Şimdi Ara

Türk Telekom altyapı yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
44.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • the little prince kullanıcısına yanıt
    Satış yerlerindeki müdürden bahsetmiyorsunuzdur heralde türk telekom genel müdürlüğüne gidin.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    İlçe Türk Telekom Müdürlüğü'nden bahsettim tabii ki, sokaktaki telefoncudan veya bilmem ne iletişim isimli dükkanlardan bahsetmem çok komik olurdu... Bence mümkün olduğunca ilçe şubedeki müdürle iletişime geçmeli, sonra da mağduriyet devam ederse İl Bölge Müdürlüğüne gidilmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the little prince kullanıcısına yanıt
    Tamamdır
  • bizimde mahallenin önünden fiber alt yapı geçiyor ama apartmana bağlamaya gelmiyorlar.

    Müdür Lübnanlı yeni ortak yatırım yapmıyor dedi. Ne kadar doğru bilmem ama yoldan geçen fiberi apartmana bağlayacaklar sadece. 5 ay önce imza toplatıp vermiş bizden önce oturanlar ama hala ne gelen var ne arayan ne soran.
  • türk telekoma gidip altyapı talebi vermemin üzerinden 2 hafta geçti. ne arayan ne soran var. site yöneticisi ile konuştum. o da başvuru yapmış. türk telekom ibb den kazı izni bekliyor gibi bir şey söyledi. valla taşındığıma pişman oldum. internetsizlik çok zor.

    80 milyonluk ülkede internet çağında altyapı tekelleştirilince istanbulun göbeğinde böyle saçmalıklara maruz kalıyoruz işte. Allah bin belalarını versin.
  • Merhaba.
    İzmir de şehirden uzak toki site gibi yerlerde internet sıkıntısı var.
    Siz daha fazla vakit kaybetmeyin. Air fiber olayımı araştırın.
    Menemen, egekent 2 tarafında altyapı yokluğundan sadece bu sistemi kullanan bölgeler var.
    Bir ksç firma var. Menderes tarafında henüz olduğunu sanmıyorum. Siz duruneti arayın. Bilgi verin potansiyel müşteri durumuna bağlı altyapı getireceklerdir.
    Fiyatlarıda fena değil. 5 mbit 30 tl, 8 mbit 50 tl gibi. Vaad edilen hıza yakın hız sunuyorlar. Üstelik kota zımbırtısı da yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle herkese geçmiş olsun. ben de aynı süreçlerden geçtim. istanbul'un göbeğinde 500 dairelik bir siteden aldığım yeni eve altyapı olmaması yüzünden hizmet verilemiyordu. işin komiği tıpkı sizlerin bahsettiği gibi çevre binalarda altyapı vardı hatta fiber geçen cadde ile site arasında 4 metre vardı :) tam 11 ay sürdü evet neredeyse 1 sene.

    tecrübelerime gelince ;

    öncelikle btk, bimer vs bunlarla ciddiye alıp cevap verse de pek bir şey çıkmaz.

    bireysel başvurular yine sonucu çok etkilemiyor. yani etkiler tabi ki de toplu bir başvuru gibi değil. bireysellerin birikmeleri söz konusu fakat türk telekomdan bahsediyoruz, arşiv sistemleri var mı yok mu nasıldır o bile muamma.

    başvurular site ise site yönetimi ile birlikte imza toplanarak, (bu baya etkili) site değilse yine imza toplanarak apartman ahalisi halinde yapılmalı.

    siteyi yapan şirket ile, müteahhit ile irtibata geçip onların/onun da telekom a baskı yapması sağlanmalı.

    ne kadar saçma ve uzun sürse de ayda 3, 4 defa bölgeden sorumlu TTelekom telefon veya ziyaret yolu ile taciz edilmeli..

    istasyon şefliğinden ilçe müdürlüğüne kadar her yer bizzat gidilerek ziyaret edilmeli veya telefon vs ile (eğer açarlarsa) durum anlatılmalı, dert yanılmalı)

    tehdit vs sinirden kötü bir dille yazılmış mailler fayda etmez..

    en önemlisi de sabırlı ve sakin olmalı stress e çok fazla kapılmamalı.. sağlık daha önemli..

    maalesef 10000 lerce şikayet olmasına rağmen türk telekom bu. düzelmiyor sistemi düzeltmiyor. zorla müşteri olacağım diyorsun, taahhütnameler imzalayacağım size para kazandıracağım diyorsun ıı olmuyor kendi bildiği sistemi işletiyor..

    Allah hepinize sabır versin..




  • ramocan34 R kullanıcısına yanıt
    Sanırım haklısın yazdıklarında bizimde 8 ay oldu olacak neredeyse bimer ve btk ya yazdım ikişer üçer kez ama doğru dürüst geri dönüş olmuyor iki kez dilekçe verildi istanbul Gazi Osman Paşa ana merkeze gidilerek ama yine bir geri dönüş olmadı bu kadar rezillik olmaz gerçekten alt tarafı binaya kablo çekilecek 20 - 30 metre ileriden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işleri ihale usulü yapıyorlar.

