Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
181
Favori
764.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BarbaraPalvin


    quote:

    Orijinalden alıntı: michael j fox

    İnterneti taşıyorsan öyle bi işin yok, onlar hiç interneti olmayanlar.

    Hiç internet bağlatmadık şuanki eve.Peki kim takar bu kabloları?

    Eviniz yeni bir bina ise internet priziniz var ise ankastre içinden size gelen kabloyu bulmanız yeterli olur. Eğer eski bir bina ise ve dediğiniz gibi hiç telefon internet bağlanmamış ise telekom ekibi ankastreye sizin için 2 kablo bırakır. Siz dilerseniz kendiniz dilerseniz bilen birinden (bir elektrikçi olabilir) yardım alarak kablo çekim işini yapabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • stoploss30 S kullanıcısına yanıt
    En son fatura tarihiniz geldi ise bana dedikleri bedel çıkmıyor. Misal benim 10 haziranda bitiyordu. 30 mayısda sorduğumda haziran 1 inde kestirin bedel gelmemesi için dediler. Sadece haziran ayında kaç gün kullanırsanız onun fatura gelir demişti. 30 unda kapattırmak istediğimde 25 lira gibi bir fazla ücret demişlerdi. Ama gerek yok 1-2 kala bile kapattirsan sıkıntı olmaz. Sarksa bile bir kaç gün normal tarifeden ücret gelir 5-10 lira.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 8 aydır turknet kullanıyorum. Ondan önce telekomdaydım. Bu süre zarfında bana verdikleri enyüksek hız 4.2 falan. Yani birilerinin AKN sonrası hızı benim daimi hızım. Telekomdaykdn 8 civarı hız alıyordum. 8-9 defa arıza kaydı açtırmama rağmen hep bina içi tesisata veya santrale uzaklığa suç buldular. Halbuki bağkantı yaptıkları gün bile ben 8 cşvarı hız alıyordum telekomdan.. bunu da defalarca anlattım ama onlar mı anlamak istemiyorlar, yoksa telekom mu beni cezalandırıyor anlamadım. Sonuçta taşınacağımız güne hayalleri erteledim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasey -- 11 Haziran 2017; 7:48:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu firma mevcut ayin faturasini ayin birinde pesin pesin mi kesiyor? 5 mayista internetim acildi, bugun 2 adet fatura geldi. Birtanesi 5 mayis-1 haziran arasi kullanim ucreti olarak 52,71₺ , digeri 1 haziran-30 haziran mevcut ayin faturasi adi altinda 59,99₺. Musteri hizmetleri ile gorustum bir yanlislik yok falan dedi. Ayrica 59,99₺ fatura 20 haziran son odeme tarihli olmasina ragmen kredi kartindan faturayi otomatik 10 haziranda cekmis, musteri hizmetleri bazen sistem erken cekiyor diye aciklama yapiyor, baslicam sisteminize diyip iptal ettim otomatik odemeyi. Bu 2 fatura olayi sizdede aynimiydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LostDevil kullanıcısına yanıt
    Şimdi siz diyince baktım.

    ÖDENECEK TUTAR 4.34 TL
    ÖDENECEK TUTAR 59.99 TL

    İkisi de haziran görünüyor. Umarım 4 gün kullandığım için 65 tl kesmemişlerdir arayıp konuşurum birazdan.

    Edit:
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shade of Death -- 11 Haziran 2017; 8:50:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LostDevil

    Arkadaslar bu firma mevcut ayin faturasini ayin birinde pesin pesin mi kesiyor? 5 mayista internetim acildi, bugun 2 adet fatura geldi. Birtanesi 5 mayis-1 haziran arasi kullanim ucreti olarak 52,71₺ , digeri 1 haziran-30 haziran mevcut ayin faturasi adi altinda 59,99₺. Musteri hizmetleri ile gorustum bir yanlislik yok falan dedi. Ayrica 59,99₺ fatura 20 haziran son odeme tarihli olmasina ragmen kredi kartindan faturayi otomatik 10 haziranda cekmis, musteri hizmetleri bazen sistem erken cekiyor diye aciklama yapiyor, baslicam sisteminize diyip iptal ettim otomatik odemeyi. Bu 2 fatura olayi sizdede aynimiydi?

    Aynı durum bende de geçerli? Normal mi bu durum?

