Şimdi Ara

Türk Telekom'a Hat Çekilmesi İçin Başvuru? (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
8
Favori
209.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arada telekom kutusu da bu şekilde. Yardımcı olabilecek birisi olursa çok makbule geçer. 2017de internetsiz yaşamak çok büyük sıkıntı yaratıyor.

     Türk Telekom'a Hat Çekilmesi İçin Başvuru? Türk Telekom'a Hat Çekilmesi İçin Başvuru?
  • gkhn50 G kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde alt yapı kanalı varmış bizde gelen bir altyapı kanalıda yok projeyi çizmemişler daha dolayısıyla siz kazdırırsanız da sonrasında değişebilir proje diyorlar. Acaba biz kazdırıp binaya bağlattıktan sonra başka bir firmadan servis talebinde bulunsak karşılanırmı yoksa suç mu oluyor bu konuda bilginiz varmı peki?
  • Arkadaşlar bizim binada proje 23 Kasımda onaylanmış. Proje onaylandıktan sonra da aylarca beklermiyim :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yeni binaya geçtiğimizde 21 ay bekledim. 2 SENEYE YAKIN İNTERNETSİZ BEKLEDİM EVET. Binada hat olmadığı için sağdan soldan wifi ile giremedim. Çok iyi hatırlıyorum o dönemleri vodafone VINN kullanarak internete girmeye çalışıyordum.

    Müteahhiti haftada en az 2 kere arıyordum başvuru yapması için sürekli biz başvuruyu yaptık elimizden gelen bu, onay çıkmasını bekliyoruz dedi. Artık vodafone VINN kotası yetmediği için (6gb falan kotası vardı şaka gibi) bir gün kotayı sallamamıştım çünkü kafayı yemek üzereydim ve 560 lira fatura ödemiştim. Bu fatura geldikten sonra VINN hizmetinide iptal ettirdim.

    9-10 ay boyunca akşamları kendi işyerimizde yatmaya başladım internete girmek için. Kar, kış, soğukta dükkanın deposunda internete girdim. Saatler gece olduğu ve dükkan büyük olduğu için doğalgaz yakamadım montumla üşüye üşüye durdum.

    21 ay sonra bir telefon geldi müteahhitten binadaki dükkanlardan bir tanesini babamın üstüne yapmışlar mal sahibi olarak. Dükkana alıcı çıkınca babamdan tekrar tapusunu istedi. O anda işte elime koz geçtiği için ağzıma ne gelirse saydırdım küfürlere varasıya kadar. O tapuyu sen rüyanda bile göremezsin bu binada bize bu kadar çile çektirdikten sonra dedim (elektirik, su, internet bunların hepsi sıkıntılıydı binada).

    Babam emekli albay ve aynı binada oturan amcam özel harekatta çalıştığı için tehtit etmeye yemedi sanırım. TAM 1 HAFTA SONRA O ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI BİNAMIZDA NE KADAR GARİP DEĞİL Mİ? Müteahhit bizi yiyormuş demek ki.

    Bunu görünce iyice sinirlerim bozuldu babamla durumu konuştum müteahhiti aradı adam anlaşmak için geldi ve sonuç 1 yıllık elektirik, 1 yıllık su, 2 senelik internet faturamızı ödeyeceğini bununla beraber sıfır ve kaliteli bir kombi alacağını ve balkonu camla kaplayacağını söyledi. Bu olayın üzerinden 2 sene geçti çok şükür. Dediklerini yaptı faturalarıda takır takır ödedi ama içim hala soğumadı tabi benim. Bu devirde düşmanımın başına bile böyle bir şey gelmesin. İnternetsizlik zor
  • Yaklaşık 2 Aydır uğraşıyorum bakalım bu ısın sonu ne olucak proje onay aşamasında hergun Twitter'dan ve telefonla arıyorum ayni yazıyı bimerede gönderdim onlarda konuyu btk ya sevk etmişler

     Türk Telekom'a Hat Çekilmesi İçin Başvuru?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlarla uğraşmak çok zor gerçekten. Bende 1 yıl binaya altyapı getirmelerini bekledim. Geldi fakat 1 aydırda port yok. Çıldırıcam.
  • Rekor bende galiba arkadaşlar 2015 yılından beri bekliyoruz yer Ankara / Mamak var mı yapabileceğimiz bişey?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -10uR-

    Yaklaşık 2 Aydır uğraşıyorum bakalım bu ısın sonu ne olucak proje onay aşamasında hergun Twitter'dan ve telefonla arıyorum ayni yazıyı bimerede gönderdim onlarda konuyu btk ya sevk etmişler

     Türk Telekom'a Hat Çekilmesi İçin Başvuru?