    Bir yakınımın internet bir anda gitti. Hergün hem superonline hem telekom sabah arayıp durdu.. Telekoma bizzat gitti. 1 haftadan fazla uğraştı. Altyapı bozuk olduğu için yeniden kablo çekilmesi gerekiyor.
    10 gün olmadan sokak başında ekipler. Sadece 1 müşteri için yol kazıp altyapı döşüyorlar.
    Israrcı olmak gerekiyor. Eğer görüştüğünüz en yetkili kişi ödenek bekliyoruz gibi yetkisini aşsn olaylardan bahsediyorsa daha yetkili birileriyle görüşün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Merhaba, geçen yan apartmandaki aynı sorunu yaşayan komşumla görüştüm ve bana oğlunun oturduğumuz ilçe değil de, başka bir ilçedeki TT şubesine gidip konuştuğunu, asıl altyapı işlerine onların baktığını söyledi. Dediğine göre çoktan ihale olmuş, 1,5 yıl önce sokağa fiber optik kablo döşenmesi lazımmış ama tt ve ihaleyi alan firma arasındaki anlaşmazlık yüzünden bayadır aksamış. Sence ne yapmalıyız bu sorunu çözebilmek için? Ve de benim ve ailemin tanıdığı yan apartmandaki yönetici bakan yeğeniymiş! Ciddiyim şaka değil, adam 2014'te 1 ay içerisinde 6 apartmandan oluşan siteye Hipernet getirtti. Sence onla görüşsem yardımcı olur mu desin?
  • Merhaba,
    Heralde en hızlı çözüm "Bakan yeğeni" ile görüşmek olur. Diğer durumlarda topluca hareket etmeniz gerekli. Eğer başka ilçedeki o şube ikili sürtüşmelerden dolayı olayı çözemiyorsa daha üst şubeye/merkeze gidin ki altındakilere baskı yapsın.

    Bölgede yakın yerde internet varsa dediğim Air Fiber gibi firmaları ile görüşün. Çünkü bunlar Türk Telekomdan aldıkları internetle kablosuz vericiler yardımı ile bölgeye internet sunuyorlar. Müşterilerin çatıya da ufak bir sistem kuruluyor. Çatıdan eve kablo ile ev içinde internet. Eğer bölgenizde 10 dan fazla kişi başvurursa ilgilenirler. Söylediğinize göre 20-30 kişi başvurabilir. Çünkü vericileri sanırım 10-20km menzilli. Bölgede internet olmadığı için potansiyel müşteri çok. Eğer sıcak bakarlarsa gidip birebir görüşün.
  • bende de aynı sorun vardı. 10 ay süründüm beceriksiz türktelekom yüzünden. en sağlamı btk'ya yazmak. hatta defalarca yaz
  • Merhaba arkadaşlar, dün akşam oturduğumuz sokağın bir sokak gerisinde Türk Telekom'a ait kazı vs. araçları ve birçok fiber optik kablo gördüm.Akşam olduğu için kimse yoktu bende az önce sokağa gittim ve fiber altyapı çalışmalarının başladığını gördüm. Firmanın mühendisiyle görüştüm ve 1-2 sokak ileride olduğumuzu, bizim sokağa altyapının gelip gelemeyeceğini sordum ve bana buradaki altyapı olmayan tüm sokaklara sırasıyla altyapı yapılacağını ve 1 hafta içinde çalışmaların bitmesini öngördüklerini söyledi.

    Anlayacağınız 3.5 yıl sonra milyon dilekçe ve şikayetten sonra sonunda internete kavuşacağız gibi...

    Türk Telekom bunca yıl beni ve sizi mağdur ettiği için ve hatta dalga geçtiği için asla affetmeyeceğim değeri hala aynı bende.

    Neyse arkadaşlar umarım hepinizin mağduriyeti en kısa zamanda giderilir ve şu kurumun peşinde gençliğinizi harcamazsınız.

    Gelişmeleri buraya yazacağım, görüş ve sorularınız için her zaman yazabilirsiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: the little prince

    Merhaba arkadaşlar, dün akşam oturduğumuz sokağın bir sokak gerisinde Türk Telekom'a ait kazı vs. araçları ve birçok fiber optik kablo gördüm.Akşam olduğu için kimse yoktu bende az önce sokağa gittim ve fiber altyapı çalışmalarının başladığını gördüm. Firmanın mühendisiyle görüştüm ve 1-2 sokak ileride olduğumuzu, bizim sokağa altyapının gelip gelemeyeceğini sordum ve bana buradaki altyapı olmayan tüm sokaklara sırasıyla altyapı yapılacağını ve 1 hafta içinde çalışmaların bitmesini öngördüklerini söyledi.

    Anlayacağınız 3.5 yıl sonra milyon dilekçe ve şikayetten sonra sonunda internete kavuşacağız gibi...

