Şimdi Ara

TÜRK PASAPORTUNUN GÜNDEN GÜNE DEĞERSİZLEŞMESİ GERÇEKTEN CAN SIKIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vize almak iyice dert oldu. Pasaportun değeri gerçekten azaldı, başvuruyorsun ret yiyorsun. Nedenleri malum. Milliyetçi arkadaşlar yorum alalım? Soğan yeyip vatan mı satmazsınız? Siz soğanı yerken durum bu yemeye devam edin. Bu durum gerçekten benim Türk vatandaşı olarak canımı sıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 12 Haziran 2023; 9:45:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasaport yeniyse zaten red yersiniz. Bende bu ay çıkardım Almanyada akrabalarım var diye schengen vizesine çat diye başvuru yapacak değilim. Elin adamı TR'deki gibi mülteci almıyor ki, seni ülkeye alsa büyük ihtimalle oturma iznin olmasa da oturacaksın. Çalışma iznin olmasa da çalışacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 12 Haziran 2023; 11:58:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tc devleti bana zülüm ediyor de direkt alsınlar seni.. 

Bu vize vermeyen ülkeler Türkiye'ye "siz mültecilere bakın biz size parasını verelim" demediler mi ? Bizde bunu kabul ettik. Doğru ya da yanlış orasını tartışmıyorum.

Şimdi de diyorlar ki mülteci fazla olduğu için size vize vermiyoruz. Klasik Batı iki yüzlülüğü. Başka bir şey değil.

Hadi sıradan vatandaşa vermezsin 1 nebze anlarım ama iş insanları, sanatçılar vs. ne alaka ? Volkan Konak ne alaka abi ? Adam yıllardır Almanya yolunu arşınlamış ve şu an vize alamıyor. Burada suçu gerçekten Türk hükümetinde mi arıyorsunuz ?

Vallahi sizin gözleriniz kör olmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Senden daha vatanseverim. Merak etme öyle birşey benim aklımdan geçmez senin aklından geçer burada geçtiği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 12 Haziran 2023; 16:9:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1:34üncü dakikadan itibaren izlerseniz vize sorununun makine sanayisi geriletecek kadar büyük olduğunu görüyorsunuz.

