Şimdi Ara

Türk Telekom AKN'yi Kaldıracakmış! [ÖNEMLİ EDİT] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
10
Favori
126.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
225 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Faturalarda yazan akn kalkacak ibarelerine hemen kapılıp gitmeyin. Video da şöyle dedi yetkili böyle dedi yetkili hemen heyecan yapmayın. Burada kilit cümle, ''limitsiz'' sihirli kelimesinin kullanılması. Hali hazırda zaten limitsizsin. Ayrıntı var mı yok. Yazılı bir metinde tek tek madde madde nasıl olacağını görüp öyle paketlerle anlaşın. Sonra ben 50/50 aldım yarı yolda kaldım demeyin. Kişisel görüşüm eğer aboneliğiniz bitmek üzereyse yeni yıla kalmadan abone olun ne çok aknli ne az aknli paket alın orta hallisini alın geçin. Ola ki herkes anlaştığı hızlarda hizmet almaya başlamış olsun Akn limitine göre aynı hıza fazla ücret verenlerde gitsin haklarını arasın.
  • AKK ve KOTAYI kaldıracaklarını düşünmek hayalciliktir. burdaki listeye göre isteyen 90tl ye isteyen 342tl'den mi 100mbit kullanacak yani? Cidden buna inanan varmı?

    90tl ye bunu alsak, 3 saate 100gb lık bir oyun indirsek...

    Türk Telekom AKN'yi Kaldıracakmış! [ÖNEMLİ EDİT]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 6 Aralık 2018; 12:46:57 >




  • erco35coast kullanıcısına yanıt
    Ne yapacak yani bu millet hocam öyle bir şey yazmışsın ki el mahkum.... gardiyan yani halkın yapacak birşeyi yok
  • herkes seviniyor, evet güzel haber de... ama şunu unutuyorsunuz, acaba bu AKN kalkınca, herkes delice abanırsa, akn nin kalkma gazıyla ne var ne yok indirirse, alakasız şeylerde bile netini kapatmadan full HD yayınlarda tutarsa, bu alt yapı nasıl kaldıracak bakalım bu trafiği? umarım darboğaz oluşmaz, sonra aramayalım AKN li günleri. benim korkum bu. o zaman aşırı şikayet gelince de btk alt yapı sorunları çıkıyor diye geri adım atmaz umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erco35coast

    AKK ve KOTAYI kaldıracaklarını düşünmek hayalciliktir. burdaki listeye göre isteyen 90tl ye isteyen 342tl'den mi 100mbit kullanacak yani? Cidden buna inanan varmı?

    90tl ye bunu alsak, 3 saate 100gb lık bir oyun indirsek...

    Gerçekten bu tabloya mantıklı cevap veren bir iss görmedim aynı durum Superonline'da da mevcut 25 limitsiz 89 TL 25 50gb akk 69 TL.




  • canergiray77 C kullanıcısına yanıt
    O zaman siz bilirsiniz devam ettirin düzeniniz bozulmasın hiç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaymonD7 kullanıcısına yanıt
    şu kota olayı nedir o kısmı anlayamadım ben vallahi şimdi o kota dedikleri şey ne olacak nasıl olacak o kota dolunca 10 mbps mi alacağım akn daha iyiydi o zaman öyle olursa ??
  • 8 mbit kotasızı 85 lira yapan türk telekom enflasyonla güzel mücadele ediyor gerçekten
  • Arkadaşlar 19 Ocak'ta bitecek taahhütüm için az önce arandım TT'netten. Önce bilgilendirme yaptı 1 Ocaktan itibaren hiç bir şekilde limit kota ve hız düşümü olmadan mevcut 24 mbs kullanmaya devam edeceğimi bunun için de 24 aylığına 89 lira önerdi. Bende tekrar tekrar sordum kota akn hız düşümü vs yaşamayacakmıyım diye hayır dedi. Hızımı yükseltmek istediğimde ise 50 mbs için 154 liralık paketi 101 liraya verebileceğini belirtti. Bende kabul ettim . Yalnız ocaktan sonra zam geleceğini fiyatların artacağını belirtti.



