Şimdi Ara

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.049
Cevap
78
Favori
80.966
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • jayistic J kullanıcısına yanıt
    internetçekim gücü nedir
  • xapex kullanıcısına yanıt
    Aramadılar hocam. Konuşmadan 3-4 saat sonra faturasıza geçişimin yapıldığına dair mesaj geldi. Şu an tt mobil öğrenci tarifesindeyim. Bir de 20 tl hediye konuşma vermişler ( aslında hediye değil son faturaya 20 tl ekliyorlar ). Zaten çift hat kullanıyorum. 20 tl hediye konuşma süresini bitirdiğim gibi bimcell e geçiş yapacağım. Evimde internet kullanıyorum bu nedenle bimcell deki 15 tl lik tarife bana gayet yetecektir. Yetmezse ileride tarifeler ucuzlar ise kafama göre geçiş yaparım.

    tt ye mecbur değilim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell den Türktelekom faturasıza geçiş yaptım. 27 liraya 3 gb 750 dk lık dolu 3gb paketi düşünüyorum.
    <bu pakete geçebilir miyim. Faturasızdan faturalıya geçmek istersem kabul ederler mi?
  • Profesyone 4gb paketini kullanıyordum. Taahhütüm bugün bitiyordu. Taahhütüm bitmesine yakın bir çok teklif sundular ama çoğu uygun değildi. İnatla ret ettim hepsini ve faturasıza geçiş talebinde bulundum. Bugün aradılar ve Yaz Fırsatı 8 GB tarifesini önerdiler ve hemen kabul ettim.

    8gb İnternet
    1000 dk
    1000 sms

    30.50 TL.
  • arkadaşlar turkcell den türk telekoma geçince bu kampanyalardan faydalanabiliyor muyuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bymyWILL

    arkadaşlar turkcell den türk telekoma geçince bu kampanyalardan faydalanabiliyor muyuz ?

    Bende merak ediyorum bilen var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karakteristik61

    quote:

    Orijinalden alıntı: karakteristik61

    Neredeyse 10 yıldır Türk Telekom ( Avea ) abonesiyim. Bunun en az 7-8 yılı faturalı. Son iki yıldır tanıdık referansı sayesinde Kamu Mega ya 34 TL ödüyordum. Vodafone Red kullanan birader 2 ay önce TT nin 1000 dk 1000 sms 8 gb 30 Tl olan tarifesine geçiş yaptı. Ben aradım , mevcut aboneye geçiş olmuyormuş, mevcut tarifenize yok %10 yok %15 indirim yok mega extra 8gb 39 Tl filan birşeyler zırvaladılar. Taahüt sürem olduğu için sabır ettim. Şu an 30 Tl taahhüt bozma bedelim varmış, ona rağmen aradım TT yi ve durumu anlatıp faturasıza geçmek istediğimi söyledim. Yine aynı şeyleri zırvaladılar. Ben de 30 Tl altına 1000 DK 1000 SMS 8 GB İNTERNET den daha aşağı bir teklifiniz yok ise beni hiç aramaya zahmet etmeyin direkt geçirin faturasıza dedim ve kapattım telefonu. Kaydınız alındı dediler. Bakalım ne olacak. Bu arada varsın adam gibi tarife teklif etmesinler ve faturasıza geçirsinler. En fazla 30 tl cezayı öderim ama yarından sonra en azından kendilerinin veya başka operatörlerin bol avantajlı faturasızdan faturalıya geçiş avantajından faydalanırım. Bakalım ne olacak. Hayırlısı

    Pazar günü aramama rağmen henüz dönüş yapılmadı. Zaten kasım 10 da taahhüt bitiyor. Bu ay mecburen faturayı ödeyeceğim. Aramazlarsa da direkt Bimcell e geçip 2017 i bekleyeceğim. Muhtemelen cazip yeni yıl kampanyaları olacaktır...

    naptılar hocam




  • arkadaşlar ben de aradım telekom'u.

    Tarifem bitiyordu bana 10 gb + 1000dk +1000 sms'i 69 tlye önerdiler. Eşimin 30 TL'lik 1000sms+1000dk+8 gb tarifesi olduğunu söyleyincede o tarife bitti dediler.

    Faturasıza geçmek istiyorum deyince kayıt oluşturdu hiç uzatmadan. Geri dönüş yapılacak dedi. Bakalım bekliyoruz şimdi.
  • yeni yıl 8gb tarifesi 29 tl Tarife kesinlikle bitmedi bana yeni teklif ettiler ama geçmedim faturasızdan
    3 ay 1000 dk 10 gb internet 59 tl/3= 20 diyelimhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/3-ay-rahat-10gb.aspx
    ve 9:00 - 17:00 arası 10 gb 12 tlhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/Sayfalar/saat-bazli-internet-paketleri.aspx
    aylık 32 tl ye 333dk/sms 13.3 gb internet daha cazip geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alemist -- 23 Ekim 2016; 17:51:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • benımde tahahutum bıttı. 1 hafta kala 12 ay kalma sozu verın yüzde 35 tanımlayalım dedıler kabul ettim. ve bugun 1000+1000 +8 gb internet 31 tl dediler. indirimli hali . ama ben 1000+1000+4 gb bursasporcell e geciş yaptım. normalde 29 tl idi tahahütlü. indirimle 15 tl ye geldi. 8 gb evdede ınternet oldugu ıcın fazla gelir diye düşündüm. ve türk telekom heryerden cekıyor çok kalıtelı
  • Bende arandım sonunda 8gb olan tarifeyi kabul ettim. Çok iyi oldu. Konu için teşekkürler
  • Mevcut Türk Telekom hattımı sanırım 2 yıldır kullanıyorum. Bugüne dek hiç faturalı hat kullanmamıştım, uçuk faturalar ödeyip şikayet eden insanları görünce açıkçası bugüne dek de hiç sıcak bakmamıştım. Ancak burada yazılanları okuyunca fikrim değişti açıkçası.

