Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 13ATMACA , a-f-h Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.767
Cevap
577
Favori
2.027.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu tarifeyi kullanıyorum, fiyat olarak mükemmel diyebilirim, konuyu açan arkadaşa tekrardan teşekkür ederim.

    Şimdi böyle bir tarifeyi daha gideceğim köy için arıyorum.Yazlık bir tarife olacak ama sınırsız olursa mükemmel olur benim için.

    Şimdi gideceğim yerdeki telefon hattı kapalı ama eğer çok gerekli olursa açtırabilirim.4-5 ay boyunca bu internet köy gibi bir yerde kullanılacak eğer taahhüt varsa
    bu zamandan sonra bu interneti merkezdeki bir eve de aktarabilirim eğer böyle olanak varsa.Böyle bir tarife var mı acaba?

    Yani internet 4-5 ay bir yerde sınırsız olacak eğer imkan olursa daha sonradan başka bir yere aktarılacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x15

    Tivibu kotayı etkiliyor mu? Bilg.dan izleyince etkiliyor bildiğim kadarıyla ama 3 lü fırsat kampanyasında sunulan ev paketi olduğu için kotayı etkilemiyor, öyle değil mi? Bir de fibernet kullananlar internet hattını tek bir prizden alıyorlar.Tv leri aynı odada olmayanlar için nasıl bir bağlantı yapıyorlar acaba?

    Tivibu ev kotayi etkilemez hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart ayının ortalarında 6 ay boyunca %50 indirim kampanyasına geçmiştim ve nisan ayında aktif olacağı söylendi. Ancak nisan ayından itibaren fatura gelmemeye başladı Sebebi ne olabilir acaba?

    TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL
    TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL




  • Yakşalık olarak 6 aydır internetsiz yaşıyorum ayrıca, boşuna internet faturası ödüyorum. ne yaptırsam süperonline bir türlü maduriyetimi gideremedi. haziran ayının ortasında sözleşmem bitecek, eğer böyle bir kanun varsa sözleşme bitmesini beklemeden iptal ettireceğim. umarım en kısa sürede yürürlüğe girer... Peki şuan benim gibi sözleşmesi eski olanlar iptal ettirebilecek mi? yoksa bundan sonraları için mi geçerli olacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N1ghtfall_01

    Bu da benim değerlerim. 8mbit smile adsl kullanıyorum.
    TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL



    3'lü fırsat kampanyasının son günü ttnet bayisine gidip kampanyadan yararlanmak istediğimi söyledim. Görevli kız bana bulunduğum adreste hipernet desteklenmediğini ve bu kampanyadan yararlanamayacağımı söyledi. Bende modem değerlerimden bahsederek maksimum hızımın 25mbit'e kadar çıkabileceğini gördüğümü söyledim. Bana sokağımda iki kişinin daha başvuru yaptığını ve başvurularının iptal edildiğini söyledi. Benimde aynı şekilde başvurumun iptal edileceğini ancak yine de istersem başvurumu alacaklarını söylediler. Bende ttnet'i arayıp binada hipernet alabilir miyim diye tekrar sordum ve hiperneti desteklediğini öğrendim. Bayi de ki bayana durumu bildirdim, o da siz bilirsiniz ama iptal edilir dedi ve başvurumu aldı.
    Ertesi gün ttnet alo bağlantısı için ekip geldi ve bağlantıyı yaptılar. Bende gidip modemi aldım. Modemi alırken kız yine alaycı bir şekilde onay mesajı gelene kadar bekleyin ve modemi öyle verelim çünki nasıl olsa iptal olacak gibi birşeyler söyledi. Ben inat edip modemi aldım ancak açmamamı söyledi. Bu şekilde modemi kutusu ile birlikte eve koydum. Modemi aldıktan sonraki gün aynı bayi arayarak başvurumun iptal edildiğini ve modemi geri getirmem gerektiğini söyledi.
    TTneti arayarak durumun detayını öğrenmeye çalıştım. Tek öğrenebildiğim başvurumun bayi tarafından iptal edildiği oldu. Bunun nasıl olduğunu anlamış değilim. Bayi kafasına göre benim başvurumu iptal edebiliyor mu ? Yoksa müdürlük mü uygun olmadığını bildirip başvuruyu iptal ettiriyor ? Bana ttnet'te telefon ile görüştüğüm kişi telekom müdürlüğünü arayarak detaylı bilgi almamı istedi. Bana zor gelen tek şey bayide ki kızın alaycı tavrına maruz kalacak olmam. Eminim oraya gittiğimde de ben size söylemiştim gibisinden tavırlar yapacak.