    Bir de ilk ücretsiz değil miydi? 1 ay kullan beğenmezsen çık para ödeme, beğenirsen öde şeklinde miydi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • LostDevil kullanıcısına yanıt
    -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Turknet ön ödemeli çalışan bir firma olduğu için bu şekilde arkadaşta resmi paylaşmış zaten



    -dehşet-, abone olurken ilk ay ücretsiz olarak abone olmuşsanız ve iki fatura çıkarılmışsa müşteri hizmetleriyle görüşün düzeltilmesini talep edin
  • Benim hat degerleri iyice saçmalad modemde snr 3 lere düştü ama hat kopmadan 16mbit rahat kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 9 aydır kullanıyorum... teorik olarak 70mb olan internet bağlanı hızım (modemin içerisinde yazan dsl hızı) ki en fazla 50mb gördüm, o da çok kısa süre... genel olarak aldığım ortalama hız en yüksek 20mb fln... hiçbir zaman stabil bir hız yok.değişik zamanlarda yaptığım hız testlerinde 15mb fln gördüğüm zaman şükrediyorum...

    dün gece sözde altyapı çalışması nedeniyle internetim yoktu... bu sabah kalktığımda ilk işim hız ölçümü oldu.modemin içerisinde dsl hızımı 5mb gördüm.Hemen mh ne bağlandım.Sözde internet profilimi güncellediler,internet bağlantımı kesildi geldi hızım 4mb'e düşmüş :)

    Şaka gibi bir iss bulaşıp bulaşmamak sizin kararınız,bölgemde kablotv olsa bir dakika düşünmem geçerim.75 mb diye kandırılmak yerine 10mb internet alırım ama stabil alırım.

    Yeni kampanyaları da "birşey deniyorlarmış" da 3 ay 150gb olan kotamızı 250gb a çıkarmışlar... verebildiğin sürekli dalgalanan 5-10 mb hızla kotamı 250gb yapsan ne olur 1tb yapsan ne olur?




  • 7 Mayısta başvurdum. 2 hafta altyapı hatası nedeni ile abonelik başlatamadılar. 2. haftanın sonunda düzelttiler evraklar yollandı, onaylandı. Aşağı yukarı 1 hafta TurkTelekom'dan ekibin gelip hattı kontrol etmesini bekledim. Geldiler 2dk sinyali kontrol edip gittiler. İki saate telefon açılır dediler. Neredeyse 1 haftada telefon açıldı. Telefon açılınca arayıp 48 saate internet dediler. 5 gündür ondan da ses yok. Uzun lafın kısası bunu yazdığım tarih 11 Haziran. Hala internet bağlantısı sağlayamadılar.

    Bağlantı sağlanınca ne olur bilemiyorum ama bu bağlanma sürecinden hiç memnun kalmadım.
  • Anladığım kadarı ile turknet e geçiş yapan herkes de bir memnuniyetsizlik var.
    kimi fatura kimi de hızdan şikayetçi.
    Bende turknet e geçiş yapacaktım ki bu yorumlardan sonra vazgeçtim.
  • Bugün akn kota aşmadığım halde hızımı düşürdüler. 35GB hakkımı heba ettiler. Dedim arıza kaydı oluşturdular. Ne biçim sistemleri var anlamış değilim.
  • Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZTurk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZTurk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

    2 aydır ev telefon numaram iptal ettirilmiş hergün aynı hikayeyi tekrarlıyorlar.
    Henüz Turknete geçmeyen varsa , .sakın geçmeyi düşünmesin çok dandik bir firma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellowen334 -- 11 Haziran 2017; 14:30:16 >




  • fpotur kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz şans işi memnun olanda çok olmayanda ben şimdilik memnunum taahhüt olmadığı için sorun oldumu hemen iptal ettiririm bu imkanım var, bence sizde denemelisiniz beğenmediniz mi ilk ay iptallerde ilk ayın abonelik parasını vermiyorsunuz zaten
  • Buradan ev telefonu olmadan türknet e başvurmayı düşünenler için yazıyorum, ilk önce Türktelekom dan taahhütsüz telefon dahil abonelik başlatın peki neden? çünkü telefon bağlantısını her halükarda Türktelekom ekipleri yapıyor yani siz Türknete abone olmak isteseniz de size telefonu bağlayacak Türktelekom o yüzden kendisine abone değilseniz işinizi aksatırlar sorun yaşama ihtimaliniz artar bu sorunu minimuma indirmek istiyorsanız Türktelekom sonra Türknet geçişi yapın. Bu dediklerim ev telefonu olmayanlar içindi zaten varsa gerek yok
  • Ping değerlerim çok arttı neden acaba? 115 çıkıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 günde ttden geçiş yaptım .6 aydır kullanıyorum kendimden kaynaklı 1 defa sıkıntı yaşadım.51 mb hız veririz dediler 46-47 arası alıyorum.Çok memnunum.
  • Bize de cift fatura yapmislar. h.g hediyesi heralde .halbuki otomatik odememizde vardi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • demirdemirel kullanıcısına yanıt
    Banada çift fatura gömdüler .
  • Az kaldı az... Bir dahaki ay benim taahhüt bitiyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.