Şimdi Ara

Türk Telekom, eleştiri yağmuruna tutulan limitsiz tarifeleri siteden kaldırdı [Güncelleme] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
40.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mesut çevik yaptıgı canlı yayında soylemişti. Devletin kurumu olan kablo net bile utanmadan istediği fahiş fiyatlar varken türktelekoma ateş füskürmek ne kadar doğru. Ülke yönetiminin bu işi daha ciddiye alıp mantık çerçevesinde düzenlemeler getirmesi şart ve bu düzenlemeleri diğer firmalarada ulaştırması gerekiyor.
  • cocainbar kullanıcısına yanıt
    Dostum bu ülkede hakkını aradığında hükümet tarafından bir terör örgütü mensubu olduğun söyleniyor işin komik tarafıda ülkenin %60ı buna inanıyor.Ne hak araması:) avrupa mı sandın burayı.
  • Bu ... lardan kurtulalı 6 yıl oldu hatta geçti süperonline evimin orası 16 mb destekliyor ama olsun akarı kokarı yok bu zırzoplara vereceğime onlara veririm.

  • Bazıları Türk telekom yerine başka firma ile anlaşın yazmışlar ancak bu firmalarda türk telekomun fiberoptik kablolarını kullanıyor. Yani ondan satın aldığı interneti 3 kuruş aza satıyor. Ayrıca download hızı 100 mgb ise, upload hızı utanmasa eksilere gidecek. Ülkece herkes üçkağıtçılığa soyundu. Allah'ın Amerikalısı mars'a internet altyapısı döşediği gün bizde herhalde 100 mgb internete ulaşabiliriz. Ülkenin başındaki zatlar bu şirketleri Allah'ın araplarına satıp satıp ülkenin anasını ağlattığı için bu durumdayız. Şu hale bak. 2008 yılı internet hızına kozmos tadında fiyatlar ödeyeceğiz.

  • Yere batasıca.... Türk adını batırmaktan başka ne işe yaramışki şimdiye kadar. 1limitsiz diye devletin sattığı kullanıcıdan daha düne kadar 100 TL üstünde rakam alıyordu. BTK nın da ondan aşağı kalır yanı yok. Şikayetinizi ttnet e yönlendirerek çözdüğünü sanıyordu. Sanki denetçi iş yapmadan denetlenen iş yapacak. Gözlerine dizlerine dursun boğazların da kalsın aldıkları her kuruş satana da sattırana da...

  • Millet ay sonunu nasil getirim diye matematik profesoru oldu bunlar halen halkin kicinda olmayan donu dahi alma pesinde , bu ekonomik kriz de kepenk kapatan kapatana batan batana bunlar neyin kafasinda ne iciyor bunlar allah belalarini versin kimse sessiz kalmasin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alprkrkmz

    Türkiyenin önde gelen teknoloji haber sitelerinden birisiniz ve buna önce sizlerin karşı çıkması lazım. Sizlerin kıyameti koparması lazım öncelikle ama maaalesef 3 maymunu oynamanız akıl alır değil. Ki bütün siteler öyle. Servis sağlayıcılardan önce sizlere yazıklar olsun demeli.

    Arkadaş adamlar sürekli haber paylaşıyo daha 2 gün önce youtubedan yayın açtılar bununla ilgili. Adamlar geri adım attıysa bundan bütün teknoloji sitelerinin payı büyük

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTnet kan emicidir

  • aslında çok pahalı değil diğer firmalardada hemen hemen aynı fiyat uydunetin sınırsız tarifelerine bakarsanız 16mpbs hız 100tl yine.
    superonline daha belli değil tam olarak.

    milleni/netspeed/turknet harici genel olarak aynı fiyatlar.
  • Yanlış hatırlamıyorsam süperonline'nın da fiyatları çok uygun değildi. Şimdi aslında tütknetliler bile korkuyor ya türknette bunların bu fiyatları istemesini bahane gösterip bunlar kadar olmasada 65 yerine 85 gibi fiyat artışı yaparsa diye. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz. Bu ne bee. Ondan sonra neden batı özentisiyiz diye laga luga yapıyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 100 TL dediğiniz fiyat 1 senedir orada. Yeni konmadı, AKN li zamandan kalan bir fiyat. Turksat daha fiyatlarını açıklamadı.

  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    Telekomu alan şirket, bu ihaleden bir yıl önce kurulmuştur.. Ne batması!! Adamlara peşkeş çekilmiş türk telekom, sonrada boşaltıyorlar içini.. Değeri o gün için 25 -30 milyon olan şirketi 6-7 milyona ihale ile aldılar..

  • devletin elinde olan ve devlet yönetiminde olan türksat kablonetde bile fiyatlar uçuyor. Ee şimdi bunu bahane eden özel şirketlerde devlet bile akn'yi kendi kaldırıp bu fiyatı istiyor bende hayli hayli isterim diyor. Aslında burda birazda devlete mesaj yollanıyor sen beni yasa ile kısıtlarsan bende insanların tepki vereceği fiyatlar belirlerim. Dolayısıyla bu oyunda kaybeden ben olmam. ALLAH'tan türknet gibi bir firma varda fiyat uygun. Bu arada türktelekom kullanıcısıyım türknete geçecektim ama 1.5 sene taahhütüm varmış. Şuanlık kafam rahat. 64.90 ₺ ye 24 mbps alıyorum. Bir buçuk seneye kadar fiyatlar illaki makul bir seviyeye oturur sistem işler hale gelir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arkadaşlarımız Enflasyonla topyekün mücadele ediyorlar . TürkTelekom bir kez daha en düşük eleştirimi yapacağım sana yazıklar olsun .

  • Türk Telekom, eleştiri yağmuruna tutulan limitsiz tarifeleri siteden kaldırdı [Güncelleme]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türktelekom'dan açıklama bekleyene kadar gidip tekrar röpörtaj yapacak kimse kalmadı mı donanım haber

  • Şu zamanda internete bu kadar para vermek kabul edilebilir değil. Enflasyonu yükseltecek maaşlar biraz daha düşmeyecek diye mi sevineceğiz.
  • tusinami19 T kullanıcısına yanıt
    İnternete bağlanan her cihazın IP adresi var. Eğer bu riskli olsaydı internet kafeler patlardı. Sonuçta hepsi aynı modeme bağlanıyor. Benim demek istediğim her evin bir access point i olacak ana modem ise Asus’un kellavi modemlerinden olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.