Şimdi Ara

Türk Telekom Akşam Saatlerine Yaşadığım Ping Sorunu (Tracert, Fotoğraf Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç haftadır akşam saatlerinde internette gezinirken sorun yaşıyorum arkadaşlar, Prime müşteri temsilcisi denilen illet gram bir şey bilmediğinden çözüme kavuşmuyor sorunum.
    Sorunum şu, Twitter ve Facebook gibi sitelerde fotoğrafların yüklenmesi çok geç sürüyor. Speedtest sonuçları 7 ping çıksa da bir fotoğraf yüklenmesi normal 8 MBPS hızında değil. (Fotoğraf ekledim)
    Twitch.tv'de saat 20.00'dan sonra 720p yayın izlemek ölüm gibi. 15 saniyede bir donuyor.
    Ayrıca google görsellerde ve forumlarda fotoğraf açtığımda fotoğrafların tam anlamıyla yüklenmesi uzun sürüyor...
    Örneğin; Twitter'da fotoğrafı yeni sekmede açmadıkça yüklenmiyor normal sayfada.

Ben bu işi nasıl halledeceğim bilmiyorum arkadaşlar. Size tracert sonucunu paylaşacağım. 00.20'de yapılmıştır sorgulamalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 8 Temmuz 2017; 0:42:31 >

https://forum.donanimhaber.com/tp-link-td-w9970-v3-dns-adresi-degistirme-cozuldu-anlatim--127706476

• Sorun için DNS kullanmak gerekir mi arkadaşlar? Sırf akşam saatlerinde yaşadığım bu sorun problemiyle çözüm masasına gitsem aboneliğimi iptal ettirebilir miyim cayma bedeli ödemeden? Sorun için hızı düşük adı altında arıza kaydı açılıp çözülememesinden bıktım.

https://forum.donanimhaber.com/tp-link-td-w9970-v3-dns-adresi-degistirme-cozuldu-anlatim--127706476
  • Genel bir sorun mevcut ondan kaynaklı büyük ihtimalle yani dns filan işe yaramaz sanırım şuan.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.