|
Evde avantaj bitmiş sanırım. Mevcut aboneye uygun paket var mı bildiğiniz arkadaşlar ? uygulama da şuan 100 mbps 651 tl teklif ediyor olmadı buna geçeceğim |
| _____________________________ |

|
Evde avantaj bitmiş sanırım. Mevcut aboneye uygun paket var mı bildiğiniz arkadaşlar ? uygulama da şuan 100 mbps 651 tl teklif ediyor olmadı buna geçeceğim |
| _____________________________ |
|
Altyapı 85 destekliyor o yüzden 75 falan |
|
651 TL pahalı hocam, Superonline'da şu an 1000 mbit hız 700 TL. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
SİSTEM 1 Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ
SİSTEM 2 KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W |
|
Transfer fırsatı kampanyasıyla Turknet'ten Türk Telekom'a geçiş için başvuru oluşturdum 3 gün önce ancak hala hiçbir gelişme yok. Sorduğumda, başvurunuza istinaden kargoyla modemin gelmesi bekleniyor dedi çağrı merkezi. Böyle bir şey var mı gerçekten, daha önce başına gelen oldu mu ve süreç ne zaman tamamlanır sizce? |
|
Bende aynı kampanyaya geçtim ama transfer kampanyasında modem iade etmek zorunda değilsiniz. Kargo ile gelen belgeleri imzaladiktan sonra hattı aktif ediyorlar. Süreç bende yaklaşık 1 hafta sürmüştü, sürekli peşini kovalmanız lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şu anda Turknetin verdiği modemi kullanmaya devam edebilir miyim yani? Bir de 1 hafta çok uzun değil mi ya, geçen arkadaşım Superonline'a geçti, aynı gün gelip kurdular. Sürekli peşini kovalama konusunda neler yapmalıyım? |
|
Ben çok değişiklik yaptım servis sağlayıcı tarafında, modem Türk Telekoma zimmetli, geçtiğim servis saglayicilar Telekom alt yapısı kullandığı için o yüzden hep bende kaldı. Normalde sistem üzerinden belgeleri yüklemenize izin verseler çok hızlı oluyor ama sözleşmeyi size kargo şirketi ile gönderiyorlar onun gelmesi gitmesi v.s biraz zaman alıyor. Ben sikayetvar sitesine yazdım sonra hızlandı süreç. Siz de deneyin o şekilde isterseniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 12 Ekim 2025; 14:47:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tahahütün bitmesine tam 30 gün var. 500 mb hızımı 200'e düşürmek istiyorum. Uygulamadan herhangi bir teklif alamıyorum düşük hızlar için. Acaba son 1 kala da düşürmek yasak mı? Tahahütün bitmesini mi beklemem lazım illa? |
|
|
|
türktelekomunun direkt fiber veyahüt satış hizmetleriyle konuşma şansım var mı varsa numarası nedir? bana 2 sene önce modem sattılar fiber destekli ve şu an mahalledeki herkese fiber modem takıyorlar kira ücretini ödemek istemiyorum. |
|
|
200 mbit için en iyi fiyat nedir? (Mevcut abone-yalın internet) |
|