    Selamlar, BİMER basvurunuzdan bir sonuc alabildiniz mi? Ona gore ben de başvuracağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soul741 kullanıcısına yanıt
    Verdikleri cevap bu hocam

     Türk Telekom'a Hat Çekilmesi İçin Başvuru?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -10uR- kullanıcısına yanıt
    Klasik gecistirmisler yine. Twitter'dan yazdım, bakalım arayıp ne diyecekler? Teşekkürler cevabiniz için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul741 -- 28 Ocak 2018; 12:35:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soul741 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim onlarla uğraşmaktan bıktım alt yapı gelene kadar kendim problemi çözmeye çalıştım dış mekan kablosu ile bir alt sokaktaki ankastreden evin içine kadar kablo cektim catidan yarın gelip baglicaklar kablonun ucunu ankastreye bir tanıdık buldum yoksa bu şekilde kabul etmiyorlar en azından kendi oturdum binaya alt yapı gelene kadar bu şekilde kullanıp daha sonra nakil yaptiricam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lazzow kullanıcısına yanıt
    beklersiniz proje taşeron firmaya felan iletiliyor ödenek çıkıyor belediyeden izin alınıyor kazı işleri felan ortalama 1 yıl sürer.
  • Binanın önünde gerek eski tip telefon direği gerekse yerde kapaklı telekom hattı bulunmasına rağmen; bina bağlantısı yapılması için muhatap dahi bulunamıyor.
  • Bu telefon hattı normalde binanın neresinde olmalı? Türk telekom bizim binada ulaşılması zor çatının bir köşesine kadar getirip bırakmış.. Bunu bina girişine taşıttıramaz mıyız? Ulaşılamayan yerde mi olması gerekiyor da oraya sabitlemişler kutuyu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 8 Şubat 2018; 1:10:49 >
  • Beyler şimdi yeni eve taşındık dediğiniz gibi alt yapı yok dediler internet ve telefon hizmetini dondurdum bizim 20 yıldır kulladığımız ev telefonu var ona bağlı internet bu şimdi taşındığımız binanın hemen önünde telefon direği var telekomdakiler artık eskisi gibi değil falan diyorlar yani telefon direğinden alamıyormuyuz biz bu interneti ev telefonunu.? Kiracı geldik evi mütahite verdik burda bir buçuk sene oturucam internetsiz sonra benim ev yapılacak orda da hat olmicak yeni bina olduğu için birde orda mı beklicez senelerce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usuallysony U kullanıcısına yanıt
    O eskisi gibi değil diyen arkadaşı alıp, ıslak sopayla döveceksiniz. Havadan geçip giden telefon kablosu ile bizim telefon kabloları arasında 30 cm var. Getirecekleri bir boktan kutu. 3 aydan fazla oldu. Ses seda yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı sıkıntı var yeni taşındığımız evde altyapı olmaması sebebiyle nakil talep ettiğimiz internet ve telefon hattını taahüt cayma bedeli olmadan kapattırdık. Süper box, Vınn gibi alternatif bişi kullanan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: usuallysony

    Beyler şimdi yeni eve taşındık dediğiniz gibi alt yapı yok dediler internet ve telefon hizmetini dondurdum bizim 20 yıldır kulladığımız ev telefonu var ona bağlı internet bu şimdi taşındığımız binanın hemen önünde telefon direği var telekomdakiler artık eskisi gibi değil falan diyorlar yani telefon direğinden alamıyormuyuz biz bu interneti ev telefonunu.? Kiracı geldik evi mütahite verdik burda bir buçuk sene oturucam internetsiz sonra benim ev yapılacak orda da hat olmicak yeni bina olduğu için birde orda mı beklicez senelerce

    Ayni sorunu ben yasiyorum 7 yil kullandigim.internet direkten geliyor evin onunden. Evimiz mustekildi ve mutahhite verdik gecici olarakta tokilere tasindik nakil ettirdim sorun yok.tu. Eski evimizin insaati bitti tasindik ve tekrar eski evime nakil basvurusu yaptim. Bana denilen şu " evinizin onundeki direk eski bu yuzden internetinizi nakil ettiremessiniz dilekce yazin kazi yapilcak vs." Ya arkadas ben zaten orda 7 yil int kullandim ne demek eski. Hala kullananlar var komsum bile o benim direktn kullaniyor ama ben o direkten baglanti alamiyorum sacmaliga bak. 6 ay once alt yapi icin dilkce verdik. Hicbir zaman aramadilar iste proje bole soyle fln bilgi vermediler. İsimiz zor..... Cozum olarak suan wifi hizmeti alioyrum baska bir firmadan bklioz hala.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni taşıdığım adreste altyapı sorgulama yapıyorum netten, var gözüküyor. Başvuru yapıyorum altyapı yok diyolar. Bu nasıl iştir anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-04E941636

    Bu mesaj silindi.
    Güncel durum ne hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.