Şimdi Ara

Türk Telekom altyapı çalışması.(Mutlu son! GPON geldi) GÜNCELLEME: 06.06.2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
2
Favori
41.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sıfır binaya taşındık. 2017 yılında internetsiz olmuyor malum gittik turkcell superonlineye başvurduk. 11 gün geçti gelen yok aradik kaç kere türk telekomun binaya sokması bekliyorlarmis. Neyse artık dün iptal ettiler 15 dk sonra arayıp telekom altyapı yok demiş olmaz öyle şey bağlamak zorunda biz kaydınızı yeniliyoruz deyip kapattılar sonra bugün tekrar arayıp türk telekom alt yapısı olmadığını ve internet baglayamadiklarini söyleyip tekrar iptal ettiler.
    Şimdi diyecek olursam bina sıfır mütahit sağolsun yatak odasına kadar bütün odalara kabloları çekmiş alt otoparktada dışardan topraktan kablolar giriyor ama direğe bağlı değil heralde şimdi türk telekom niye bağlamıyor 2 ev ötede internet varken ben 2017 yılında niye 8mbit adsl bile kullanamiyorum. Şimdi ne yapmam gerekiyor?

    03.04.2017 Son Durum: ARKADAŞLAR 3 AYDIR SES SEDA ÇIKMIYOR TELEKOM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ONAYLAYACAK DİYORLARDI. BUGÜN İL MÜDÜRLÜĞÜNDEKI PROJE DEKI ABİYİ ARADIM GPON PROJE ILE İLGİLENEN ABİNİN NUMARAYI VERDİ. TEKRAR GÖRÜŞTÜM. VE PROJEM ONAYLANMIŞ. BU AY İÇİNDE GELECEKLERMİŞ HEMDE GPON TAKILACAK :D Evet 16 daireden 12 daire dolu başvuran sayısı 3 ona rağmen sonunda onaylandı. Durmadan btk'ya 3 kere şikayet ettim. İl müdürlüğüne gidin proje birimine çıkıp abilerle görüşün kimse size niye geldin çık burdan demez. Hatta projeyi çizen abi açıp bana projeyi göstermişti kazı çalışması yok avantajlısın dediydi. Ordan projedeki memurlardan numara alın 2 güne 3 güne bir arayin tatlı dille sıkıştırın. Bakalım şimdi bu AY İÇİNDE hallolacak mı :)

    18.04.2017 MUTLU SONA DOĞRU
    Bugün otobüsten indim birde ne göreyim türk telekom geçen sene asfalt altında kalan rogar kapaklarını çıkarıyor sordum bizim binaya çekiyorlarmış hat zaten önünden geçiyor rogardan eve bağlantı verecekler kazı gerekmiyorsa hemen olur gerekiyorsa belediye izni falan 1 ay sürer dedi ama proje çizen abi kazı gerekmiyor demişti :)

    31.05.2017 ARTIK ÇOK AZ KALDI. :D
    Evet arkadaşlar bir önceki güncellemede rogar kapağı ve bina aradı boru tıkanmış asfalt kazilmasi gerekti ve belediye izin vermedi asfalt yeni diye. Uzun uğraşlar sonucu izin alındı ve bugün de kazı yapılıp boru atıldı. Şimdi rogar içindeki kablomuz binaya geçirilip kutu takılacak önümüzdeki günler biter. Bu da görsel :) =

    Türk Telekom altyapı çalışması.(Mutlu son! GPON geldi) GÜNCELLEME: 06.06.2017

    06.06.2017 Sonunda tamamlandı şükürler olsun :)
    Arkadaşlar bugün sabah GPON kutuyu takıp aktif ettiler sonunda gpon fiber sistemi çekilmiş oldu darısı altyapı bekleyenlerin başına :)
    Türk Telekom altyapı çalışması.(Mutlu son! GPON geldi) GÜNCELLEME: 06.06.2017



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .mpower -- 6 Haziran 2017; 19:12:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Şu linkten destek istiyorum arkadaşlar belki bi çözüme ulaşabiliriz.