    Sorum şu arkadaş gönderdiği değerler ile hipernet almakta ancak benim değerlerim daha iyi olmasına rağmen benim hipernet alamamam gibi bir durum söz konusu olabilir mi ? Bunun için ne yapmam gerekir ? Telekom müdürlüğünü mü zorlamalıyım ?
    TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

    Arkadaşlar merhaba,

    En son yazımı yukarıda ekledim. Dün en sonunda Sultanbeyli telekom müdürlüğüne giderek 3'lü fırsat kampanyasına başvurumu yaptım. Başvuruyu alan arkadaştan Allah razı olsun, çok ilgilendi. Durumu anlattıktan sonra hemen bir kaç yeri arayarak ilgili kişiye ulaşmak için çaba gösterdi. Uğraşları sonucu 20 dk sonra saha görevlisine kadar ulaştı ve görevliden hattımın destekleyip desteklemediğine bakmasını istedi. Bir miktar daha bekledikten sonra görevliyi tekrar arayarak hattımın hiperneti desteklediği bilgisini aldı ve başvurumu tamamladı. Telefonu kapatmadan saha görevlisine ben başvuruyu aldım sen hemen bağlantıyı yap eğer bir problem çıkarsa kampanyalar bitmeden arkadaşı başka kampanyadan yararlandıralım diye rica etti. Arkasında bana modemi vererek eve gidip kontrol etmemi söyledi. Dediği gibi 1 saat sonra telefonuma mesaj gelerek internetimin aktif olduğu bilgisini aldım. Bu kadar hızlı işlem yapılmasına çok şaşırdım :)

    İşte bugün ki modem değerlerim ve hız testim:

    TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL


    TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL



    Eğer uzatılmaz ise 31/05 kampanyanın son günü. Yaşadıklarımı belki yardımı dokunur diye paylaşmak istedim.

    Burada yardımcı olan bilgi veren herkese teşekkür ederim.
    TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL




  • TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

    TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL




  • bu kampanyadayım ancak bilmek istediğim, ttnet wifi hizmeti almak hakkım var mı ? varsa ne kadar süre yada gb ?
  • TTNET Alo THK Kampanyası (12 ay taahhütlü - Yalnızca TT müdürlüklerinden alınabilir.)
    TTNET internet aboneleri, kullandıkları TT sabit hattı TTNET Alo THK Kampanyası ile TTNET Alo'ya taşıdıkları takdirde 12 ay boyunca "TTNET Alo Aylık Sabit Ücret 15 TL"yi ödemiyorlar.
    Kampanya Sayfası:http://www.turktelekom....Aylik-Ucreti-Kampanyasi
    Kampanya Detayları:http://www.turktelekom....k-Ucreti-Kampanyasi.pdf
    BTK Kararı:http://www.tk.gov.tr/me...ar/2012%20DK-07-558.pdf
    BTK Kararı ekleri:http://www.turktelekom....ul-Karari-Ve-Ekleri.pdf
    ***Yeni internet aboneleri, yeni aboneliği TT sabit hat ile açtırdıklarında TT sabit hattı bu kampanyayla en erken 90 gün sonrasında TTNET Alo'ya taşıyabilirler, bu da 12 ay taahhütlü internet kampanyasının otomatik olarak en az 15 aya uzaması demektir; 90 günden uzundur mevcut abonelerde bu şart geçerli değildir, TTNET Alo THK kampanyası bir internet kampanyası ile beraber de alınabilir.
    ***avea'nın Cepte Bayram paketlerine abone olanlar taahhütleri bitmeden telefonlarını TTNET’e taşımasınlar.
    ***TT sabit hat aboneliğinize ait bir taahhüt varsa TTNET Alo’ya geçmeniz hâlinde TT’nin hattınıza sağladığı indirimleri ceza olarak ödemek zorunda kalırsınız.
    ***TT sabit hat numaranız değişmeden TTNET Alo'ya kesintisiz geçiş yapabilirsiniz. TTNET Alo hizmeti TTNET internet hizmetiyle birlikte verilmektedir. TTNET internet hizmeti iptal edildiğinde TTNET Alo hizmeti de iptal olacaktır. TTNET Alo hizmeti iptal edildiğinde TTNET internet hizmeti de iptal olacaktır. Diğer detaylar için:http://www.ttnet.com.tr.../Sabit-Ses-Hizmeti.aspx

    arkadaşlar bu kampanyadan yararlanmak için fiber internet sahibi olmak şart mı? ben 12 Ay Vitaminli ADSL internet alıcam, vu TTnet ALO THK kampanyasından yararlanabilir miyim?




