Şimdi Ara

Türk Telekom 169 Lira Fiyat Teklif Etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 yıllık taahhütüm mayıs ayında bitecek. Dün arayıp aynı hızda (50 mbps hipernet) 2 yıllık taahhüt 169 lira fiyat çektiler.

    Ben şuan 106 lira ödüyorum.

    Aynı fiyata 2 yıllık taahhüt veririm dedim. Yoksa mayıs ayında hattımı iptal ettireceğim.

    Yeni fiyat alan arkadaşlar var mı? Sizde durumlar nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kullanmak zorunda değilsin her zaman alternatifi vardır netspeed millinicom turknet hiç kalite farkından bahsetme kalite farkı felan yok mh dışında birde 5 puan fazla ping olur hepsi bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 yıldır Telekom abonesiydim 3 mart'da 2 yıllık tahattüt'üm bitti yüksek fiyatlardan dolayı netspeed'e geçiş yaptım..ki Telekom altyapısı kullanıyor .1 hafta önce aboneligim basladı düne kadar sorunsuzdu fakat dün kopma oldu bugun net hic yok ..MH'yi aradım ve Telekom bu kopmaları bilerek yapıyor müşterilerini geri kazanmak için dedi.
    Bilemiyorum ama 14 yıldır hemen hemen.sorunsuz kullandığım net baska ISS'ye gecince sorunlu hale gelmeye basladi..ben pişman oldum şimdiden ..Telekom müdürlüğüne gidip yeni fiyat alıp anlaşmaya çalışacağım.30 tl daha fazla veririm en azından kaliteli hizmet alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekom kullanmayın aynı hizmeti uyguna taahütsüz veren sağlayıcılar var ( türknet millenicom netspeed )
    hattı iptal etmeden geçiş işlemi en hızısı, kurulum için beklemeye gerek yok gelen şifreyi girince geçiş tamamlanıyor. Beğenmezseniz ceza yok şartı yok çıkış serbest.

    Telekom'un Yeni belirlediği fiyatları kabul etmek tüm abonleri zora sokacak ne kadar çok kişi fiyatları kabul etmez ise o kadar yola geleceklar 100gb kotayı 2018 in sınırsız fiyatından satıyor utanmadan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.