlimitsizden ultranete gecmek ıstııyorum ama ttnet aloyuda aynı anda yapsam (17 ocaktan öncemi soramı orasıda ayrı muamma )sorun cıkarmı ttnet alo ve ultranet 49+5 toplamda 54 tl + konustukça öde durumu bunların dısında sacma sapan baglantı ücreti varmı artı bu fiyatlara ocakta zam gelecekmı..
  • sezgin87 S kullanıcısına yanıt
    bu firmanın yaklaşık 6- 7 milyon net müşterisi var bir anket yapsalar yüzde elli memnunuz diyen çıkarmı acaba ..benim tahminim yüzde 20 oda yakınları çalışanlar vs dir..
  • sezgin87 S kullanıcısına yanıt
    sen ajan mısın:=)
  • ttnet in iptal bölümünde çalışan görevli aile dostumuz sayılır. bize 6 ay%50 vermişti. tekrar gittiğimde bir kere verebilirim demişti bana, yani 2. kez verme şansı olsaydı kesinlikle verirdi. demek ki 1 kere verilebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 18 Aralık 2013; 11:03:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkay956

    ttnet in iptal bölümünde çalışan görevli aile dostumuz sayılır. bize 6 ay%50 vermişti. tekrar gittiğimde bir kere verebilirim demişti bana, yani 2. kez verme şansı olsaydı kesinlikle verirdi. demek ki 1 kere verilebiliyor.

    kardes benım de net paketım bıtecek 1 2 gune (ttnetalo-tivibu-sınırsıznet olan paket) . Sımdı nasıl yapıyoruz orda once ıptal mı ettırecegız paketı ? ve sonrasında aynı paketı mı %50 ındırımle kullanıyoruz
  • PRO319 kullanıcısına yanıt
    kaç lira ödüyordunuz pakette tam olarak neler var? adsl fiber ayrıntıları verin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkay956

    kaç lira ödüyordunuz pakette tam olarak neler var? adsl fiber ayrıntıları verin.

    normalde 39 lıra olması lazımdı ama benden 42 lıra alıyorlardı modem de vermıslerdi . Paketın ıcerıgınde ttnetalo-tivibu-bırde sınırsız net vardı . telefon yoktu evde gelıp telefon baglantısını aktıf ettıler . tıvıbuyu felan baglatmamıstım . sadece net ve telefon 42 tl oduyorum
  • 
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.