Sizin upload hızınız 10 mbps e hiç düşürülmemiş ki. Santralden hız güncellemesi olduğunda hattınızda anlık kopma olacağı için DSL up süreniz sıfırlanır. |
TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (111. sayfa)

-
-
-
Türk Telekom erişim planlama birimine gitsem yaparlar mı ki 10 Mbps upload
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Durum bende de böyleydi sonrasında 15’e geri yükseldi, umarım sizinde yükselir en kısa zamanda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Umarım hocam Türk Telekom bir şeyler deniyor sonucunu bende merak ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PingTool.org - online ping, traceroute, whois, nslookup, port check, network calculator
Bu siteden target ip satırına 1.1.1.1 yazarak bandwidth testi yapabilir misiniz?
-
Benim iki internetimde de hızlar 10'a sabitlendi.Senin gibi firmanın...
-
bu site bozuk, 200/30 interneti 15-15 çıkardı.
-
Bozuk değil varsa yazılımsal bant genişliği daraltılması bu site yardımı ile bunu anlayabiliyorsunuz. Upload tam ölçüm yapıyor. Testi tekrarladınız birkaç kez aynı sonucu aldıysanız 200 mbps tarifesinde olduğu gibi 15 mbps de sınırlandırma yapılmış olabilir.
Diğer arkadaşlarında belirtiği gibi bir yazılımsal bant genişliği daraltılması söz konusu olabilir.
-
100mbps bu şekilde çıktı
-
Evet yazılımsal kısıtlanmış görünüyor telekom farklı bir şeyler deniyor anlaşılan.
-
başta uploadı 13-14 seyrinde gördüm sonra 10a düştü bu şekilde hat değerlerinde görünen 15 ama yazılımsal olarak verilen 10mbps ilginç :D
-
Yurtdışı sunucularda hızın kaç mesela ookla sitesinde denermisin amerika ülkeleri olabilir
-
-
berlin sunucusu, 13mbps de upload başlayıp 10.55 lere kadar düşüyor
-
Yahu ben Youtube'da 28000 bitrate yayın açıyorum, Upload'ımın 30 olduğuna kesinlikle eminim. Bu site yanlış ölçüyor
-
-
İşin kötüsü şırıngayla verip bir de geri çekiyorlar :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X