![]() 3 Aylık 30GB 165TL, 3 Aylık 50GB 210TL, 6 Aylık 50GB 290TL. 12 Aylık 100GB 600TL. https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/yeni-super-12-ay-paketi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurme35 -- 1 Aralık 2022; 10:20:59 > |
Türk Telekom 3-6-12 Aylık Yeni Süper Paketler




-
-
Senelik paket yok mu?
Bir yılda 2 defa veya daha fazla paket satın almam mümkün mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beardush -- 25 Mayıs 2022; 13:5:13 > -
Vodafone gibi yapmaz dimi? 3 aylık pakete geçtik 2 kere alırsınız dediler bir aldık. -
Bincellden geçiş mantıklı aslında. 3aylik paket aylık 10gb dan aylık 50tl eder. Bimcellde 9gb 59tl oldu. Ayrica sil supur hediyeleri de daha iyi. Düşünmek lazım. -
3 ile 6 ayın ortasında güzel teklif sunuf faturalıya geçirmeye çalışırlar
-
Senelik paket yok. Paket alındığı zaman paket geçerliliği süresi içerisinde birden fazla alınabilir. Bu konu hakkında TT şunu söylemiş:
Kayıt olunan Süper 3 Ay 30GB ve Süper 3 Ay 50GB paketleri, 90 gün içinde birden fazla kez alınabilir. Bu durumda paket, en son alınan paketi takip eden 90. günde yenilenecektir. Kayıt olunan Süper 6 Ay 50GB paketi, 180 gün içinde birden fazla kez alınabilir. Bu durumda paket, en son alınan paketi takip eden 180. günde yenilenecektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KoşanBalık
Vodafone gibi yapmaz dimi? 3 aylık pakete geçtik 2 kere alırsınız dediler bir aldık.3 aylık paketlerde 3, 6 aylık paketlerde 6.ayda otomatik yenilenir yazmışlar. Ama paketlere zam gelirse zamlı fiyattan kullanım yaparsınız paket bitince.
Süper 3 Ay 30GB ve Süper 3 Ay 50GB paketleri, 90 gün sonunda otomatik olarak yenilenecektir. Paket alım sırasında yeterli bakiyesi olmayan müşterilere, 89 gün içinde yeterli bakiyesi olması durumunda paket tanımlanır. Süper 6 Ay 50GB paketi, 180 gün sonunda otomatik olarak yenilenecektir. Paket alım sırasında yeterli bakiyesi olmayan müşterilere, 179 gün içinde yeterli bakiyesi olması durumunda paket tanımlanır. Paket iptal başvurusunda bulunulmadığı müddetçe müşterinin bakiyesi yeterli seviyeye ulaştığında paket tutarı müşterinin bakiyesinden düşülerek paket yüklemesi gerçekleştirilecektir. Süper 3 Ay 30GB paketi iptali için IPTAL 3AY 30GB, Süper 3 Ay 50GB paketi iptali için IPTAL 3AY 50GB ve Süper 6 Ay 50GB paketi iptali için IPTAL 6AY 50GB yazılarak 5555’e gönderilmesi gereklidir. İptal durumunda ücretsiz verilen faydalar silinmeyecektir. Kullanım süresi sonuna kadar geçerli olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurme35 -- 25 Mayıs 2022; 14:0:13 >
-
Yıllık olsaydı paketler geliyordum telekom sana fiyatlar iyi dev80 bitiminde düşünülebilir. -
6 aylık paketi iki kez aldık diyelim. İkinci aldığımız 6 aylık paket 181. günden itibaren mi başlıyor? Eğer öyleyse süper olur.
-
Dev80 bitince bize yol gözüktü hocam
-
Son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelen müşteriler için Süper 3 Ay 30GB Paketi’nin fiyatı 3 aylık 120 TL, Süper 3 Ay 50GB Paketi’nin fiyatı 3 aylık 155 TL ve Süper 6 Ay 50GB Paketi’nin fiyatı 6 aylık 215 TL’dir.