    Türk Telekom bunca yıl beni ve sizi mağdur ettiği için ve hatta dalga geçtiği için asla affetmeyeceğim değeri hala aynı bende.

    Neyse arkadaşlar umarım hepinizin mağduriyeti en kısa zamanda giderilir ve şu kurumun peşinde gençliğinizi harcamazsınız.

    Gelişmeleri buraya yazacağım, görüş ve sorularınız için her zaman yazabilirsiniz.

    bizim burda evin 1 metre önünden geçiyor fiber alt yapı ama 6 aydır binaya bağlamaya kimse gelmedi. Bu işlemde 1 2 sene sürüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 11 Ekim 2016; 13:05:32 >




  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Nasıl olabilir de ana binaya bağlamadan gitmişler anlamadım, gerçekten çok büyük rezillik. Abi 1 m ya 10 dkk'lık iş. Apartman sakinleri olarak toplu dilekçe hazırlayıp müdürlüğe götürdünüz mü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the little prince

    Nasıl olabilir de ana binaya bağlamadan gitmişler anlamadım, gerçekten çok büyük rezillik. Abi 1 m ya 10 dkk'lık iş. Apartman sakinleri olarak toplu dilekçe hazırlayıp müdürlüğe götürdünüz mü?

    evet 6 ay oldu. 1 sene sürer en az demişlerdi.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Benim anlayamadığım normal olan sokaktaki binalara da fiber optik kabloyu çekmeleri lazım. Şöyle düşünürsek mesela sokağı kazıp fiber kabloyu döşediler, tamam eyvallah ama iyi de abi sen binalara ayrıca kabloyu döşemiceksen niye sokağa boşu boşuna döşeyip insanları umutlandırıyorsun? Peki saha dolabı da mı koymadılar? İşte TT bu hayatı sorgulatır.

    Bak şimdi beni korkuttun, gidip sorarım ben mesai bitmeden kesin, öğreneyim durumu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the little prince

    Benim anlayamadığım normal olan sokaktaki binalara da fiber optik kabloyu çekmeleri lazım. Şöyle düşünürsek mesela sokağı kazıp fiber kabloyu döşediler, tamam eyvallah ama iyi de abi sen binalara ayrıca kabloyu döşemiceksen niye sokağa boşu boşuna döşeyip insanları umutlandırıyorsun? Peki saha dolabı da mı koymadılar? İşte TT bu hayatı sorgulatır.

    Bak şimdi beni korkuttun, gidip sorarım ben mesai bitmeden kesin, öğreneyim durumu

    dolap falanda yok zaten bu hattaki binalar yeni yapıldı. Çarşı ile mahalleyi bağlayan yol bide burası inanılmaz işlek cadde ama adsl direklerini bile kaldırmışlar.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Yok artık işte insanlarla dalga geçmek böyle bir şey! Bizim burası da yeni yerleşim yeri sayılır, en yaşlı bina 4 yıllık. Belki sizin orada biraz daha binaların çoğalıp potansiyel müşteri sayısının artmasını bekliyor da olabilirler bilemedim. Valla en iyisi komşularla dilekçe toplamak hatta mümkünse yan binadaki aprt. yöneticisiyle konuşup örgütlenin ve dilekçeleri toplu halde müdürlüğe götürmeni tavsiye ederim, işlemler az da olsa hızlanır
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Turk telekom un %55 hissesinin buyuk cogunlugu lubnanli bir insaat sirketine ait. 2005'ten beri. %55 hissenin ufak bir kismi da suudi hukumetinin. Mudur lubnanli yeni ortak demis ama lubnanli ortak 11 yildir var. Ama gectigimiz ay bu lubnanli insaat sirketi batti. Bu %55 hissenin tamamini suudi hukumeti devr aldi. Bu zamana kadar biraz da sıkınti cekilmesinin yatirim yapilmamasinin nedeni ulkecek lubnanli insaat sirketini kurtarmaya calismamizdan dolayiydi.

    Binlerce magdur internet hizmetini dogru duzgun alamiyor. Binlerce magdur internete hic baglanamiyor yeni bina alt yapi yok. Sirket senelik uc milyar tl kâr acikliyor. Ama kârin neredeyse tamami hissedarla dagitiliyor. Yatirim icin odenek ayrilmiyor. Yatirim icin odenegin ayrilmasini gectim. Turk Telekom'un borclari odenmedigi icin kredi derecelendirme kuruluslari tarafindan guvensiz sirket tanimlamasi yapiliyor. Kisacasi lubnanli insaat sirketi bizi somuruyordu.

    Bundan T.C. hukumeti de rahatsizdi. En son Sn Cumhurbaskani bu lubnanli adamlarla gorustu. Memleketin anasini aglattin git artik dedi ki herhalde gorusmeden sonra bir anda bu sirket tum hisselerini suudi arabistan hukumetine devretti. Su an muhtemelen biraz daha isler duzelecek CEO falan degisti. Yatirimlar da tekrar basladi anlasilan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.