  • 600dk ttnet Wifi hakkı var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N1ghtfall_01

    600dk ttnet Wifi hakkı var.


    kalan dkk hakkımı online işlemlerden göremedim
    birde 600 dkk sonrası ücretlendirme mi başlıyor yoksa kullanım kapanıyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 29 Mayıs 2013; 22:18:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semihus

    3 ay önce tam isabet kampanyasıyla birlikte yeni hat açtırmıştım. O an için ttnet alo ya geçemeyeceğim ama 3 ay sonra geçebileceğim söylendi sabit ücret ödememek ,için. Aradan 3 ay geçti 4440375 aradım ama şimdide hib-nelik yapıyorlar sabit ücretsiz ttnet alo paketi yok diyorlar. 3 ay önce ısrarla sormuştum bak sen şimdi böyle diyosun ama 3 ay sonra kalkmasın diye ama malesef düşündüğüm gibi oldu.

    TTNET Alo Kampanyası'nın son başvuru tarihi 31.05.2013 iken 31.08.2013'e uzatıldı; ama YALNIZCA TT MÜDÜRLÜĞÜ İPTAL BÖLÜMÜNDE VERİLİYOR.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helluri

    quote:

    Orijinalden alıntı: N1ghtfall_01

    600dk ttnet Wifi hakkı var.


    kalan dkk hakkımı online işlemlerden göremedim
    birde 600 dkk sonrası ücretlendirme mi başlıyor yoksa kullanım kapanıyor mu?

    Kapanıyor, istersen ek paket alabiliyorsun; ücreti mukabilinde.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Handsome2000 Türk Telekom sabit hat sahibi ve abonelik süresi 90 günden uzun her ADSL/VDSL/FİBER abonesi TTNET Alo THK Kampanyası'ndan yararlanabilir. Başvuru için TT müdürlüğü İPTAL bölümü...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonurakar

    @Handsome2000 Türk Telekom sabit hat sahibi ve abonelik süresi 90 günden uzun her ADSL/VDSL/FİBER abonesi TTNET Alo THK Kampanyası'ndan yararlanabilir. Başvuru için TT müdürlüğü İPTAL bölümü...



    TTNET Alo THK Kampanyası (12 ay taahhütlü - Yalnızca TT müdürlüklerinden alınabilir.)
    TTNET internet aboneleri, kullandıkları TT sabit hattı TTNET Alo THK Kampanyası ile TTNET Alo'ya taşıdıkları takdirde 12 ay boyunca "TTNET Alo Aylık Sabit Ücret 15 TL"yi ödemiyorlar.
    Kampanya Sayfası:http://www.turktelekom....Aylik-Ucreti-Kampanyasi
    Kampanya Detayları:http://www.turktelekom....k-Ucreti-Kampanyasi.pdf
    BTK Kararı:http://www.tk.gov.tr/me...ar/2012%20DK-07-558.pdf
    BTK Kararı ekleri:http://www.turktelekom....ul-Karari-Ve-Ekleri.pdf
    ***Yeni internet aboneleri, yeni aboneliği TT sabit hat ile açtırdıklarında TT sabit hattı bu kampanyayla en erken 90 gün sonrasında TTNET Alo'ya taşıyabilirler, bu da 12 ay taahhütlü internet kampanyasının otomatik olarak en az 15 aya uzaması demektir; 90 günden uzundur mevcut abonelerde bu şart geçerli değildir, TTNET Alo THK kampanyası bir internet kampanyası ile beraber de alınabilir.
    ***avea'nın Cepte Bayram paketlerine abone olanlar taahhütleri bitmeden telefonlarını TTNET’e taşımasınlar.
    ***TT sabit hat aboneliğinize ait bir taahhüt varsa TTNET Alo’ya geçmeniz hâlinde TT’nin hattınıza sağladığı indirimleri ceza olarak ödemek zorunda kalırsınız.
    ***TT sabit hat numaranız değişmeden TTNET Alo'ya kesintisiz geçiş yapabilirsiniz. TTNET Alo hizmeti TTNET internet hizmetiyle birlikte verilmektedir. TTNET internet hizmeti iptal edildiğinde TTNET Alo hizmeti de iptal olacaktır. TTNET Alo hizmeti iptal edildiğinde TTNET internet hizmeti de iptal olacaktır. Diğer detaylar için:http://www.ttnet.com.tr.../Sabit-Ses-Hizmeti.aspx

    arkadaşlar bu kampanyadan yararlanmak için fiber internet sahibi olmak şart mı? ben 12 Ay Vitaminli ADSL internet alıcam, vu TTnet ALO THK kampanyasından yararla


    çook çoook tşk ederim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Handsome2000 -- 29 Mayıs 2013; 22:31:47 >




  • TTNET 3’lü Avantaj Kampanyası 30 Hazirana kadar uzatılmış galiba arkadaşlar.
    Buyrun linki
    Kampanyadan yararlanmak için 1 ay gereksiz ödeme yapacaktım az daha 20 sine doğru başvurumu yapar, yeni evimde ttnetin kulaklarını çınlatmaya devam ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceqqu

    TTNET 3’lü Avantaj Kampanyası 30 Hazirana kadar uzatılmış galiba arkadaşlar.
    Buyrun linki
    Kampanyadan yararlanmak için 1 ay gereksiz ödeme yapacaktım az daha 20 sine doğru başvurumu yapar, yeni evimde ttnetin kulaklarını çınlatmaya devam ederim.

