Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufc2012 -- 5 Aralık 2018; 16:47:53 > |
Cehennemde yeni bir zebani işe başlamış. İlk gün doğal olarak oryantasyona ayrıldığından diğer bir kıdemli zebani tarafından gezdiriliyormuş. Heryerde dev, yüksek kaynar kazanlar içinde yanan insanlar ve her bir kazanın başında zebaniler varmış. Tabi bizimki yeni ve meraklı her şeyi & |
Yalan söylüyorlar yine kota getireceklerdir. Bu ülkede hiçbir zaman iyi şeyler olmaz! En fazla 1 sene diyorum, bir bokluk çıkaracaklar ve bu yüzden kota lazım deyip kota getirecekler! |
Gördüğümüz kadarıyla 1 Aralık'ta yapılacağını söyledikleri uygulamaya kimse geçmemiş. Geri adım atmışlarsa biz tüketiciler hakkımızı almış oluruz. Onlar da tüketiciyi dinleyerek uzun vadede kazançlı çıkarlar. |
Ya eşşek gibi kaldıracaklar.Başta bir yokladılar. Ondan sonra, zaten bakan açıklama falan yaptı.. Rahat olun.. 1 Ocak da Sınırsız olacak.. |
Sizin söylediğiniz doğru değil,,, Geçen hafta BTK Başkan yardıcısıyla görüştüm beni ilgili birim sorumlusu kişi ile görüştürdü. 2 yıl önce TALİMAT VERDİK diyor... Operatörlerin başka şansı yok... Bundan sonra AKK yada AKN yok. |
Twitter üzerinden konu hakkında bilgi almak için kendilerine yazdım. Bu şekilde bir yazı gönderdiler. |
Burada başka ilk mesajda başka yazıyor. Burada yazana göre akn kota oluyor . Kota bitimi sonrası iyileştirilmiş hız ile devam ediyor. Ama ilk mesajda akn kalkıyor diyor. Bişey anlamadım |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 4 Aralık 2018; 19:35:57 > |
|
![]() H y ō r i n m a r u !
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|