|
-
Evet gpon 1000mbps ustam hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ “ اَشْهَدُ اَنْ لاَ اِلهَ اِلاَّ اللهُ وَاَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدًا عَبْدُهُ وَرَسُولُهُ” Eşhedü el lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve resûlü 🇹🇷🤝🇵🇸
FİFA PC origin id
SchizophreneTURK -
Eyvallah hocam. Yanlız senin telekomla ilgili şikayetlerin beni korkutmuyor deyil :) fibere geçsem mi geçmesem mi düşündürüyor.
yeni bir macereye girip şu deyerleri kaybetmak istemiyorum açıkcası. Bir yandan da 1000mb bana pc deki bir çok oyunu sildirir.

_____________________________ -
Hocam olay tamamen nasip kısmet işi şu anda görselini paylaşmış olduğunuz sonuçlar hangi altı yapıya ait acaba
Bir de hocam dediğim gibi yani benim yaşadığım durum emin olun milyon kullanıcıdan birkaç tanesine denk geliyordur
Çünkü benimle aynı anda aynı altyapı ve hız değerine sahip olan farklı semtteki kuzenim de hiçbir problem yok ama gelin görün ki benim yüzüm gülmedi çok gidip geldim zaten benim bu yaşadığım kötü tecrübeleri burada okumuşsunuzdur ya bilgisizliklerinden ya da uğraş Mak istemediklerinden çözmediler
Şöyle yapabilirsiniz hocam bu iş tamamen nasip kısmet ya siz mevcut şu anda kullandığınız memnun olduğunuz aboneli iptal ettirmeyin Türk telekom yaklaşık 2:30 üç ay sonra zaten sizde abonelik almaya başlar sistem aktif olur abonelik başlatırsınız denersiniz baktınız her şey güzel gidiyor devam edersiniz baktınız benim gibi yüzümüz gülmedi verirsiniz cayma bedelini yollarımızı ayırırsınız yani bunu denemeden bilemezsiniz denemekten de bir şey kaybetmezsiniz aklınızda soru kalacagına deneyin gitsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ “ اَشْهَدُ اَنْ لاَ اِلهَ اِلاَّ اللهُ وَاَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدًا عَبْدُهُ وَرَسُولُهُ” Eşhedü el lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve resûlü 🇹🇷🤝🇵🇸
FİFA PC origin id
SchizophreneTURK
-
Yukardaki deyerleri Türk telekom alt yapısı kullanan Türk net vdsl ve modemin ayarlarından qos'tan hız düşürerek alıyorum, modemden uploadı varsayılan ayar olarak bırakırsam aşağıdaki deyerleri alıyorum. Bana gelen normal hız 92mbps down, 7mbps up.

Bana saha dolabı yakın 30m kadar, bina ile saha dolabına kablo mesafesi de 118m kadar.
Buda emektar 10 yıllık archer vr900 ün deyerleri

Hocam vdsl Kalsın iptal ettirmeyin fiber geldiği zaman geçip denemenizi tavsiye ederim yani dediğim gibi bu herkesin başına gelen bir durum değil tamamen nasip kısmet işi hazır ne güzel binaınıza kadar fiber gelmiş bence vakit kaybetmeyin deneyin hocam umarım bizlerin yaşadığı sıkıntı yaşamadan gönül rahatlığıyla yüksek hızlarda keyifle kullanırsınız
FİFA PC origin id
SchizophreneTURK -
Sağ ol teşekkür ederim, senin sorunda bir düzene girer inşallah, vdsl'i bir yıllık peşin ödemiştim altı ay kadar kaldı iptal etmem.
Rica ederim üstadım ben teşekkür ederim hakkınızda hayırlısı olsun güzel temennileriniz için de teşekkür ederim ben Türk telekom defterini kapattım işte Türk nete geçtim her şey güzel gidiyor sizinde gönlünüzce olsun
FİFA PC origin id
SchizophreneTURK -
fiber olunca fazla bir şey beklemeyin upload zamanla yetmiyor.

_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur -
Size özel den cevap yazdım kontrol edebilirsiniz bana göre sizin sorun kablo uçları ile alakalı olabilir veya bina ya gönderilen fiber kablo da değerler olur o değerler yüksel fazla olunca da bu dediğinizi yapar oda başıma geldi telekom dışarı dan onu düzelttiquote:
Orijinalden alıntı: Schi20phrene
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ BF1 : bruuzhy5 -
Çok teşekkür ediyorum hocam özelden de bana detaylıca anlatmışsınız bu harika oldu ben bunu Türk net teknik ekibinden de ricacı olayım
FİFA PC origin id
SchizophreneTURK -
Merhaba arkadaşlar
Geçen gün sarı fiber kablosu kırılması yaşadım. Gelip yaptılar. Fakat 3 kere ONT'ye yeşil takmaya çalışan eleman bir türlü yapamadı, hep kırdı fiber cam ve elinde mavi kaldığı için onu takıp gitti. Hatta sordum. Üstü kapalı takıp hızlıca kendini dışarı attı, test bile yaptırmadan bana. Neyse hızlar kablo ile 940 civarında ama websitelerine girerken bir yavaşlama var, Ping 1 2 daha arttı. Bu Mavi ve yeşil farkı oluyor mu?
Kurulum yanlış olmuş apc yani yeşil aşağıya upc mavi olması lazımdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yaparken bile yanlış olduğunu farkettim ama dinletemedim. Sırf 2. kattan aşağı inmemek için mavi taktı. Bina girişinde ki kutu mavi, ev içi yeşildi. Acaba tekrar kayıt açıp yeniletsem mi?
750 mbps
speedtest.net
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/my-result/d/3f3b4047-12c8-4348-809d-01cc46ee2d1e_____________________________ NOT : insanoğlu doğasında bencillikten başka bir şey yoktur -
KEENETİC TİTAN
telefon hızı arada 1 duvar varken

PC KABLOLU HIZ.

PC WİFİ ARADA 1 DUVAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Ekim 2025; 11:6:10 >_____________________________ SİSTEM 1Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ
SİSTEM 2
KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
-

Yeni Kayıt

kerdiyak
Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı