Şimdi Ara

Türk Telekom' a Saldırı Düzenlemenin Eşiğindeyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
27.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
808 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bir şekilde, Türk Telekom+AVEA+TTnet için veri işleme, hertürlü (şebeke+3.kişi) reklam gönderimi izinlerinizi kapatın
  • Benim de yüzüme kapattılar, açıkcası yaklaşık 6 7 defa aynen şu şekilde: Ananı, bacını, karını, kızını, soyunu, sopunu, yedi ceddini, sülaleni ....... şeklinde küfür etmişliğim var sonrasında, Müşteri hizmetlerini arayıp defalarca küfür edip hıncımı aldım.

    Ciğeri beş para etmez, kokuşmuş bir firmadır.

    2 Defa yüzüme kapattılar, ben de onlara anladığı dilden konuştum.
  • Konu dişi olacak belki ama gelinen duygusal durum ayni :

    19 OCAK’tan bu yana internetimde sürekli kopmalar var. Kopup, geri geliyor sonra yine kopuyor ve yine geri geliyor. Online bir oyun oymanız mümkün degil. İnternet üzerinden film-dizi-video izlememiz de mümkün degil. Sadece modemimiz süs niyetine duruyor.



    Telefon açıyorum arıza kaydı bırakıyorum. 48 saat içinde problemeniz devam ediyorsa evet yazın gönderin diyorlar. Devam eden arıza kaydı kapanıp tekrar benim aramam ile yeni bir arıza kaydı oluşturuluyor. 48 saat sonra yine ayni süreç devam ediyor. Arıyorum, yeni kayıt, yine ayni palavra surec. Cep telefonu numaramı veriyorum, bana bu numaradan geri dönüm diye, embesilce hareket etmeye devam edip bu 3 haftalık süre içinde 2 defa EV TELEFONUM arandı. Eee tabi modem başında nöbet tutmak yerine işe gitmek durumundayız. Son 4-5 güne kadar sınırımı kontrol edip uygun bir dil ile konustum hep. ANCAK NA Fİ LE !



    Son 2-3 gundur artık problemim “genel bir sorunmuş” . Gece 12’de biteceği söylenmesine karşın ertesi gün akşam evime geldim yine devam ediyor bu problem. Artik ne sinir kaldı ne akıl. Ne yazık ki ağzımızı bozduk. Lakin müşteri temsilcisi klasik cevaplara devam ederek hiçbir şey yapamadı, yapamadı. şikayet kaydı açıldı sadece. Diyorum ki bana bir numara bir saat verim ben yetkili birimi arıyım. Bilgi alayım. Ya da beni siz arayın. Ama yok yok yok ! TTnet gibi bir firmanın boyle bir şey neden yapsın !



    He bir yol daha varmis:

    Ben işimi gücümü bırakacağım, bunların ayagina gidip “siz neden bana sağlıklı internet vermiyorsunuz” diye durumu konuşacak misim !



    TTNET’e geçecek veya geçmeyi düşünsün her kimse 2 defa degil 12 defa düşünün. He yok ben param ile keyif degil sinir stres satın almak istiyorum derseniz buyrun sözleşme yapın ! Sözleşmem 2019 basında bitiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 3 Şubat 2018; 14:57:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence boşuna gidip olay çıkartmayın. Suçlu duruma düşersiniz. Verin avukata bi vekalet konuşma kayitlarinizida verin. Yapışırlar zaten para koparmak icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gün geçmiyor ki ttnetden biraz daha soğumayalım, artık siddin sene dönmem ttnete ben, peşini bırakmayın hocam
  • Durum hoş değil evet ama sakin olmakta fayda var.

    Bu gibi durumlarda Aklıselim olmak lazım.

    Gitmeyin hocam

    Gelin stresinizi sıkıntınızı burada atın

    Emin olun bu fevri davranışın sonunda siz haksız olacaksınız.

    Zaten birçok kullanıcı artık ttneti tercih etmiyor etmeyecek de.benim de sözleşmem bitince değiştireceğim.en güzel tepki en güzel cevap bu şekilde olur.