Kaner Kurtyoutube
    KANALIMIZA DESTEK OLMAK İÇİN LÜTFEN ABONE OLMAYI BİLDİRİMLERİ AÇMAYI VE VİDEOYU BEĞENMEYİ UNUTMAYINIZ.. KANALIMIZA ÜYE OLMAK İÇİN : https://www.youtube.com/channel/UCtKGuqdrH4mVAwqOmQhEm_g/join Uzmanlar ile Sohbetler 'in bu bölümünde Kozan Selçuk Erkan Bey ile gündemdeki gelişmeleri değerlendirerek yayınımıza başlayacağız. Sonra izleyen arkadaşların sorularına yer vereceğiz. Lütfen Videolarımızı BEĞENMEYİ ve Kanalımıza ABONE OLMAYI Unutmayın !! Destekleriniz için TEŞEKKÜR EDERİZ. Saygılarımızla Konuların Detay Bilgileri : ***Milli Muharip Uçak MMU 'nun ismi artık belli; KAAN ***ATAK-II Ağır Sınıf Taarruz Helikopteri ilk kez havalandı. Yerli ve milli imkânlarla geliştirilen ATAK-II Ağır Sınıf Taarruz Helikopteri projesi kapsamında çalışmalar 17 Şubat 2019 tarihinde başlamıştı. Tasarım ve yapısal üretim faaliyetlerinin tamamlanmasının ardından yer testleri başlatılan ATAK-II, ilk motor çalıştırma gereksinimleri olan testleri başarıyla sonuçlandırdı. Bu bağlamda ATAK-II, projenin en önemli virajlarından biri olan ilk motor çalıştırmasını da 23 Nisan 2023 tarihinde başarıyla icra etmişti. Bu tarihten itibaren yerde motor çalıştırma ve dayanıklılık testlerini icra eden ATAK-II, 28 Nisan 2023 tarihi itibarıyla tekerlerini yerden tamamen keserek 15.00 ile 15.15 saatleri arasında ilk test uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Dünyanın bu sınıftaki üçüncü helikopteri olan ATAK-II, 10 ton ağırlığa ve 1200 kg’lık mühimmat kapasitesine sahiptir. ***11 Fabrika ve 2 işletme Müdürlüğü ile Türk savunma sanayiinin lokomotifi konumunda olan MKE, Türk Silahlı Kuvvetleri ve güvenlik güçlerinin ihtiyaçlarını yerli ve milli imkanlarla karşılamaya devam ediyor. Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş., 5,56 mm’den 203 mm’ye kadar mühimmat ve silahları kendi bünyesinde üretme kabiliyetine sahip entegre bir yapı ile faaliyetlerine hız kesmeden devam etmektedir. ***26 Aralık 2022 tarihinde İlk Enerji verme testini başarıyla geçen HÜRJET’te 30 Ocak 2023 tarihinde ilk kez motor başarılı bir şekilde çalıştırılmış ve 18 Mart 2023 itibari ile taksi testleri için pistle buluşmuştu. Takvimler 25 Nisan 2023’ü gösterirken bu kez HÜRJET kanatlarını ilk defa gökyüzüyle buluşturdu. ***"Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ile Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) arasında imzalanan sözleşme kapsamında geliştirilen T625 GÖKBEY Helikopteri, TEI tarafından milli imkanlarla geliştirilen ve üretilen TS1400 Turboşaft Motoru ile ilk test uçuşunu başarılı şekilde tamamladı. ***Bayraktar KIZILELMA MİUS yüksek hızlara çıkarak icra edilen Sistem Tanımlama Testi’nde ilk kez iniş takımlarını gövde içine alarak yüksek hızlarda yaptığı manevra testlerini başarıyla tamamladı. ***İlk uçuşunu 2023 Nisan ayında yapması planlanan TUSAŞ ANKA-3 MİUS taksi testini gerçekleştirdi. Türkiye’de geliştirilen ikinci Muharip İnsansız Uçak Sistemi olan ANKA-3 kuyruksuz yapısının sağladığı düşük görünürlük ve yüksek faydalı yük kapasitesiyle Türk Hava Kuvvetleri’ne özellikle derin taarruz bazında önemli kabiliyetler sunacak. Anka-3 Temel KOTİL : “ANKA-III ilk ucusunu yaptı, 10 numara bir uçuş oldu. 1 sene sonra teslim edeceğiz. “ Düzeltme:“ANKA-III yüksel hızlı taksi testlerine devam ediyor. Yazılımlar hazır, muhtemelen bir hafta icinde uçuşa hazır hale gelecek.” ANKA III gövde içi dahili silah yuvalarinda toplamda 8 TOLUN hava-yer muhimmati tasiyabilecek. SOM-J ve Mk84 serisi bombalar ise gövde altı harici silah istasyonunda tasinacak. Halen ANKA III üzerinde AI-322 Turbofan Motorunun olduğu teyid edildi.. TF-6000 hazir oldugunda hemen üretim hattina yansitilacak.. Anka 3 tamamen kompozit gövde (F-16 larda kompozit malzemeler ile değişim) Anka 3 kızılötesi izi düşürücü nozzle geliştirilecek soğuk hava izi termal izin azaltımına gidilecek anka-3 derin darbe platformu olacak gibi 1 tane anka3 2 yada 4 tane adı henüz açıklanmamış sahte hedef platformu ile kullanılabilecek ___________________________________________________________ TikTok : https://www.tiktok.com/@kanerkurt Twitter : https://twitter.com/knrkrt Instagram : https://www.instagram.com/knrkrt/ Facebook : https://www.facebook.com/kanerkurtTC ___________________________________________________________ #kaan #t929 #atak2 #mmu #millimuharipuçak #hürjet #anka3 #kızılelma #milliteknolojihamlesi #savunmasanayi #kozanselcukerkan #kozanselçukerkan #gökdemir #aselsan #havasavunma #havasavunmasistemi #sondakika #canlıyayın #canlı #kozanselcukerkan #kozanselçukerkan
    https://www.youtube.com/watch?t=5678&v=CBjaaAI65Hc&feature=youtu.be

• Vize ret oranının yükseldiği bir gerçek ancak başvuru sayısının bu kadar artmış olması da haliyle ret oranını arttırıyor. 120-130€ denkleştiren vize başvurusu yapıyor 'hele bi gideyim nasıl olsa dönercide çalışırım' hayaliyle. Sanatçıların ret yeme durumu da yüksek ihtimal başvuru yapan kişinin dikkatsizliği sonucu evrak eksiği, tarihlerde hata gibi başvuru kaynaklı retler.

Asgari ücretli, ilk başvurusunda 3-5 ay multi alan da gördüm, hali vakti yerinde seyahat tarihi kadar alan da, ret alan da.

Vize başvurusu yapacak arkadaşlar için şöyle bir site bırakayım, başvuracağınız ülkeyi burada düşük ret oranına göre seçmeniz yararlı olur. Misal İstanbul'dan Belçika başvurularına %37 oranında ret verilmiş, İzmir'den Yunanistan başvurularına ise %4 oranında ret verilmiş. Buradaki bilgilerin kesinliğinden emin olmamakla birlikte; Almanya, Hollanda ve Belçika üzerinden başvuranların ret oranının yüksek olduğundan, İspanya, İtalya, Yunanistan üzerinden başvuruların ise yüksek oranda onaylandığına eminim.

schengenvisainfo
    2021 Country-Specific Schengen Visa Statistics - SchengenVisaInfo
    https://statistics.schengenvisainfo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Ölüler Görür -- 12 Haziran 2023; 18:47:30 >

• tayyipe oy verenlerin milliyetçilik ile alakası yok kardeşim, habire şunlara milliyetçi deyip milliyetçiliğin adını karalamayın. aklı başında insanlarsınız, sizde biliyorsunuz bunların milliyetçilik ile alakası olmadığını.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.