Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
28.766
Cevap
577
Favori
2.026.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İzmir'den yaptırabilen varsa pazartesi günü bende pederi müdürlüğe göndereceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ciyomiyo

    quote:

    Orijinalden alıntı: cancantürk

    quote:

    Orijinalden alıntı: helsloot

    hehehhe

    Bende geçtim biraz önce açıklayayım ;

    TTNet 8mbit Limitsiz İnternet 50 gb AKK'li paketi olanlar (9 Ay Taahhütsüz) + TTNet alo Konuştukça Öde ( 12 ay ev telefonunuzu kapatmama taahhütü veriyorsunuz ) = 39.90TL

    faturalar ise ayrı ayrı geliyormuş internetin faturası ayrı telefonun faturası ayrı , diyelim ki o ay boyunca hiç telefon ile konuşmadınız o zaman sadece internet faturası geliyormuş , konuşursanız ayrı olarak geliyormuş tabi sabah 7 akşam 7 saatleri dışında konuşursanız



    Bu arada benim TTnet ile kazan 24 ay taahhütüm vardı yine de oluyor iyi oldu 63 TL ödemekten kurtulduk

    Hayırlı olsun, ucuza internet kullanmak ve taahütten kurtulmak isteyenlere bire bir kampanya. İşlemleri nerede yaptırdınız?

    Hocam bu tarifede sadece 8 mbit limitsizmi 50 gb gb paketmi var ben 8 mbit akk sız almak istiyorumda onun içinde kampanyalı paketler varmı


    benim yukarıda bahsettiğim yöntemi uygulayarak 9 ay değil 12 ay 81 liraya 8LİMİTSİZ tarifesini kullanabilirsin.
    tekrarlıyım gidiyorsun sadehat açtırıp adsl tam isabet kampanyasına başvuruyorsun. ondan sonrada 1 sene telefonu kapatmayacağına dair bir abonelik var onuda taahhütlüyorsun. telefonun konuştukça öde oluyor. ttnet iletişim merkezine gittim. en fazla 1 sene taahhüt veririm telefonda kullanmak istemiyorum dedim o da yalın adsl daha pahalıya gelir dedi ve bu şekilde yönlendirdi.




  • Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler..Bende bugün Bağcılar genel müdürlüğünden yalın 8 mb netlimitsiz tarifemi 6 aylığına 39tlye indirtdim..6 ay sonra görüşmek üzere dedim ve ayrıldım :)
  • TTNET mümkünse uzak dursun
  • İnterneti hemen 39 tl olan tarifeye geçirdiler ama telefonla ilgili mesaj falan gelmedi. Telefonu ttnet e geçirme işini daha sonra mı yapıyorlar?
  • cancantürk adlı arkadaşıma teşekkür ederim sayesinde bizde yararlandık.
    biraz önce babam ttnet müdürlüğündeyken aradı ve yetkili kişi ile ben konuştum; biz telefonda konuştuğumuz için dk lı bir paket istedim, arkadaş ilk önce buradaki gibi 8 mb sınırsız interneti 9 ay taahhütsüz 39 TL ye dahil etti, sonrasında telefon için her yöne 100 dk lık paketi 23 TL olarak önerdi - 12 ay taahhüt verildiği için ayrıca kendileri her ay her yöne 500 dk eklediler oldu toplam ayda 600 dk her yöne :) sonrasında 23 TL üzerinden de ilk 6 ay indirim yaptı (%45) -14 TL oldu sonasındaki 6 ayda 23TL devam edecek (akşam 7 - sabah 7 devam ediyor) gerçekten çok iyi oldu benim için tekrar blgilendiren tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.
  • Bugün posta göndermişler ve paket 69 liraya cıkıcakmış ayın 1 inde peder fena köpürdü hem dünyanın en pahalı internetini satıyorlar filan diye açtı müşteri hizmetlerine bi güzel selam söyledi kapattı telefonu suratlarına kapattırıcam diyor wınn mınn idare edersiniz diyor kardeşimle konuşup gidelim şuraya belki 30 tlyi duyunca vazgeçer saolun bilgilendirme için
  • Biz de hallettik ama ilginçtir telefon hattınız 2 gün kadar kapalı kalır demişler eşime. Öyle olunca tam vazgeçecekken TTNeti 6 ay taahhütsüz 30 TL yapmışlar. Telefon da yine Telekomda kalmış 12 ay taahhütle mevcut tarifemizin ücretini 6 ay süre ile 24 TL den 14,90 TL ye çekmişler. TTnet Alo ya geçemedik ama yine de karlı çıktık bu işten.
    Konu iki farklı başlıkta yürüyor. Heriki başlığı açan arkadaşlara da teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: epyhon

    Bugün posta göndermişler ve paket 69 liraya cıkıcakmış ayın 1 inde peder fena köpürdü hem dünyanın en pahalı internetini satıyorlar filan diye açtı müşteri hizmetlerine bi güzel selam söyledi kapattı telefonu suratlarına kapattırıcam diyor wınn mınn idare edersiniz diyor kardeşimle konuşup gidelim şuraya belki 30 tlyi duyunca vazgeçer saolun bilgilendirme için

    avea 3G super jet alırsanız sınırsız ama fatura arada 70TL'CİK fazla gelebiliyor... 59TL 124TL geldi...
  • bu ay sırf 23 tl telefon faturası gelmiş hiç konuşmama rağmen bu mümkün mü ya ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maydogdu

    İnterneti hemen 39 tl olan tarifeye geçirdiler ama telefonla ilgili mesaj falan gelmedi. Telefonu ttnet e geçirme işini daha sonra mı yapıyorlar?

