Şimdi Ara

Türk Telekom AKN'yi Kaldıracakmış! [ÖNEMLİ EDİT] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
10
Favori
126.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
225 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şikayetimizi duydular diye sevinenlere boşuna sevinmeyin taahhüt bitince başka şeylerin şahlanacağını söylemiştim. Siz vatandaş yararına birşey yapıldığını gördünüz mü uzun zamandır. Yapılıyor gibi görünenlerin altında bir çapanoğlu vardır demiştim, demekten üzüntü duyuyorum
  • yeni fiyat tarifeleri şahane. alın size akk kotası kaldırılıyor müjdesi ..
  • bazı arkadaşlar tüketicinin gücünü gösterdik diyorlardı nerde onlar bir adım öne çıksın bakim
    bu fiyatlara kim internet alacak ki
    olacak olan şu; önceden herkes evine işine internet alırken şimdi ise gerekli olanlar alacak olay bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyankar84 -- 12 Aralık 2018; 15:13:17 >
  • ziyankar84 kullanıcısına yanıt
    Açıkladıkları paketleri kaldırdılar şuanda ?
  • Akıllarınca nabız yokladılar. Tepki gelince kaldırdılar. İlerleyen günlerde netlik kazanır adam akıllı paketler!
  • Türk Telekom dün yayınladığı saçma sapan yüksek fiyatlı yeni limitsiz tarifelerinin olduğu sayfayı düzenlemiş ve dün yer alan paketleri o sayfadan kaldırmış. Şuan aynı linke girince sadece mevcut müşterilerin limitsiz internet kullanacağı ile ilgili bilgi yer alıyor. Yeni tarife bilgileri kaldırılmış.

    https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/duyurular/sayfalar/turkiye-interneti-sinirlari-kaldiriyor.aspx

    Türk Telekom AKN'yi Kaldıracakmış! [ÖNEMLİ EDİT]




  • 35 mbps e kadar paketimde hız 2-8 mbit arası gelip gidiyor. Bu ne rezilliktir 2 haftadır anlamadım. Samsun bölge olup aynı sıkıntıyı yasayan var mı TT de?
  • bakalım gerçek ne kadar acı olacak

    Sıkça Sorulan Sorular

    Tahhütlü müşterilerin taahhüt bitiminde paketlerine ne olacak?

    Taahhüt süresince, mevcut paketlerin taahhütlü ücretleri değişmeden limitsiz hizmet sunulacaktır. Taahhüt bitiminde de limitsiz kullanım hakkı devam edecek ve müşterilerimiz dilerse taahhütlerini yenileyerek limitsiz internetten mevcut müşterilerimize özel avantajlı fiyatlarla faydalanabilecekler. Mevcut müşterilerimize özel kampanyalarımız çok yakında duyurulacaktır.
  • Ulan herkes saçma salak yorum yapmasın artık sıkıldım arkadaş. 10 yıldır ttnet kullanıyorum. Şuan kullandığım Yalın İnternet 35mb hız, 75gb kotalı ve taahhütsüz 101,99 TL ödemem gerekiyor. Ama 2 yıl taahhüt verdiğim verdiğim için 67,75 TL ödüyorum. Şimdi açıklanan fiyatlarla benim hattımın 149 TL olacağı yazıyor. Taahhüt bitince beni arayacaklar "size 149 TL'lik hattı 2 yıl taahhüt verirseniz mesela 75 TL ye bilemedin 80 TL ye düşüreceğiz" diyecekler. Dediğim gibi 10 yıldır ben bu şekilde indirimli kullanıyorum. Haaa eğer yok arkadaş bize taahhüt versen de vermesen de 149 TL yi ödeyeceksin derlerse bende TÜrknet'e giderim arkadaş. Bu kadar zor mu ya. Saçma sapan yorumlara inanmayın. 51 sayfa zırva dolu şu forumu artık gerçekten takip etmek istemiyorum. İnsanların aklı var fikri yok maalesef. Gerçekten yaşananları yazmak yerine komplo teorileriyle sayfaları doldurmuşsunuz. Adam televizyona çıkıyor "hiçbir kota, akn, akk, süre aşımı vs. sınır olmayacak"diyor halen yüzlerce geri zekalı "he ya inandık" diye aşağılıyor. Yeter ulan yeter. İnsanları kandırmayın, komplo teorileri üretmeyin, yaşadıklarınızı şeffaf bir şekilde yazın. Bizde faydalanalım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Koskoca TTNET müşteri hizmetleri yalan mı söyleyecek



    Ne yazık ki ekseriyetle yaptıkları şey. İnşallah sizi yanlış yönlendirmemişlerdir. Çünkü bunlarda bu tür hareketler normal karşılanıyor. Kurum kültürleri bu.

    Alıntıları Göster
    Koskoca TTNET müşteri hizmetleri yalan söylemedi arkadaşım. Kota, akn, akk, süre aşımı, hız sınırı vs.. yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K4RT4L

    1 şubat 2019 da bu bölümde ol, seni tebrik edeceğim eğer haklı çıkarsan yok ben haklı çıkarsam alıntı yaparım bu yazdıklarını.
    1 şubata gerek yok bilader aha 13 aralıkta burdayım. Ne oldu? yüksekten atıp tutuyodun kota olacak vs. Sesinde kesilmemiş bu arada halen saçma sapan şeyler yazmaya devam ediyorsun. Artık kes sesini ve gerçeklere odaklan. Adamlar kota vs yok diyor sen hala komplo teorisi peşindesin. Allah bilir TTNET müşterisi bile değilsindir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K4RT4L

