Şimdi Ara

Türk Telekom, AKK yerine kota ve ek paket uygulamasına gitti [Güncellendi] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
6
Favori
56.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arseyus

    Normalde firmaları savunmayı sevmem. Ancak doğru konuşmak lazım.

    Şimdi kısaca bir paket karşılaştırması yapalım!

    Türk Telekom 50 Mbit 50 Gb kota 24 Ay taahhüt kotası sonrası hız 16 mbit fiyat 70 TL

    Netpeed - 50 Mbit 200 GB kota taahhsüz kota sonrası hız 24 Mbit 1 yıl boyunca zam olmaz fiyat 65 TL (Sadece 75 TL aktivasyon ücreti)

    Sen olaya biraz duygusal yaklaşıyorsun. Akli yaklaştığında netspeed her halukarda daha avantaj sağlayacaktır. Türk Telekom'un muhattap bulabilmek için 1 tık daha iyi olabilir ancak bu netspeed muhattap bulamıyacağın anlamına gelmez kaldı ki bildiğim kadarı ile bu sektörde deneyimli müşteri hizmetleri var. Yani aradağında iş bilmeyen biri çıkmıyor.

    Sıkma canını bakarsın çok geçmeden AKK kaldırır ve daha uygun ve güzel paketler sunarlar. Firmayı savunmak için demiyorum ancak bu işlerin belli bir maliyeti var dolayısı ile şirket bunu her zaman korumak ister. Zaten dikkat edersen adamların pek fazla reklamları yok. Az ve öz abone alıyorlar. Yani adamların çok para kazanmak için bir amaçları olduğunu düşünmüyorum.
    eminim firma ile hiçbir alakan yok, zaten şu yazdıklarında firmayı savunduğun tek kelime yok



    yalan yanlış bilgi verip algı yapma, telekomun Allah belasını versin ok. ama 50mbit sonrası hız senin dediğin gibi 16 değil 35 mbit, ikincisi akk saçmalığı kalkarsa safi süzme 50mbit olur.



    eee niye o zaman senin uyduruk netspeedinle uğraşayım ki ? birde haraç gibi 75 lira para vereceğim. altyapım gpon fiber seçeneğim çok az, şu şartlarda akk çakallığı dışında telekom alayını tokatlar. ayrıca şu şikayetler işe yararsa 50mbit hız 70,90 lira güzel para, hadi bir sonuç çıkmadı 35mbitte fena değil. dediğin gibi 16 falan yok netspeedci dostum . patronlara selam söyle, bizim kimseye kişisel garezimiz yok, efendi gibi gelsinler çakallık yapmasınlar abone olalım, böyle gizli reklamlara çalışanlara emir verip firma güzellemeleri yapmaya gerek yok. adam gibi her aboneye akksız 100 mbit versinler 75 liralık haraçtanda vazgeçsinler. bilinçli tüketici böyle çakallıkları yemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Yav sen şaka felan mısın?
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    dedi TT satış personeli... kablotvweb ile 6 günde 320GB veri indirirsin... haberin yok sallar durursun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    Bu mesaj silindi.
    O eskidendi...

    200 GB yetmiyor çünkü Netflix 4K film ve dizi seyrediyoruz. Hukuksuz, illegal hiçbirşey yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acemiteknolojist

    Arkadaşlar Cimer den şikayet edin. Farkındalık oluşturalım en azından.
    hattın yasal sahibiysen et burdakilerin %90 nın yasal sahibi bile olduğu şüpheli...faturayı babalarının ödediğide %90 babalarını yönlendirsinler imzalı dilekçeyle cimere nediyon sen la diyip baba şamarı yesinler...çoğu zaten babalarından ailelerinden pc başında gençlik ömür tüketiyor diye azar yiyodur bu özellikle 200 gb yetmiyor diyenler.Ebeveynlerinin kökten kapatımı bile destekleyciğinden eminim(latife)
    o şikayetleriniz ondan tınlanmıyor şikayet edenlerin bir çoğu reşit bile değil yoksa adam akıllı hukuksal geçerlilikte bir şikayet olsaydı o kotalar çoktan aratardı 2019 beklenmezdi, şikayet edenlerin nerdeyse hepsi çocuk yada ailesiyle yaşayan genç kıvamında..yani hukuksal düzeyde şikayet yok denecek kadar az...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Kasım 2018; 13:49:0 >




  • Romanya da sınırsız, kotasız, AKS siz 15gigabit ev interneti ve tüm avrupa ülkelerinde geçerli sınırsız 4,5g cep interneti ile birlikte aylık 15€. Neden bu ülkenin halkı hep keriz yerine konuyor. Neden bu ülkenin insanlarına güzel günler bir türlü gelmiyor. Hangi ara bu kadar para hırsı bürüdü herkesin gözünü.

