Şimdi Ara

Turk oldugumdan utandim: Bosnali Kardeslerimiz (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
12
Favori
10.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hem eniştemler hem de en yakın kız arkadaşlarımdan biri boşnak, kızları güzel evet
  • draco malfoy bu
  • boşnaklar iyidir özelliklede kızları
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K0rkunc

    Kızları vatanmdaş oalrka alabiliriz aslında ghüzelmiş

    +1
  • Bu katliamda parmağı olan herkesin Allah bin bir türlü belasını versin, şerefsiz it sürüsü. O küçük çocuklardan ne istediğiniz Allahsız köpekler ! Ulan aklıma geldikçe olanlar deliriyorum, Allah bin bir belanızı versin ulan Yüce Ya Rabbim cehennemde şunları cezelandırmayı bana hor görmesin inşallah. Allah belanızı versin
  • Çok dindar bir insan değilim olayı din kardeşliği boyutuyla değerlendirmiyorum ama böyle bi zülme müdahele etmememiz kanıma dokunmuştu. Şevki Yılmaz, Recep Tayyip Erdoğan gibi aydınlar o yıllarda bu zülme karşı mücadele etmemiz gerektiğini başımızdaki siyonistlere haykırmışlardı fakat kulaklarını tıkamıştı siyonist hükümet. Kısacası arkadaşlarım paylaşmak istediğim sadece din kardeşimiz olduğu için değil böyle kötülüğün olduğu her yerde sesimizi çıkartalım.
  • 1990'lı yılları hatırlamasam o zamanlar hiçbirşey yapmadık dediklerine inanacağım.Türkiye aradaki devletleri geçip oraya müdahale edemezdi.Bugün de edemez.95 Türkiyesi ile bugünkü arasında askeri bir uçurum yok, ekonomik olarak fark var.Ancak yine de yetersiz.
    O günlerde hergün gazetelerde yazılar, televizyonlar haber yapar toplum ayağa kalkardı.Para yardımları toplandı, bosnaya savaşmaya giden mücahitler vardı.
  • anlamıyorum , anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum, nasıl olurda böyle bi konu hakkında gelipte "oo kızlar iyiymiş, kıza bak" gibi yorumlar yapıyorsunuz ki, bu kadar alçalmasak keşke.
  • bu kari kiz sevdasi oldukdan sonra.. bi halt olmaz bizden..
  • Bosna'yı kendimi bildim bileli severim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Indigo

    1990'lı yılları hatırlamasam o zamanlar hiçbirşey yapmadık dediklerine inanacağım.Türkiye aradaki devletleri geçip oraya müdahale edemezdi.Bugün de edemez.95 Türkiyesi ile bugünkü arasında askeri bir uçurum yok, ekonomik olarak fark var.Ancak yine de yetersiz.
    O günlerde hergün gazetelerde yazılar, televizyonlar haber yapar toplum ayağa kalkardı.Para yardımları toplandı, bosnaya savaşmaya giden mücahitler vardı.

    Haklısın hocam.
    Türkiye savaş zamanı Boşnaklara çok yardım etti ama çoğu kimse bunu bilmez.
    Rahmetli Erbakan ile Turgut Özal sayesinde kazandılar diyebilirim.
    Erbakan orada roket üreten bir tesis kurdurmuştu çok sayıda mücahitte yine onun sayesinde savaşa katılmıştı.
    Bende Boşnakım yaşım 41 bu olayların tam göbeğinde biri olarak bu olayların şahidiyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

    Bugun cok uzucu bir seyi ogrendim... Bosna Hersek'te unutulmus kardeslerimizi ve onlari yalniz birakan bizleri. Adeta ne kadar cahil oldugumu fark ettim bu konuda, kendimden utandim, turklugumden. Bugun Bosnali bir cocukla tanistim. Tipine baksaniz sarisin, masmavi gozler, turklere benzeseler de yabanci der bir cogu.

    Ne kadar Turkiye'yi sevdigini ne kadar cok bizleri ornek aldigindan bahsetti 17-18 yasindaki bosnali genclerin. Birden Bosna hakkinda bilgimi yokladim. Bir osmanli koprusunu bir de muslumanlarin cogunlukta oldugunu biliyordum (Avrupa'da musluman nufuslu olan ve Avrupa Birligi'nde olmayan iki ulkeden biri). Ama asla bir turk asigi olduklarini, onlari 1995'te ne kadar yalniz biraktigimizi bilmiyordum. 1995'te sirplar hepsine kiymislar, tum bosnali kadinlara tecavuz etmisler, kucuk kizlara ise hem tecavuz edip hem de cocuk pornosu cekmisler. Su anda ise Sirplar tum guc calisip ulkeyi bolmeye calisiyor.

    En ironik olan kisim ne biliyor musunuz? Hala Turkiye hayaliyle yanip tutusuyorlar. Dogrusu kendim de dahil Turkiye'de kimse bu kardeslerimizin boyle yakilip yikildigini bilmiyordur. Adamlar Hirvat-Turk macinda Turkiye yeninde sokaklara dokulup sevinc turlari atmislar. Peki biz neden Bosnalilari hic bilmiyoruz? Neden onlari bu kadar yalniz biraktik? Neden Sirplarin eline terk ettik? 5 dakikada Suriye'yi alan genclerimiz bunu da aciklayabilir mi?

    Bu yaz Sirp bir kizla tanisinca Turkleri nasil sevmedigini soylemisti. Anlamamistim, sonucta kaciniz sirplari gorunce nefret besliyorsunuz ki? Meger her sey bu bosna yuzundenmis...

    Ayni zamanda Kanuni'nin yaptirdigi kopru Sirp saldirisi sirasinda bilerek tamamen yikilmis. Sonradan bir turk insaat firmasi kopruyu yeni bastan insa etmis.



    Nolur ilk bir dakikasini izleyin:




    Iste tanistigim bosnali cocuk, tipine bakarsaniz aman yabanci dersiniz (gocmen turkler gibiler) ama Turkiye'yi benden iyi takip ediyor:






    Sirplarin marifeti ve ardindan onarilan kopru:



    Bu da bosnali folklor ekibi:


    Turkler macta yenince sevinen Bosnalilar:


    Benim gibi baska Bosna'ya ilgi duyan/duymaya baslayanlar var mi?

    hocam arkadaşın profili link atarmısın pmden ? merak ettim tanışayım
  • anane tarafından bosnalıyım sorularınızı alıyım
  • Yalnız ben kendimi bildim bileli Sırplardan, Bulgarlardan, Romanlardan ve Ermenilerden nefret ediyorum. Orada Müslüman kıyımı yapılmasaydı bize destek çıkan bir devlet olacaktı Avrupa'da. Bulgarlar Türkleri kovmasaydı şu anda Bulgaristan'da hükümet Türk olacaktı. Ama komünistler böyle olacağını anladı ve onları göçe zorladı. Çavuşesku zamanında da Bulgarlar ve Romanlar Türk-Müslümanları ve Türkleri öldürdü, eğer oradan da 1989'da insanlar gelmeseydi orada da şu anda Türkler çoğunlukta olacaktı. Dağlık Karabağ'ı da Ermeniler işgal etti eğer müfrezelerimizi Ermeni sınırına dayamasaydık Nahcıvan'ı da işgal edeceklerdi.


    Yunanlılardan da bir nebze nefret ediyorum mübadele zamanında bazı kayıplar yaşattıkları için ve zamanında çıkardıkları isyanlardan ötürü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PS3!BF3! -- 25 Temmuz 2012; 17:49:06 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.