    Anne kaybı ayrı birşey.Başınız sağolsun.Derdiniz tasanız yokmuş gibi bunlarla da uğraşmışsınız ama siz gene de sakin olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağrı merkezinin yapabileceği birşey yok talimatları kendileri vermiyor başındakileri veriyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk telekomun adam gibi ceosu var twitterdan paul beye yazin cozulur sorununuz ciddiyim bn hic kullanmadim net icin 300 lira fatura oducektim sildiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon ve internetin sizin üstünüze olduğuna emin misiniz ? Bizde aynı durumu yaşadık birkaç sene. Sonrasında telefonu ve interneti kendi üstüme aldım bu sefer aradıklarında beni soruyorlardı doğal olarak. Annenizin ölüm belgesiyle beraber Türk Telekom'a gidip herşeyi üstünüze almanız gerekiyor.
  • adalet hukuk mu kalmış ülkede avukatların paradan başka derdi yok adalet kutsaldır bunu kötüye kullanmak insanlara zarar verir bırak bizim ülkeyi dünya da adalet diye birşey yok önyargılı adalet derseniz konuşuruz belki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bunlar beni de rahatsız ediyor direk telekom bağlı ekipler değil telekom paketi satmaya çalışan firmalar..bir insan arandığında meşgule atınca kaç defa ardarda aranır yaa ısrarla ve aralıksız arıyorlar..en sonunda açtım güzelce dinledim üye yapalım sizi diye bende zaten üyeyim dedim(düşünün artık karambole arıyorlar) kibarca dinledikten sonra artık aranmak istemediğimi işin tacize vatan boyuta geldiğini söylerken çat diye suratıma kapattı telefonu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet'i sonlandırıp Türknet'e geçtiğimden beri 2-3 ay daha fatura geçirdiler..Eylül-Ekim ayında kapattım ama Aralık'ta 23 tl yine telefon parası geçirmişler..Bu kadar vampir bir firma yok uğraşmak istemiyorum ödedim geçtim..Gerçi suç bizde uğraşmak istemiyorum diye diye bunları bu hale biz getirdik.


    Hocam sizin durumunuza gelince Avukat aracılığı ile borçlu fazlasıyla ödediğinizi söylüyorsunuz..

    -İcraya koyuptamı ödettiler? Yoksa normal borca faiz alıptamı ödettiler.?
    -Ödediğiniz borç internetmiydi yoksa telefonmuydu? (yalın internetse sorun yok)
    -Her ne kadar aynı firma gözükselerde internet ve telefonun hukuk birimleri farklı..Yani Allah korusun icralık olursanız yalın internetiniz yoksa interneti ayrı telefonu ayrı icraya koyuyorlar
    -Türk Telekom arka almak gibi algılanmasın ama halen borcunuz varsa kanunen annenizin mirasçısı olduğunuz için borç size geçebilir.Ama miktar küçükse uğraşmazlar.
    -Bence sakin kafa bulunduğunuz ilin telekom müdürlüğüne gidip ayrıntılı şekilde öğrenin.
  • Beni böyle taciz edicek sadece aradiğiyla kalır olmadı direk türk telekomun numarasını engellerim hiçbir zaman ulaşamazlar ha olduda ulaşıyolar arayan numaraların hepsini kaydedip. Hiçbirini açmam zaten 444 lü numaralar dişinda arayan olmaz 2 veya 3 numaraları var hepsini kaydetip gelen çağrilari kabul etmiycektiniz gerek yok sinir olmaya çıldırmaya çağri merkezi çalışanlari sinir olsun niye siz oluyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide türkneti olmamdan dolayı 2 haftada bir arayıp duruyorlar. Ağızlarının payını verip kapatıyorum. Dün arayan numarada bu. +905536891375

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi biz bu omurgasız itlere küfür etsek suçlu oluruz. Okudukça ben sinirlendim, kan beynime sıçradı. Ulan Allahsız kitapsızlar, şu adamın acısından daha büyük ne acı var ? Derdiniz ne sizin ? Yerin dibine batın, kendi pisliğinizde geberip gidin. Ama suç sizde de değil, sizlere bu fırsatı veren Kamu Kurumları var ya, onlara da söylenece tonla laf var. Ülkenin haline bak, yazıklar olsun.
  • beni bir kere rahatsız eden her firmayı engelledim yeni telefon alırsam tek tek engelleri aktarmanın yolunu düşünüyorum şimdide malesef türkiyede durum bu
  • bombombombom B kullanıcısına yanıt
    Konu sahibinin durumuna gerçekten de üzüldüm. Umarım makul yollarla çözebilir.

    @bombombombom Hocam listenizde numarası çıkmayan isim ile gelen mesajları da engellediğiniz görünüyor. Bunu nasıl yapıyorsunuz? Harici uygulama olmadan sadece numarası olanlar engellenebiliyor diye biliyorum.
  • öncelikle başınız sağolsun

    ideal bir ülkede bunlara manevi tazminat davası açılır tek celsede belli olur
    dışarda reklam yapmayı çok iyi biliyorlar şöyle iyiyiz böyle yardımseveriz böyle anlayışlıyız diye ama yaptıklarına bak. bildiğin psikolojik savaş baskı ile para kazanmaya çalışıyorlar
  • Çok yazık, ama yapacak birşey yok. Gidip dağıtsanız kırıp dökseniz bile yine arayacaklar. Beni 5 yıldır İlker Kaan Koç la görüşecektik diye arıyorlar. Kendisini tanımadığımı söylüyorum ama yine arıyorlar. İlk 2-3 yıl sakin davrandım, sonraki yıl hakaret etmeye başladım. Bu aralar küfür edip beni dava etmelerini istiyorum ama o kadar yüzsüzlerki ne dava ediyorlar nede aramaktan vazgeçiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 3 Şubat 2018; 16:20:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm izinlerini iptal ettir. Eğer ararsalar BTK'ya şikayet et bir daha arayamazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.