Şimdi Ara

Türk Telekom, Avrupa GSM pazarına adım attı; İşte Türk Telekom Mobile'ın detayları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
12.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yıllar önce devletin çektiği bakır kabloları kullanıyorsun Telekom. Madem yatırım yapmayacaktın ne diye yatırım sözü verip bu ülkenin Türk Telekomunu aldın. Sana verilmeyip devlette kalsaydı şimdiye duvarımızdaki telefon prizinden fiber optik kablo çıkmıştı bile



    Devlet telekomu sana sattığına çok pişman keşke yerli bir iş adamı alsaydı. En azından bu halkı soymazdı. Vatandaş internette indirim beklerken siz zam yaptınız 54 ve 59 TL ödemeye mecbur bıraktınız bizi ilerde zam yaparsanız şaşırmam. Zorla sabit telefon ücreti aldığınızıda biliyor bu vatandaş ben niye ev telefonumu kapatarak yalın internet kullanamıyorum. Sözde var ama aynı parayı alıyorsunuz yine. 15-20 TL daha ucuz olması lazım yalın internetin.



    Bu vatandaş sizi bir gün bu ülkeden dışlayacak ama ne zaman
  • Gurbetçilere hayırlı olsun.
  • Türkiye de herhangi bir rakipleri olmadıkları için burayı pek önemsemiyorlar. Ama Avrupa da çok ayrı bir durum var. Ordaki rekabeti burayada getir TTnetin alt yapısı illaki yükselecektir.

    Aslen TT@TTnet abonesi değilim ve çok rahatım.
  • Şu sabit ücret rezilliği nedir. Telefonla görüşmüyorum 25 lira sabit ücret veriyorum. Diyorum konuşmuyorum konuşsam bile konuştuğu kadarını alın yok illa ben tekelim bana muhtacsınınız d,yorlar.

    Allah varya verdiğim paraları helal etmiyorum. Çoluk çocuğundan çıkar inşallah. Ben Bir zırnık kadar memnum değilim telekomdan. Mecburiyetden kullanıyorum.

    Bir ülkenin gelişmişliği o ülkenin iletişimindeki ücret ile orantılıdır. Nekadar pahalı okadar geri kalmış ne kadar ucuz okadar ilerlemiş bir ülke.

    Türkiyenin hali belli ücret leri ile.
  • TurkTelekom senın kadar reızl senın kadar rezıl oldugu kadar yuzsuz fırıma görmedım,
    Adananın merkezınde oturuyorum 3 yıl once sadece 300 mt otede olup yurtmahallesıne baglı dıye oraya fıberoptık cekıpde 3 yıl sonra halla bu tarafa zamanı hıcbırzaman bellı olmayan bakımınız gelmıyor,Allah sızın elınıze dusurmesın Elbet Superonlıne Fıberoptık gelırde sızın İflasınızı Şenlıkler eşliğinde kutalrız.
  • Türk Telekomun sabit hattaki başarısının gsm sektöründe de devam edeceğine inanıyorum şuan Türkiyede de gsm sektöründe başlasa üst sıralarda yer alcağını düşünüyorum.kim ne derse desin Türk Telekom Türkiyenin önce gelen fimalarındandır.sanki millet nerde fiberoptik kablo var diye kontrol ediyor yapmayın yaa resmen çekememezlik.sabit ücrete laf söyleniyoda siz evde oturmayınca evde oturmuyorum die kira vermiyomusunuz :D
  • _VPN_ sen ne sçmalıyorsun arkadaşım, sanırım bi sen memnunsun arap telekomdan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .: mds :.

    _VPN_ sen ne sçmalıyorsun arkadaşım, sanırım bi sen memnunsun arap telekomdan.

    kendisi telekomun adamıdır dikkate almayınız.
  • Turkcell'den sonra Turk Telekom'a Avrupa'da basarilar...
  • Kesinlikle İnternet alt yapısını satanlar öncelikle bu firmanın tekel oluşturacağını ve istediği gibi fiyat belirleyeceğini fark etmediler mi? Yoksa peşkeş mi çektiler. Bu kadar pahalı İnternet dünyanın hiç bir yerinde yok. 55 TL İnternet üstüne 20 TL telefon parası ile kullandığım İnternet'ten Uydunet'e geçiş yaptım. 38 TL lik ücretiyle yüzümü güldürdü. Bunun iki yıllık anlaşması bitene kadar 3G gelişir fiyatları makul seviyeler iner ve sınırsızı olursa ona geçiş yaparız.
  • Milletten bukadar haybiye sabit telefon parası alırsa yapar tabii 18.000.000 abone var çarp ortalama 20.00 tl ile manyak para (aylık)bunlar buraya kiracı geldi bizleri ütmeden gitmeyecekler..

    unutmayın milletin ahını alıyorsunuz yiyemezsiniz bu paraları..


    bırakın şu reklam palavralarını mühendisleri çıkartıp anlamayanları doldurdular ucuz maaş diye..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.