Şimdi Ara

Türk Telekom, AKK yerine kota ve ek paket uygulamasına gitti [Güncellendi] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
6
Favori
56.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sırf bu yüzden, düşük hızda verse turkneti bırakamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ula internetinizi ben veririm, altyapınızı ben kuririm, şurda toplasanız 25-30 başsınız, vallaha kısarım internetinizi haa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bL00ddrunk B kullanıcısına yanıt
    ek paket alacaksın hocam öyle 60 70 tl ye her işini görebildiğin hız düşünce bile her ihtiyacını karşılayan sınırsız devri bitti,, hazır ol artık aylık 200 300 tl internet parası ödemeye,,,,,,,, her bilgisayar başından ayrılmadan önce de kotam ne kadar kalmış kontrol etmeyide unutma



    60 70 tl ye aylık sınırsız döke saça internet devri bitti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S24ULTRA

    olması gereken mi





    64.90 tl lik Akk li paketi hız düşünce bile hiç aksama olmadan aylık en az 150 gb kullaniyorduk şimdi yine aylık 150 gb yi 64.90 a kullanabilecekmiyiz,,,,,,
    Olması gerekenden kastım hızımızı limitsiz bi şekilde kullanmak kota akk veseyra hiçbişey olmadan onu diyorum. Neden okuduğunu anlamadan cevap verirki insanlar ?
  • Akk ilk başta böyle olmalıydı şu an değil. Eski sistemde istediğimiz 100 mb alanla 8 mb alan ayni hıza düşmesin di. Ama akk kalkacak dediğinde olması gereken bu değil. Ben yine de eski taahhutu bulunan aboneleri mağdur etmemek için taahhütler bitene kadar boyle devam edileceğini düşünüyorum. Yeni gelen abonelere bu gecerli olmamali. Tamamen kalkmalı böyle dolaplarla gitmez.

  • Ee ağladık bitti mi olacak yoksa bir şeyler yapacak mıyız?
  • İlk mesajdaki güncelleme notunu açıklayabilecek var mı? 8 mbps yerine 5 mbps olacağı yazan bir not nasıl aksi şekilde olduğu gibi devam ediyor? Telekom Türk halkı ile başak mı geçiyor? Nerede bu devlet?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı bokun lacivertini yapmış Türk olmayan Telekom. Bu resmen aldatmaca amk. Hani taksitle telefon satmak için Telefon 10 lira Kılıf 2000 lira diyerek "kendilerince yasa boşluğundan" yararlanmaya çalışanların yaptıkları gibi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    İlk mesajdaki güncelleme notunu açıklayabilecek var mı? 8 mbps yerine 5 mbps olacağı yazan bir not nasıl aksi şekilde olduğu gibi devam ediyor? Telekom Türk halkı ile başak mı geçiyor? Nerede bu devlet?
    İmam-Cemaat ilişkisi

    İmam Devlet olsa Türk Telekom da Cemaat

    İmam BAŞAK geçerse Türk Telekom ne geçer acaba ?
  • BTK'nun aksine yapılan düzenlemedir.Bu konuda düzenleme yapmaya tek yetkili kurum BTK'dur.Zaten BTK geçiş işlemi için süre vermiştir.Bu yapılan açıkça kurumu tanımamaktır.Eğer ortada yetkili kurumun düzenlemesi varsa ki bu düzenlemeye uyum için süre verilmiş sizin yaptığınız bireysel sözleşmelerdeki AKK uygulanamaz.Öncelikle konuyla ilgili yetkili kurumun ne dediği önemlidir.Yetkili kurumun bundan haberi varsa yani bu kota sonrası için ücretiz hız alanı uygulamasından bu kezde kurum kendini yok saymıştır.

  • Yahu şu yyasayu düzgün çıkarsanıza , neden açık kapı bırakıyorsun bu çakallara BDDK?

    Bir mücadele de bunun için mi verecek yıllarca bu insanlar, yazık değil mi ya.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telekoma tazminat davası açacağım. Sonuçta haklı olan benim. Sen btk kararını takmazsan bende seni bir mahdur olarak mahkemeye veririm. Bu kadar basit. Sizlerde aynısını yapın. Binlerce kişi dava açarsa neye uğradıklarını şaşırırlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muz cumhuriyetinde olağan durumlar.. 10 sene önce kota dolmuşmu diye kontrol ettiğimiz internet paketleri bugün tekrar karşımıza çıkıyor. Oysa tüm hızları 256kbps dan 1 mbit'e güncellediklerinde ne sevinmiştik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekom mevcut hızları bile veremiyorken , kota kalkarsa her saat başı arıza kaydı bırakırsınız. Kota olayı 10 seneye kadar kalkmaz, belki de hiç kalkmaz. Burası TÜRKİYE oloooom akıllı olucaksınız.

  • tüm dünya ilerlerken biz geriye gidiyoruz. hazırlayın odunları dumanla haberleşiyoru bundan sonra.
  • İlk mesajdaki güncellemeye dötümle güldüm. Tüketicinin lehine olan durum 1 ocaktan itibaren ilk gün hangi hızı alıyorsan ayın son günü 23:59'da da aynı hızı almaktır.



    "Eskiden 5'e düşüyordu artık 8'e düşüyor" diyerek tüketicinin aleyhine olan durumu bir de lütufta bulunuyormuş şirin göstermeye çalışmalar falan. Ne gerekiyorsa yapalım. Ben BTK'ya Cimer'e yolladım şikayet metnimi. Twitterda'da etkinlikler yapılmalı. Böyle çakallık olmaz yeter yahu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upload hızları ne durumda arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu sistem gelseydi iyi olurdu ama bu sistem taahhüt bitmeyen müşteriler için. 2019 da AKK siz paketler satacaklar ve fiyatı 100 tl üstü olucak kim 100 tl den fazla para ödemek ister ki.



    Keşke bu sistem kalsa.



    Zaten müşterilerin turk telekom müşterilerin %90 ı akk gecmiyor. %10 lık kısımda çok istiyorsa alsın akk siz paketi baksın keyfine.

    Tabii ki akksiz fiyatlar daha uyguna çekilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkandcold D kullanıcısına yanıt
    VDSL ve fiber için 50 mbit altı 3 mbit üstü ise 4 mbit.

    ADSL zaten 1 mbite kadar. Turk telekom





    Turkcell zaten 5 mbit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meco2 -- 9 Kasım 2018; 20:33:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meco2 kullanıcısına yanıt
    100lira sinir bende her ay taksitli birsey almis gibi odemek bana koyuyor. Zaten elektrik ve su da 100kusur geliyor. Ee maasin yarisi gitti. Daha telefon faturasida var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.