Şimdi Ara

Türk telekom altaypısı ile kablonet 200 mb bağlatmayı düşünüyorum! Yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk telekom altyapısı ile kablonet bağlatmayı düşünüyorum 200 mb download 20 upload hızı, modem ile 800 liraya geliyor. Şu anda Superonline kullanıyorum yine Türk telekom altyapısıyla.

Kablonet hangi modemi bağlıyor? Çünkü mercusy router ile birlikte kullanıyorum ev büyük olduğu için şu anki modem/router i. Ont cihazı da var. Kablonet de ont cihazı kullanılıyor mu? İnce fiber kablo geliyor eve sadece. Evimdeki router Kablonetin verdiği modemle uyumlu olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 13 Temmuz 2026; 8:33:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Superonline kendi ont ve tplikink ex530 model numaralı routerini geri alacak o zaman. Ben ont cihazı kalır zannetmiştim. Onu alıp kablo net ekibi kendi ont cihazını ve sonrasonda modemini takacak o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 13 Temmuz 2026; 9:50:0 >

Evet superonline tarafına iade etmeniz gerekiyor ardından tekrardan sizlere yeni cihaz verilecek

Çok teşekkürler. Dün aradılar. Bizde her türlü modem var. Merak etmeyin router a uygun olanı kurulum ekibimiz ayarlar. Kurulumunu yapar yardımcı oluruz dediler.

Bakalım bugün gelecekler. Sağlayıcılar içinde bu kadar yardımcı bir kurulum ekibi görmemiştim. Bağlantıları yapıp evimdeki mercusy router ile kapsama alanını genişletebilirlerse geçiş yapacağım.

Eğer modemle router uyumsuzsa geçemem zaten dedim.

Gpon altaypsı değilmiş. Eski nesil kablo geliyor. İnfinity modem takıyor. İptal ettim direk. Adam kendisi de siz türk telekom a geçin. Burda fiber var dedi

Demek ki altyapınızda ekstra docsiste bulunuyor eğer imkanınız var ise Türk telekom altyapısınıda tercih edebilirsiniz başka bir operatör seçerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 16 Temmuz 2026; 23:32:7 >

İsteseydiniz Türk Telekom altyapısından çekerlerdi coax yerine

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • imate kullanıcısına yanıt

Başka bir operatör derken Superonline ( tt altyapsı ile) kullanıyorum zaten. Vodafone falan bile seçsem galiba Türk telekom altyapısıyla gelecek. Hangisi ucuzsa onu seçsem aynı verimi alırım diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 17 Temmuz 2026; 9:19:10 >

İstedim ama öyle bir şey yapamayacaklarını söylediler. Müşteri hizmetlerini aradım binaızda fiber altyapısı yok, coaxial altyapı var. Onda da maksimum 200 Mb’e kadar verebiliyoruz dediler. Hatta kurulum için gelen arkadaş da Türk telekom fiber olduğu için ona geçmeme önerdi

kablonet 200/20 docsis 3 ve müşteri hizmetleri birçok firmadan iyidir.

binaya cerennet fiber geldi.

200/20 kablonet kullanmaya devam ediyorum.

gpon dönüşümü olunca 1000 lik kablonet alacağım

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.