    Evet TTNet'ten telefonla ilgili mesaj sonra geliyor. Telekom, telefon için bu ay 1 Kasım'dan TTNet'e geçtgiğiniz tarihe kadar olan faturanızı gönderecek.
  • konuyu açan arkadaşa çok teşekkürederim
    bende bugün gittim telekoma net6 paket kullanmaktaydım 32 tl idi kapattırmak istiyorum yada varsa indirimden yararlanmak istiyorum dedim taahütsüz 6 ay %50 indirim yaptılar 16 tl ödeyeceğim ev telefonu ise 23 tl den 12 ay taahüt vermek kaydıyla 6 ay %45 indirim yaptılar 500 dk heryöne konuşma verdiler 1 ayda faturalandırılmayacağını söyledi bu indirim iyi oldu 6 ay sonra tekrar görüşmek üzere deyip ayrıldım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenk_139

    cancantürk adlı arkadaşıma teşekkür ederim sayesinde bizde yararlandık.
    biraz önce babam ttnet müdürlüğündeyken aradı ve yetkili kişi ile ben konuştum; biz telefonda konuştuğumuz için dk lı bir paket istedim, arkadaş ilk önce buradaki gibi 8 mb sınırsız interneti 9 ay taahhütsüz 39 TL ye dahil etti, sonrasında telefon için her yöne 100 dk lık paketi 23 TL olarak önerdi - 12 ay taahhüt verildiği için ayrıca kendileri her ay her yöne 500 dk eklediler oldu toplam ayda 600 dk her yöne :) sonrasında 23 TL üzerinden de ilk 6 ay indirim yaptı (%45) -14 TL oldu sonasındaki 6 ayda 23TL devam edecek (akşam 7 - sabah 7 devam ediyor) gerçekten çok iyi oldu benim için tekrar blgilendiren tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.

    Benimki de birebir aynısından...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yarın sanırım oglene kadar calısıyorlar bende faydalanmaya calısıcagım bılgı gecerım
  • ben hiç TTnet abonesi olmadım, evimde telefon da yok fakat tablet ve masaüstü bilgisayarım var bu yüzden limitsiz internet alacağım ben bu anlattıklarınızdan yararlanabilir miyim en ucuz kaç TL'ye limitsiz kullanabilirim yardımcı olabilir misiniz çok sevinirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkan1992

    ben hiç TTnet abonesi olmadım, evimde telefon da yok fakat tablet ve masaüstü bilgisayarım var bu yüzden limitsiz internet alacağım ben bu anlattıklarınızdan yararlanabilir miyim en ucuz kaç TL'ye limitsiz kullanabilirim yardımcı olabilir misiniz çok sevinirim?


    Kayseri için aşağıdaki linkte güzel fiyatlar var fakat kampanya bitmiş olabilir. Bir araştırın belki faydalanabilrsiniz.

    http://forum.donanimhaber.com/m_66803088/mpage_1/key_/tm.htm
  • taahhütüm varken ben de iptal için gitmiştim. 1 ay bedava internet 1 ay bedava telefon verdiler. her taahhüt döneminde telefon ve internet için 1 ay bedava veriyorlar. tabi bunu söylemiyorlar. taahhütüm bittikten sonra ben de 39luk pakete geçtim. ilk ayda bedava yaptılar üstelik. iptal için gidin taahhütlü taahhütsüz farketmez mutlaka bişeyler koparırsınız. bu arada geçmiş dönem borcunuz olmasın.
  • Ben ttnetten Türk nete geçmişim taahutum yok
    Bu indirimlerden faydalabilir miyim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cancantürk

    ÖNEMLİ HATIRLATMA : Bu işlemler sadece Telekom Müdürlüğünde hat ve internet iptal bölümünde yapılmaktadır. İlk defa indirim alacak arkadaşlar Limitsiz internet %50 indirim + Konuştukça öde paketini istesinler. Yani Limitsiz internet + Telefona 30 TL ödesinler.

    TTNet Limitsiz İnternet %50 İndirimli (6 Ay Taahhütsüz) + TTNet Alo Konuştukça Öde = 30 TL



    bu süpermiş..

    yapıyorlar değil mi sıkıntı yok..

    alan başka arkadaş oldu mu 30 tl den..
  • Bugün (Cumartesi) açık mı bu aşşağılık TTNET müdürlüğü, ben de gidiyim hemen!
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.