Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.128
Cevap
46
Favori
201.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alfabeye göre tersten gidiyorlar sanırım a olarak en sonamı kaldık acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt

bilmiyorum benim ile beraber aynı dolaptan 15 mbps upload var ben 8 mbps upload belki genel güncelleme yapılacaktır

• iCrush kullanıcısına yanıt

Test yapıyorlar bölge bölge kalıcı olacak gibi görünüyor.

• Bu konunun açılması üzerinden 11 ay 2 hafta yani neredeyse 1 sene geçti. Fakat bir çok arkadaşım gibi ben de halen 8 Mbit hız alıyorum.

Geçen bu 1 yıl içince Üniversite'den mezun oldum, ehliyet aldım, Askere gittim, ve iş hayatına atıldım ve yeni hobiler, arkadaşlıklar edindim.

1 yıl o kadar uzun bir süre ki eğer bir çocuk yapsaydım çocuk şimdiye doğmuş olurdu.

1 yıl spor yapsaydım şimdiye kadar gayet kaslı bir vücuda sahip olabilirdim.

1 yıl içinde bazı akrabalarım evlendi, bazıları nişanlandı, bazıları sevgililerinden ayrıldı ve yeni insanlarla tanışıp ilişkilerini ilerletti.

1 yıl içinde büyük bir deprem atlattık, insanlar başka şehirlere göç etti, yeni hayatlar kurdular, binalar tekrar yapılmaya başlandı.

Yani anlayacağınız Koskoca 1 yıl geçirdik,

Ama Türk Telekom Upload hızımızı 8'den 15 yapmayı başaramadı. Siz siz olun, Türk Telekom kadar beceriksiz olmayın, diğer firmalar size hizmet eder; ama Türk Telekom size değil, faturalarınızı ödeyerek siz Türk Telekom'a hizmet edersiniz.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Türk telekom zam dışında bir şey başaramaz. Baştan aşağı çalışanların değişmesi lazım vizyon lazım çünkü.

• ancak superonline fiber getirdiği yerler fiber getiriyorlar.

TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 11 Haziran 2023; 18:52:43 >

Araplar soydular geriye ne kaldı ise ortaya çıktı

• smart0201 kullanıcısına yanıt

adamlar zaten fiber hizmet olan yere yine fiber hizmet götürüyor.

olmayan yerlere götürmek yerine.. bu nasıl bir mantık.

• 333 kullanıcısına yanıt

Mantık çok net. Diyelim ki 2 tane ev var.

1. evde Sadece Türk Telekom VDSL var.

2. evde ise Türk Telekom VDSL + Turkcell Süperonline Fiber var.

Türk Telekom diyelim ki Fiber çekecek, bu evlerden hangisine döşemek daha mantıklı ?

1 numaralı evde alternatif bir altyapı olmadığı için Türk Telekom altyapısı kullanmak zorundasınız, bu yüzden alternatif firma olmadığı için abone kaybı ihtimali yok. s.. s... Türk Telekom altyapısı kullanacaksınız.

2 Numaralı evde işler böyle değil, abone eğer bilinçli bir abone ise evindeki Süepronline Fiberini tercih edecektir, bu Türk Telekom altyapısının abone kaybetmesi demek.

Bu durumda Türk Telekom 2 numaralı eve Fiber çekerek 2 numaralı evdeki aboneyi kendine çekmeye çalışacaktır. 1 numaralı eve Fiber çekmenin Türk Telekom için hiçbir anlamı yok.

• Silivri de 28/12 den 24/6 ya tekrar çektiler TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 

• Maleguard kullanıcısına yanıt

75 mbps vdsl paketlere

88/15 tanımlamışlar sadece upload değil download da artmış zaten 75mbps kayıpsız almak için bu hızlar gerekiyordu fazlası gelmiyor

umarım bizim hızları da tekrar 80/8'e çekmezler

• grikurtccc G kullanıcısına yanıt
    Lokasyon neresi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

İstanbul Bahçelievler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grikurtccc G kullanıcısına yanıt

tt ile her şey mümkün. 2 ayrı netim var tekirdağda olan hala 28/12 silivri 24/6 umarım düşürmezler TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 

• Arkadaşlar Comnet müşteri hizmetleri ile görüştüm. TTKOM ay sonuna kadar 15mbit yükleme hızına güncelleme olayının tamamlanacağı bilgisini vermiş.

• trkocaer kullanıcısına yanıt

Göreceğiz

• Yakın zamanda TTKOM dan yazı gelmiş dedi. Beklemedeyiz...

• benim upload hiçbir zaman artmayacak

• trolldetector kullanıcısına yanıt

Benim de artmayacak.

tt'ye twitterdan yaz izah et. artar senin.

benim teknik olarak artamiyor ki ulasilabilir maks upl

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.