Şimdi Ara

TURK.NET SORUNUN MODEMİMDE OLDUĞUNU SÖYLÜYOR. HAT DEGERLERİME BAKAR MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Sık sık kopma problemi yaşıyorum. Turk.net sorunun modemimden kaynakli oldugunu soyledi. Hat degerlerim asagidaki gibi. Hatta mı bir sıkıntı var modemde mi emin olamadigim icin yeni modem de almak istemiyorum. Yardimci olursaniz memnun olurum.

    TURK.NET SORUNUN MODEMİMDE OLDUĞUNU SÖYLÜYOR. HAT DEGERLERİME BAKAR MİSİNİZ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Zayıflama ve SNR marj değerleriniz iyi 12 mbit profil ile kısıtlamışlar hızınızı, sorunsuz 16 mbit'de alabilirsiniz sistemden güncelleme yaparlarsa hız profilinizi.Kopmaları engellemek için akılları sıra hızınızı düşürmüşler. Kopma modeminizden veya hattınızın zayıflığından kaynaklı değil, 3 sene önce ilk Turknete geçtiğimde sizinkinden bile çok daha iyi hat değerlerim olmasına rağmen bende kopma yaşıyordum ADSL kullanırken ve hep aynı periyot ile düzenli aralıklarla. En sonunda Türk Telekom ekipleri geldi saha dolabından port değişimi yaptılar hat değerleriniz(saha ekipleri 'ayak' değerleri der bunlara gelirlerse özellikle belirtin) yanlış ayarlanmış portunuz sorunluymuş dediler hallettiler. Modem veya splitter arızası da olabilir ama küçük ihtimal. Önce splittersız deneyin sonra şansınız varsa başka modemle deneyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 22 Mayıs 2020; 20:13:44 >
  • Tamamen arızalı port ve Türknet değiştirmek bilmiyor ancak TTekipleri insiyatif yapıp değiştirrirse o zaman sorun çözülüyor.
  • Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve saha ekiplerinin tekrar kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • turknet pismanliktir. gecmis olsun.
  • harun3535 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşamış olduğunuz sorunu iletebilirseniz size yardımcı olmak isterim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.