  • Sinirsiz diyorlar ilk aldığında sonra milleti kandiriyorlar

  • Arkadaşlar Türk Telekom'un elinde hayal ettiğiniz şey için bir alt yapı yok. Bu kadar da optimist olmayın. En yoğun saatlerde yabancı web sitelerinin yavaşlamasından bunu anlamış olmanız gerekirdi. Şu anki durum bir öncekinden biraz daha iyi görünüyor. Eğer TT alt yapısını daha da güçlendirirse gerçekten de almamız gereken hızda bir internet sahip olabiliriz.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Hattın yasal sahibiyim evet. Bununla ilgili konu açılmış ve şikayet metni oluşturulmuş. En azından hat sahipleri o metinden faydalanabilir. Bu soygunculuğa kısmen de olsa dur diyebiliriz. 'Belki'!!! :-)
  • araplar içini boşalltı parayı aldı kaçtı şimdi bankalara kaldı yani bundan sonra yandık ki ne yandık

  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    ek kota geçiş yapmak istemeyen mevcut müşteriler için demiş adam. Peki burda önemli olan aralık ayında limitsiz tarifelerin fiyatı ne olucak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Güldürmeyin hocam Telekom'un elinde o hayran olduğunuz Romanya dahil Avrupa ülkelerinin büyük kısmını kapsayan fiber optik ağ mevcut. Milyarlarca para verip aldıkları Pantel (Euroweb) diğer adı ile TT İnternational alt yapısını sadece kurumsal firmalara kullandırıyorlar. Bunu birseysel kullanıcıya açsalar alt yapı rahat bir şekilde her türlü hizmeti kaldıracaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    TT dışında kablonette kota olur diğer isslerde kota olmaz... satamaz hatta abone kaybederler...
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    dedi TT satış personeli... kablotvweb ile 6 günde 320GB veri indirirsin... haberin yok sallar durursun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Romanya da sınırsız, kotasız, AKS siz 15gigabit ev interneti ve tüm avrupa ülkelerinde geçerli sınırsız 4,5g cep interneti ile birlikte aylık 15€. Neden bu ülkenin halkı hep keriz yerine konuyor. Neden bu ülkenin insanlarına güzel günler bir türlü gelmiyor. Hangi ara bu kadar para hırsı bürüdü herkesin gözünü.
    Halk koyun o yüzden devletin başında da vatandaş gibi birileri birilerini ker*zleme metodu kazıklama çabası olduğu müddetçede değişme olmayacak.Allah belasını vermiş bu coğrafyanın herkes kendi paçasını kurtarma derdinde.İy günler bekliyorsan ülkkeden çıkıp gideceksin.Olmayacak gelmeyecek o iyi günler hatta daha da kötü günler gelecek deniz bitti bitiyor.Türk telekom hortumlandı iyi şeyler beklemeyin türk telekom adına cezasını yine halk çekecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 12 Kasım 2018; 16:25:52 >




  • Türk Telekom, AKK yerine kota ve ek paket uygulamasına gitti [Güncellendi]
  • Bu yeni olay daha kötü hem fiyatlar yukselecek hemde 02-08 olayı kalkacak resmen azap çektirip hak aramayın diyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    araplar içini boşalltı parayı aldı kaçtı şimdi bankalara kaldı yani bundan sonra yandık ki ne yandık
    İyi de buna ön ayak olan hatta açık yataklık yapan taraf bizathi Türkiye Cumhuriyeti devleti. Daha doğrusu iktidar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    İktidar Türk Telekomda tarafsa milletin bu yeni uygulamayı BTK veya CİMER'e şikayet etmesi biraz komik olmuyor mu? Bir sonuç almaları mümkün mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.