    https://www.change.org/p/türk-telekom-türk-telekomda-altyapı-için-yıllarca-beklemek-e212d2d1-9b0f-4a73-9f7b-48a91e7ef5dc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bevadih B kullanıcısına yanıt
    Biraz ütopik olmuş ama imzaladım...
  • Allah kolaylık versin hocam. bina sıfırsa ve sokakta altyapı görünmüyorsa (vodafone altyapı sorgulama dan sorgulayın) uzun bir süreö sizi bekliyor. ben yeni siteye 1 sene önce taşındım. bende de altyapı yok. mart ayının ortasında süperonline fiber çekicek dediler onu bekliyorum.
  • Türk telekom müdürlüğüne gidip altyapı talebinde bulunacaksınız.
  • tzobu kullanıcısına yanıt
    Evet ütopik ama isyan ettiriyolar. Devamını toparladım umarım işe yarar. bu işin peşine düşen herkese teşekkürler zira her yolu denedik işe yaramadı.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Yaptım arkadaşım 1 yıl önce zira benden önce de binada başvuru yapan 2015 yılında ilk yapmış. Sonuçsuz yani
  • Dediğin aynı sorun bende de var. Sikayet etmedigim yer kalmadi resmen. BTK ,bimer , destek hesaplari vs. Dilekce verdik hala bir sonuc yok. Araliktan beri bekliyorum . Binanin onunde rogar var , evin icine kadar hat cekilmis.Hala altyapi yok diyorlar, o zaman rogari niye koydun bise yapmayacaksan ! Musteri hizmetlerindekiler dunyadan haberleri yok zaten , en iyisi bulundugun yerdeki ilce mudurlugune gitmek!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede aynı sorun vardı, Kasım ayından bu yana bekliyordum birkaç gün önce ancak çektiler fiber altyapı. Geçen sene sonu ödenekleri kapandıkları için yapamadıklarını söylüyorlardı, bu sene ödenekleri geldi yaptılar, benimde yan binada internet var diğer taraftaki binanın önünde TT rögarı buna rağmen dört ay sürdü. BTK, Bimer, TT müşteri hizmetleri her yeri denedim, yine en sağlıklı bilgiyi bulunduğunuz il yada ilçenin telekom müdürlüğünden alırsınız. Bu konudaki sıkıntınızı anlıyorum çünkü insan 4 ay yada 6 ay sürmesinden ziyada belirsizlik içinde bırakılarak ne zaman altyapı çekileceği hakkında hiçkimseden net bilgi alamamasına sinirleniyor.Umarım kısa süre içinde sıkıntılarınız giderilir.
  • Bu tip konularda çok uğraştırıyor telekom.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belasini versin bunlsrin 12 mbit hizimi 4 mbite dusurmusler ven dis kablolari yenileyin dedim hat eskisi gibi hizli segil dedim adamlae 4 mbit yapip isi bitirmis tahattutum bitsin ilk isim bunlardan kurtulmak olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bugün ilçe müşteri hizmetlerine gittim basvurumu aldılar talebe göre gelirler dedi. Başka talep olursa hızlı olur dedi.. 15 günde olan da var dedi aylar süren de dedi bekliyorum inşallah gelirler 2017 yılında çektiğimiz sıkıntıya bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoW STORMRAGE kullanıcısına yanıt
    Hocam gercekten cok ugrastiriyolar en azindan sunu desinler odenek yok , proje cizildi onay bekliyo gibisinden. TT rogari var altyapi yok. 3 ay oldu nerdeyse bir tek kimsenin dahi gelip bisey yaptigini gormedim. Ayrica musteri hizmetleri cok bilgisiz ayni robot gibi. Dilekce mi vermedik sikayet mi etmedik hala sonuc ayni . Umarim en kisa surede internet gelir altyapi olmayanlara( bende dahil) : (

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bevadih B kullanıcısına yanıt
    Anlamlı bir imza kampanyası olmuş keşke onlarca değil binlercesine ulaşsa gerçekten insanları mağdur eden rezil bir hizmet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işlerde tanıdıksiz olmuyor malesef.



    Milletvekili tanıdığınız varsa il müdürlüğünü aratin iki gün sonra direk bağlıyorlar.



    Ya da telekom un içinden üst düzey bir yönetici bulun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    çok doğru söylüyorsun.
    vatandaşın talebi etkisiz.
  • Allah sonumuzu hayretsin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum: 1 ay önce gittim türk telekoma kendi adıma onlardan internet alacağıma dair sözleşme imzalayıp başvuru yaptım proje cizmisler gpon projesi... Bölge müdürlüğünün onaylaması bekleniyormus. O da onaylamıyor nedeni ise bir türk telekom çalışanının dediğine göre maliyet hesabı tutmaz ise gelmezmiş. Yani gpon maliyeti 10-15 bin tl arasında tutuyormuş binada tek ben başvuru yaptığım için maliyeti uzun süre çıkarmayacağı için onaylamıyorlar. Faceden sürekli gonderilerine kötü yorum yapıyorum bir kere döndüler aradılar hizlandiracaz dediler çalışma yok. İl müdürlüğünde proje odasına bile çıktım projeyi çizen abi ile de gorustum kazı çalışması yok orada yoldan zaten geçiyor sadece binaya 2-3 metreden sokulacak. Ama tek ben olunca gelmiyorlar 3 aydır kafayı yedim dün baktım türksat hat cekiyordu 250 metre öteye çalışan kişi dedi il müdürlüğüne basvur belki oraya kadar da çekerler diye belki ona da giderim... Bugün bir daha arayacam mudurlukteki abiyi bakalım ne diyecek..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Altyapı bekleyenler kulübüne hoş geldiniz ve geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zero fear

    Altyapı bekleyenler kulübüne hoş geldiniz ve geçmiş olsun.

    Az sonra il müdürlüğünü arayıp son durumu sorup isyan edecem bana daha üst makamı baglasin 3 aydır sabır taşını gectim başlarım böyle şirkete de çekeceği altyapıya da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.