    Faturasız hattımda Yeni yıl 2gb tarifesine aboneydim, 1000 dk + 1000 sms + 2gb internete 25 tl ödüyordum. Faturasızdan faturalıya geçmek istediğimi söylersem teklifleri ne olacak merak ettiğimden cuma günü müşteri hizmetlerini aradım. Bana merkezden hattıma tanımlanmış 8 gb'lık kampanyalı paketten bahsetti ve 29 tl + vergiler karşılığında hattıma tanımlanabileceğini söyledi. Ancak evde ve iş yerimde de internet ağı bulunduğundan aylık 8 gb internet benim için ihtiyaç fazlası açıkçası. Bunu kendilerine aktardım, yetkili birimlerle farklı kampanyalar üzerinden konuşmak istiyorum dedim. Hanımefendi de dilerseniz bu kampanya için kayıt oluşturalım, onay için sizi merkezden aradıklarında görüşürsünüz dedi, tamamdır dedim.

    Bugün merkezden aradılar 8gb paketiyle ilgili. Ben tekrar 8 gb internetin benim için fazla olduğunu, 20 liraya falan 4 gb'lık bir tarife varsa geçebileceğimi söyledim. Bunun üzerine 1000 dk + 1000 sms + 4 gb internetlik paketi 19 tl + 1,58 telsiz kullanım ücreti karşılığında teklif ettiler. Hemen kabul ettim. Açıkçası tam olarak istediğim paket içeriği ve ücreti de buydu. Normalde bu paket şu an Faturalıda 4gb adıyla vergisiz 25 tl karşılığında satılıyor. Şayet bu fiyattan sunsa kabul etmeyecektim ama şu paket için 19 tl çok iyi teklif.




  • Taahhütüm bitmek üzereydi.Bugün Tt'yi aradım,faturasız hatta geçmek istiyorum,diye.Sebebini sordu,ödediğim ücretin çok olduğunu söyledim.
    %10 indirim verelim dedi bayan,az bulduğumu söyledim,o da iyi bir indirim olduğunu söyledi:) Kabul etmedim.
    Faturasıza geçişte 20 TL geçiş ücreti oluyor,sonra tekrar hattınıza yükleniyor gibi bir şeyler söyledi.Olsun,siz kaydımı yapın dedim.Yaptı,24-72 saat arasında aranacağımı söyledi.Sonrasında kaydınız alınmıştır diye mesaj geldi.Hadi hayırlısı bakalım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yıl 8gb tarifesi size özel 29tl diye mesaj geldi. Evet yaz yolla dönüş yapılacak yazıyordu. 3 gün önce yazdım yolladım aynı gün, ne arayan var ne soran. Dalga mı geçiyor bu türk telekom anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aekaya

    arkadaşlar ben de aradım telekom'u.

    Tarifem bitiyordu bana 10 gb + 1000dk +1000 sms'i 69 tlye önerdiler. Eşimin 30 TL'lik 1000sms+1000dk+8 gb tarifesi olduğunu söyleyincede o tarife bitti dediler.

    Faturasıza geçmek istiyorum deyince kayıt oluşturdu hiç uzatmadan. Geri dönüş yapılacak dedi. Bakalım bekliyoruz şimdi.

    Pazar günü yaptığım başvuruya bugün mesaj ile inceleme devam ediyor , en kısa sürede dönüş yapılacaktır şeklinde cevap geldi.

    Beklemeye devam :)
  • Ben de 2 hafta bekledim kimse aramayınca ben aradım. Evet hakkınız görünüyor, kampanya katılımınızı aldım, birkaç güne Genel Müdürlük'ten aranacaksınız dediler bekliyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wwtr W kullanıcısına yanıt
    Bugün Türk Telekomdan aradılar bayandi karşıdaki şahıs. Belli daha yeni başlamış işe çok acemi idi. 20 dakikaya geçiş olacak faturaliya dedi. 3 saatten fazla oldu geçmemişti, tam bu mesajı yazarken geçiş yapıldı diye sms geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, ben de bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wwtr

    Hayırlı olsun, ben de bekliyorum.

    Teşekkürler. Turktelekom biraz yavaş işliyor. Geçişte bile 15 dakika falan hat çekmedi, hat geldi paket sonra tanımlandı falan 1 saat sürdü tüm işlemlerin bitmesi.
  • MErhabalar arkadaşlar, 3 gün önce Ttelekoma hattımı taşıdım faturasız olarak.

    4gb+3gb geceleri olmak üzere 25 TL karşığında veriyordu(faturasız). Ancak bu paketi almak için nereye gönderiyorduk kodunu almayı unuttum. Bilen varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.