    Faturalarda yazan akn kalkacak ibarelerine hemen kapılıp gitmeyin. Video da şöyle dedi yetkili böyle dedi yetkili hemen heyecan yapmayın. Burada kilit cümle, ''limitsiz'' sihirli kelimesinin kullanılması. Hali hazırda zaten limitsizsin. Ayrıntı var mı yok. Yazılı bir metinde tek tek madde madde nasıl olacağını görüp öyle paketlerle anlaşın. Sonra ben 50/50 aldım yarı yolda kaldım demeyin. Kişisel görüşüm eğer aboneliğiniz bitmek üzereyse yeni yıla kalmadan abone olun ne çok aknli ne az aknli paket alın orta hallisini alın geçin. Ola ki herkes anlaştığı hızlarda hizmet almaya başlamış olsun Akn limitine göre aynı hıza fazla ücret verenlerde gitsin haklarını arasın.
    Faturalarda yazan akn kalkacak ibarelerine hemen kapılın çünkü doğru. Video da şöyle dedi yetkili böyle dediyse heyecan yapın çünkü doğru. Buradaki kilit cümle "limitsiz" sihirli kelimesinin kullanılması da doğru. hali hazırda limitsiz değiliz bu yanlış. Ayrıntı var mı var. Yazılı bir metinde tek tek madde madde nasıl olacağını gördük ve ona göre pakette anlaştık zaten. Sonra ben 50/50 aldım yarı kolda kaldım demeyiz. Kişisel görüşüm eğer aboneliğiniz bitmek üzereyse yeni yıla kalmadan hemen abone olun, ben öyle yaptım şuan kotalı ama yılbaşında 149 TL ye çıkacak internet paketini 2 yıl daha 67,75 TL ödeyerek kullanacağım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: K4RT4L

    Aynen bende izledim. Lakin yazılı bir metin görmeden hemen sevinmeyin diyorum. Röportaj esnasında ağzından öyle bir laf çıkmış olabilir ya da bilinçli olarak gerçekten de öyle olabilir. Bayilere müdürlüklere bu yeni durumla alakalı illaki yazı gitmiştir varsa onları isteyin iyice okuyun. Ben olayı doğru okuyalım diye yazıyorum en iyi hizmet herkesin hakkı.

    Alıntıları Göster
    Yazılı metini en az 100 kişi paylaştı ona bile laf ettin arkadaş sen neymişsin be.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K4RT4L

    Neden upload da download değil neden? Bu da işin sırrı demek.

    Alıntıları Göster
    He arkadaş he. Herşeyi geçtin söylediğin herşey doğru çıktı şimdi de upload da bit yeniği ara, oradan vurmaya çalış. Ya bi sus ya.
  • Leiurus L kullanıcısına yanıt
    Yeni mağaradan çıktın herhalde?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4RT4L -- 13 Aralık 2018; 10:42:26 >
  • Leiurus L kullanıcısına yanıt
    Bak benim bir şey attığım yok. Bir şey atan varsa aynaya bak önce. Ben yazdıklarımın hepsinin arkasındayım. Yazdıklarım çok dokunmuş ki dün ttnin ''hız'' ifadeli ibaresini yeni yayınlamasından sonra içinde kalmış mesajlarımı birer birer alıntılamış o gün cevap vermemiş şimdi açmış yorum yapıyor kafaya gel.
  • 35 gb internetimin hızı 8 mbite düşecek mi? Bugün 35 gb akn tarifeye geçtim. Hala akn satıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leiurus

    Ulan herkes saçma salak yorum yapmasın artık sıkıldım arkadaş. 10 yıldır ttnet kullanıyorum. Şuan kullandığım Yalın İnternet 35mb hız, 75gb kotalı ve taahhütsüz 101,99 TL ödemem gerekiyor. Ama 2 yıl taahhüt verdiğim verdiğim için 67,75 TL ödüyorum. Şimdi açıklanan fiyatlarla benim hattımın 149 TL olacağı yazıyor. Taahhüt bitince beni arayacaklar "size 149 TL'lik hattı 2 yıl taahhüt verirseniz mesela 75 TL ye bilemedin 80 TL ye düşüreceğiz" diyecekler. Dediğim gibi 10 yıldır ben bu şekilde indirimli kullanıyorum. Haaa eğer yok arkadaş bize taahhüt versen de vermesen de 149 TL yi ödeyeceksin derlerse bende TÜrknet'e giderim arkadaş. Bu kadar zor mu ya. Saçma sapan yorumlara inanmayın. 51 sayfa zırva dolu şu forumu artık gerçekten takip etmek istemiyorum. İnsanların aklı var fikri yok maalesef. Gerçekten yaşananları yazmak yerine komplo teorileriyle sayfaları doldurmuşsunuz. Adam televizyona çıkıyor "hiçbir kota, akn, akk, süre aşımı vs. sınır olmayacak"diyor halen yüzlerce geri zekalı "he ya inandık" diye aşağılıyor. Yeter ulan yeter. İnsanları kandırmayın, komplo teorileri üretmeyin, yaşadıklarınızı şeffaf bir şekilde yazın. Bizde faydalanalım.
    Telekomdaki iki yetkili farklı şeyler söyledi. Bir tanesi akn yi geçince hızınız düşecek ama önceki kadar olmayacak dedi. Anladığım ben 35GB akn kullanoyorum 8mbit e düşecekken 10 a düşecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • volvoxcnt V kullanıcısına yanıt
    Bu konunun yaklaşık 1 haftadır içindeyim dün yaklaşık 16 saat önce tt mevcut hızlarda düşme olmayacak diye bir twit attı ve sitesinde de yayınladı. Daha önce benzer paylaşımlar yapıyordu ama hız ibaresini hiç yazmıyordu limitsiz üzerinden gidiyordu. Bundan sonra hız düşümü olursa bilemem.

    https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/duyurular/sayfalar/turkiye-interneti-sinirlari-kaldiriyor.aspx
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.