    Sizi 2 gün önce aradığımda bana akn li fiyatlar sunulduğunu söyledim eminmisiniz dedim limitsiz diye evet bugün bize bilgilendirme geldi bizde nüşterilerimizi arıyoruz dedi. Ayrıca geçen gün 35 mbs 150 gb pakete 98 lira önermişlerdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeLPhinuSs kullanıcısına yanıt
    doğru arıyorlar benide aradılar sabah ben konuştum kişiye göre fiyat çekiyolar 35 mbps kullanıyorum 100 gb aknli müşteri temsilcisi bana dedi ki her şey aynı olacak sadece 90 tl ödeyeceksiniz kota yok akn yok her yerde kota şeyi diyolar bu kota ne akn ne onu çözemedim.
  • Arkadaşlar bende superonline kullanıyorum sozlesme bııttı 24 megabıt hız 76 liraya 2 yıllığına kotasız kabul ettım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goyyy

    Arkadaşlar bende superonline kullanıyorum sozlesme bııttı 24 megabıt hız 76 liraya 2 yıllığına kotasız kabul ettım
    Süperonline şu an kötü tercih gibi görünüyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde ocakta taahütüm bitiyor birkaç gündür arıyorlar ama açmıyorum acaba ocağı beklemeden yeni bir taahütmü yapsam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K4RT4L

    Faturalarda yazan akn kalkacak ibarelerine hemen kapılıp gitmeyin. Video da şöyle dedi yetkili böyle dedi yetkili hemen heyecan yapmayın. Burada kilit cümle, ''limitsiz'' sihirli kelimesinin kullanılması. Hali hazırda zaten limitsizsin. Ayrıntı var mı yok. Yazılı bir metinde tek tek madde madde nasıl olacağını görüp öyle paketlerle anlaşın. Sonra ben 50/50 aldım yarı yolda kaldım demeyin. Kişisel görüşüm eğer aboneliğiniz bitmek üzereyse yeni yıla kalmadan abone olun ne çok aknli ne az aknli paket alın orta hallisini alın geçin. Ola ki herkes anlaştığı hızlarda hizmet almaya başlamış olsun Akn limitine göre aynı hıza fazla ücret verenlerde gitsin haklarını arasın.
    Soru soran çocuk 500 GB da kullansam aynı paraya aynı hızı mı kullanacam dedi. Müd.Yrd'sı da evet dedi :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jovi

    Soru soran çocuk 500 GB da kullansam aynı paraya aynı hızı mı kullanacam dedi. Müd.Yrd'sı da evet dedi :)

    Alıntıları Göster
    Aynen bende izledim. Lakin yazılı bir metin görmeden hemen sevinmeyin diyorum. Röportaj esnasında ağzından öyle bir laf çıkmış olabilir ya da bilinçli olarak gerçekten de öyle olabilir. Bayilere müdürlüklere bu yeni durumla alakalı illaki yazı gitmiştir varsa onları isteyin iyice okuyun. Ben olayı doğru okuyalım diye yazıyorum en iyi hizmet herkesin hakkı.




  • Beni kimse aramadı 90TL olan faturam 142TL olmuş ve hızım 600-700kb arası gidiyor sürekli. Bukadar hıza bukadar pahalı interneti kullanan bir ben varımdır heralde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablonet hakkında bilgisi olan var mı ? Halen onlardan bir açıklama gelmedi :)
  • superonline bir açıklama yaptı mı?
  • şimdi baktım önümüzdeki yıl 10. ay'a kadar taahhüt sürem devam ediyor, bu süreye kadar olumlu-olumsuz hiç bir yeni taahhüde girmemek sanırım.

    bu akn kalkacak olayının çıkışından beri kol gibi zam yapmaya zemin hazırladıkları çok belliydi, yoksa akn kalkacak kota gelecek olayı bence hikayeydi yıl olmuş 2018 kotamı kaldı derler adama.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.