< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgili_bilgili -- 13 Kasım 2025; 14:22:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1775. sayfa)
1 Mobil
-
-
Modem alirsan buraya yaziver
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
_____________________________ -
Bölgesel fırsat kampanyası 300 mbps fiyatı 680 TL
bireysel.turktelekom.com.tr
Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-evde-internet/Sayfalar/diger-teklifler/bolgesel-firsat-kampanyasi-300-mbps.aspxSizin modem ücreti(75TL) ile birlikte 755 TL olacaktır. Eğer hızınızı 500 mbps yaparsanız 720 TL + 75TL modem kullanım ücreti ödersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 13 Kasım 2025; 20:35:3 >_____________________________ -
Gene avantajlı sanki ne dersiniz? Yapmışken 1000 yapayım bari..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Evet tt yeni aboneler için en uygun bu sizin kampanya bir kaç büyükşehir ilçelerinde geçerlidir. Mantıklı yüksek hız ihtiyacınız varsa geçebilirsiniz. İlerde hız ihtiyacınız kalmazsa 300 mbps hızının altına düşmemek kaydıyla müşteri hizmetlerini arayarak kampanya içindeki fiyatlardan geri hız düşürebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzd58 -- 13 Kasım 2025; 20:45:51 >_____________________________ -
Herkese selamlar. Ya bu uploadı 50 uzerine cikarma gibi bir dedikodu var mi acaba? Rezalet ya 1000e 50 upload vermek. En azindan 100 falan olmasi gerekmiyor mu bunun. Musteriye video upload ediyoruz video gidene kadar ne gonderdigimizi unutuyoruz.
Hocam merhaba benımde tahattutum 10 gün sonra bitiyor.. kımse aramadı Türk Telekom dan … ..İnternette 650 çıkıyor fiyat teklifi.. daha uygun teklif nasıl alabılırım sızce ??
Merhaba, bana da önce arayıp 50mbit VDSL hıza 620 verdiler, uygulamada 610 çıkıyordu kabul etmedim .
Sonra Önceki mesajda dediklerimi yaptım dün gece 22.30 gibi mesaj attım X ten. Ertesi Sabah 9.30 gibi aradılar 550 ye yeniledim . Daha uygun teklif de yoktu.
Siz de öyle yapabilirsiniz .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Çekil ey nefsim çekil, hakikate perdesin.
Hakikat başka yerde, sen bambaşka yerdesin. -
hızımı mobilden 100 e çıkarttım tekrar 50 ye indirmek istiyorum nasıl yapabilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Semt ilce neresi
Müşteri hizmetlerinden
Sakarya , Serdivan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Çekil ey nefsim çekil, hakikate perdesin.
Modem kirası nekadar oldu?
_____________________________ -
Modem kirası 29.99tl dediler fiber olan diğer abonelik için . Benim kullandığım hat VDSL kendi modemim var kira ödemiyorum.
Bende 610 çıkıyor. X yazdım aradılar ama bölgesel olduğu için fiyat veremediler. En uygun 610 dedi
Bu kampanyaların süresi ne zamana kadar ve ne kadar zamanda dönüyorlar? 40 Gün taahhüt kalmış hemen yapmak mı faydalı yoksa bir ay daha kendi taahhütümle kullanıp 5-10 gün kala mı mantıklı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
Hızlı