Mevcut Türk Telekom faturasız tarifelerde bulunan abonelerimiz içinse Süper 3 Ay 30GB Paketi’nin fiyatı 3 aylık 150 TL, Süper 3 Ay 50GB Paketi’nin fiyatı 3 aylık 190 TL ve Süper 6 Ay 50GB Paketi’nin fiyatı 6 aylık 260 TL’dir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 25 Mayıs 2022; 16:44:6 > -
Kazıkcelle göre çok iyi
Yarın 550 tl oluyormuş kazıkcellin dev paketi. Şu durumda Telekom almayan ya fakirdir ya da telekomu sevmeyen bir tcellcidir. -
180 gün geçti diyelim paket alınmıyo mu?🙄
Abi ne kadar saçma şeyler bunlar ya🙄
Paket nasil alınıyo?tt bayiden nakit veya kredi kartı basıp da mı alcaz acaba🙄
Turkcell'e rakip çıkması çok iyi oldu
Aralarinda rekabet oluşur ve fiyat düşer böylece🙂
Aralik ayina kadar fiyatlar devam ederse tt bayii yolu göründü bana da🙂
Senelik hesap;
Ayda 2000 dakika
Ayda 1666 sms
Ayda 8.53 gb + silsupur dahil
430 + tkü = 480 lira toplamda
Aylik maliyet tkü ile birlikte 40 tl oluyo ki 8gb 40 liraya şu anda yok galiba🙄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beardush -- 25 Mayıs 2022; 17:16:24 > -
-
Aldığınız günden 180 sayar. -
Yok hocam, demek istediği o değil. Dediğiniz gibi alım yaparsanız atıyorum paketi birinci kez 1 Ocak'ta, ikinci kez 2 Ocak'ta aldınız. İki paket de aynı anda tanımlı olur. Yani aya vurunca 8GB'yi 35TL ye kullanacağınıza sallıyorum 16GB'yi 70TL'ye kullanmış olursunuz. Bu kısmı Turkcell ile aynı.
Farklı olan kısım Turkcell'de Mutlu Mega paketler bittiğinde yenilenmezken, bu paketler yenileniyor. Telekomdaki yeni müşteri paketleri gibi aynı. Telekom sistemden paketi kapatana kadar paket 3 aylıksa 3 ayda bir 6 aylıksa 6 ayda bir yenilenir. Fiyat artışı yapılırsa güncel fiyattan yenilenir tabii. Aslında çok da farklı bir şey yok bu konuda. Zam yapılırsa eski/yeni müşteriye de yapıyorum bu zammı denirse yine zamlı fiyattan kullanırsınız.
-
Kullandığınız hat son 90 günde TT'de kullanılmış mıydı? Kullanılmadıysa yeni müşteri fiyatından vermesi lazım. Müşteri hizmetleri ile görüşün derim.
-
Hayır bu hat hiç Türk Telekom kullanmadı daha önce. -
Müşteri hizmetleri yolu görünüyor sanırım size. Yalnız benden bir tavsiye, telefondakiler çok bir şey bilmiyor. Veya bana acemi geliyorlar. Şikayetinizi anlaşılır bir dilde ve durumu kanıtlayacak ekran görüntüleriyle(hattın bir haftalık olduğunu, ilk kez TT'de kullanıldığını ve 150TL'den fiyat verdiğine dair sms) TT Web Online İşlemler'den kayıt açın derim. Daha teknik kişiler bakıyor gibi geliyor bana. Orada açtığım şikayetlerden olumsuz bir sonuç almadım henüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurme35 -- 25 Mayıs 2022; 19:29:52 > -
6 ay içinde en az bir zam gelir ve 6 ay sonunda ikinci paketi mevcut müşteri fiyatından almak durumunda kalırız sanırım.
Benzer içerikler
- kullanılmayan numaralar
- sınırsız mobil internet
- başkasının üzerine olan hattı kapatma
- bimcell hat devir ücreti
- pokus hazır limit
- vowifi nedir
- vodafone internet çekmiyor
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- özel numara kapatma
- pubgm ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X