    3'lü Avantaj 49 TL olan kampanya, asıl 39 TL'lik kampanya uzasın...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonurakar


    quote:

    Orijinalden alıntı: TheDoCT

    dün'de beni aradı müşteri temsilcisi ve 24 ay tahahhüt vermem karşılığında aylık 63 tl yerine ilk 3 ay ücretsiz kalan aylarda 48 tl net limitsiz 8mb önerdi böylece 320tl ye yakın indirimden faydalanmış olacaksınız dedi,bende telefon ne olacak dedim o buna dahil değil dedi . mecburen 3 ay daha 63 ödeyip sonra 9 ay tahahütsüz 44 tl ye geçeceğim en iyisi o görünüyor..

    Niye 3 ay 63 ödeyip sonra 9 ay 44 TL kampanyası alacaksın?

    çünkü yukarıda da anlattığım gibi hat devri ile annemin üzerinden kendi üzerime aldım 2 hattı da ve böyle olunca yeni abone kabul edilip 3 ay boyunca iptal başvurusunda bulunamıyormuşuz ve buna müteakip iptal masası da indirimlerden yararlandıramıyormuş :/ orada ki iş bilmez müşteri temsilcisinin hatası bana 20 tl devir ücreti ve 3 ay boyunca 40 tl den 140tl ye mal oldu. elim kolum bağlı eve dönmek zorunda kaldım :(




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonurakar


    quote:

    Orijinalden alıntı: ceqqu

    TTNET 3’lü Avantaj Kampanyası 30 Hazirana kadar uzatılmış galiba arkadaşlar.
    Buyrun linki
    Kampanyadan yararlanmak için 1 ay gereksiz ödeme yapacaktım az daha 20 sine doğru başvurumu yapar, yeni evimde ttnetin kulaklarını çınlatmaya devam ederim.

    3'lü Avantaj 49 TL olan kampanya, asıl 39 TL'lik kampanya uzasın...

    Amasya bölgesinde 39 tl lik kampanyayı uygulamıyor TTNET, rakipleri bu bölgede olmadığı için, tekelleşmenin en güzel örneği, rakip yoksa neden ucuz kampanyayı bu bölgeye yapıyım.
    Keşke 39tl lik kampanyaları bizde görebilseydik




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ctrlshft

    Yakşalık olarak 6 aydır internetsiz yaşıyorum ayrıca, boşuna internet faturası ödüyorum. ne yaptırsam süperonline bir türlü maduriyetimi gideremedi. haziran ayının ortasında sözleşmem bitecek, eğer böyle bir kanun varsa sözleşme bitmesini beklemeden iptal ettireceğim. umarım en kısa sürede yürürlüğe girer... Peki şuan benim gibi sözleşmesi eski olanlar iptal ettirebilecek mi? yoksa bundan sonraları için mi geçerli olacak?

    hocam benim de superonline fiber vardı,taşındığım yerde fiber yoktu,adsl vereceğiz dediler.Kabul etmedim.BTK ya şikayet yazdım iki kez ve taahütümün bitmesine 15 ay olmasına rağmen bedelsiz olarak iptal ettiler aboneliği.Sürekli olarak aradım ben ve çok uğraştım.500 tl cezası vardı.Sizde bu siteye şikayet yazın faydası olacaktır umarım.ve hatta boşa ödediğiniz faturalarınızı da geri isteyin mutlaka.

    https://tuketici.btk.gov.tr/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amisos55 -- 30 Mayıs 2013; 9:34:14 >




  • ben şubat ayında ikna ile 6 ay %50 almıştım ama bu arada tt deki görevli ttnet alo için tarifeyi sıfırlamak yerine 15 tl den 13.9 a tl ye düşürmüştü.dolayısıyla 31.5 tl yerine 48.5 tl fatura geliyor.ağustosta 6 ay bitecek. durumu benim gibi olan arkadaşların (ttnet aloya 0 tl yerine 13-14 tl ödeyenler) 6 ayları bitince verilen 2.indirim kampanyasında ttnet alo ücretlerini sıfırladılar kı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.