Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.128
Cevap
45
Favori
201.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizin upload hızınız 10 mbps e hiç düşürülmemiş ki. Santralden hız güncellemesi olduğunda hattınızda anlık kopma olacağı için DSL up süreniz sıfırlanır.

• RElS kullanıcısına yanıt
    Hat değerimin uzun zamandır aynı olduğunu belirtmiştim zaten, ancak testlerde upload hızım 10 a düşmüştü. Bir iki gündür tekrar 14,5’lere yükseldi. AKN zamanı uygulanan hız kısıtında olduğu gibi hat değeri değişmeden hız düşüyordu.

Önceki günlere ait test:
    TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 13 Ağustos 2023; 18:33:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türk Telekom erişim planlama birimine gitsem yaparlar mı ki 10 Mbps upload

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt
    Şimdi aynısı bende oldu hocam, hızım hat değerlerinde 15 gözüküyor fakat speed test yaptığımda 10u geçmemeye başladı. 2 3 gün öncesine 15i rahat görüyordum bende, qos uygulanmış gözüküyor TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023

• LBRTN kullanıcısına yanıt
    Durum bende de böyleydi sonrasında 15’e geri yükseldi, umarım sizinde yükselir en kısa zamanda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam Türk Telekom bir şeyler deniyor sonucunu bende merak ediyorum

PingTool.org - online ping, traceroute, whois, nslookup, port check, network calculator

Bu siteden target ip satırına 1.1.1.1 yazarak bandwidth testi yapabilir misiniz?

• Benim iki internetimde de hızlar 10'a sabitlendi.Senin gibi firmanın...

bu site bozuk, 200/30 interneti 15-15 çıkardı.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Bozuk değil varsa yazılımsal bant genişliği daraltılması bu site yardımı ile bunu anlayabiliyorsunuz. Upload tam ölçüm yapıyor. Testi tekrarladınız birkaç kez aynı sonucu aldıysanız 200 mbps tarifesinde olduğu gibi 15 mbps de sınırlandırma yapılmış olabilir.

Diğer arkadaşlarında belirtiği gibi bir yazılımsal bant genişliği daraltılması söz konusu olabilir.

100mbps bu şekilde çıktı

Evet yazılımsal kısıtlanmış görünüyor telekom farklı bir şeyler deniyor anlaşılan.

başta uploadı 13-14 seyrinde gördüm sonra 10a düştü bu şekilde hat değerlerinde görünen 15 ama yazılımsal olarak verilen 10mbps ilginç :D

Yurtdışı sunucularda hızın kaç mesela ookla sitesinde denermisin amerika ülkeleri olabilir

Bu resimdeki yazılımsal kısıtlama yapılmış tam yükselecekken kırpılıyor 8 mbps hattı 5 mbps te sabitlemişlerdi.

Bu da şuan ki 10 mbps upload güncellemesi sonraki hızım gördüğün gibi yukarı çıkmıyor. DSLAM güncellemesi yakındır sizde de tamamen düşürebilirler 10 mbps'e.

• berlin sunucusu, 13mbps de upload başlayıp 10.55 lere kadar düşüyor

Yahu ben Youtube'da 28000 bitrate yayın açıyorum, Upload'ımın 30 olduğuna kesinlikle eminim. Bu site yanlış ölçüyor

• evet az önce dsl gidip geldi hemen modem arayüzüne baktım upload hızım 15mbitten an itibarı ile 10mbite güncellenmiştir. hızım 5mbit düşerek artış yaşamıştır teşekkürler türk telekom :D

İşin kötüsü şırıngayla verip bir de geri çekiyorlar :D

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.