Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
181
Favori
764.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kirchoff_01

    Hocam hattınız 20 mbite kadar destekliyor.Benim de aynı şikayetlerim olmuştu.Evin iç tesisatını değiştirdim şu ana kadar kopma vs.bir şey olmadı.Siz de ana hattan modeme gelen kablolarınızı kontrol edin.Büyük ihtimal kablolarınızda bir sıkıntı var.Eğer ev telefonu kullanıyorsanız başka bir splitter deneyin derim

    modemim çok eski acaba ondan olabilir mi dostum ya 12 ye düşürttüm biraz düzeldi ama hala arada gidiyor
    evin tesisatından olacağını sanmıyorum 5-6 senelik bina zaten splitter i söküp direk telefon kablosunu modeme bağladım yine arada kopuyor işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinstonCode -- 10 Nisan 2016; 14:31:05 >
  • Hocam büyük ihtimal kabloda bir sıkıntı var.Kabloyu kontrol edin.Aynısı bende de oldu.Kabloyu yeniledim düzeldi.Modemden olacağını zannetmiyorum.Küçük bir telefon ara kablosu varsa öyle deneyin.Bir de upload hızınızda yarı yarıya ya da herhangi bir düşüş var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kirchoff_01

    Hocam büyük ihtimal kabloda bir sıkıntı var.Kabloyu kontrol edin.Aynısı bende de oldu.Kabloyu yeniledim düzeldi.Modemden olacağını zannetmiyorum.Küçük bir telefon ara kablosu varsa öyle deneyin.Bir de upload hızınızda yarı yarıya ya da herhangi bir düşüş var mı?

    yok dostum hız konusunda hiç bir problem yok 16 mbit iken speedtest de 13 mbit internet hızı 0.70 upload hızı geliyordu
    12 ye düşürtünce 9.5-10 arası indirme hızı 0.68-0.70 yükleme hızı geliyor ama işte arada bağlantı gidiyor 16 mbit deyken çokdaha fazla gidiyordu 12 ye düşürünce baya azaldı ama hala var kopma
    ttnetdeyken hiç kopma olmuyordu türk.net e geçince başladı
    birde o kablolar duvarın içinde telefon kabloları duvarların içinden geliyor onları deeğiştirmek için duvarları yıkmam lazım sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinstonCode -- 10 Nisan 2016; 14:42:03 >




  • 6 nisan günü belgeleri adanadan kargoya verdim. 8 inde ulaştığına dair mesaj geldi. 9 u sabahı gelip bağladılar :) bu kadar hızlı beklemiyordum. Evde hat vs yoktu bu arada.
    Beni cezbeden taahhutsuz ve akk sinin yüksek olmalıydı.
    Bu arada 13 mb hiz olctum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türknet 16mbit kullanıyorum 12mbit alıyorum ping cs goda 90ın altına inmiyor, tavsiye etmem

    edit: karsta değil istanbulda oturduğumu da belirtmek isterim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PostaGüvercini -- 10 Nisan 2016; 19:20:30 >
  • Taahhüt bitince 85 lira fatura geldi ttnette, hemen başvurdum, çıktıları alıp göndermesi kaldı. Muhtemelen ararlar eğer 55 liraya bin dk telefon, 150 akn, 16mb internet verirlerse bir de taahhüt almazlarsa ttnette kalabilecegimi söylerim. Olmadı müthiş fırsattan istifade etmeye başlarim. Ne kablo net var ne fiber net var mecbuur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnakresss T kullanıcısına yanıt
    Ttnet 50mb hızı keşfet hipernet ti sanırım ismi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw millet 1-2 günde bağlandığından bahsediyor, ben ise 10 Martta başvuru yaptım ve şu an 11 Nisan hala uğraşıyorlar. Belki 20 defa aradım... Mevcut operatörümdeki internet hattımı kullanmaya devam ediyorum...
  • TTNet hala cevap veremedi bu kampanyaya...
  • FFAlbatros kullanıcısına yanıt
    DM attım dostum. baktıralım.
  • fuuby kullanıcısına yanıt
    Ne demek dostum. Ama çok düşük hız alıyormuşssun. bakır alt yapının rezilliği maalesef 4,5g ile uğrasacaklarına adam gibi fiberler döşense limitsiz kullansak keske
  • XnetaS kullanıcısına yanıt
    mart'ın kısmı faturası ile Nisanın faturası büyük ihtimal mart'ın sonuna doğru geçtiniz oradaki kısmı kullanım bu ay iletildi size yani mart faturası sonradan, Nisan faturası ön ödemeli gibi oldu.
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Vay astronomik hızlı olmuş
  • Dostum sorun Tufan diye birine göndermeniz. Hobi'e gelen tüm evraklar açılıp kontrol ediliyor. TurkNet evrağı ise TurkNet birimine teslim edliliyor yani, hobim'e giriş yapması yeterli kargonun. Evrakları biz alalım noktasında müşteri hizmetlerinin memnuniyet odaklı yapmışlar. Tabi Tufan ismini vererek yeteri sizi zaten yalnış yönlendirmişler. Süreç dışına çıkınca maalesef işlemler aksıyor gözden kaçıyor.
  • Prof.Matematik kullanıcısına yanıt
    TTNET'in vermesi zor. Sıfırdan abonelik için bunu açarsa tüm mevcut müşterilerde bende geçmek istiyorum diyecek. Yapamazlar! beklemeyin.

    Vodafone net den bekliyorum ben.
  • PostaGüvercini kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var. Turk Telekomdayken böyle bir sorun olmuyordu. Fiyat ve Paket güzel ama hizmet Turk Telekom kadar iyi değil.
  • WinstonCode kullanıcısına yanıt
    Bende Turknet e geçtim. Geçtiğimden beri hiç memnun değilim. Sürekli kopmalar yaşıyorum. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde hızımı 12 mbit e indirdiler düzelir belki diye ama düzelmedi.

    12 Mbit hızı sadece speedtest de birkaç saniyeliğine görüyorum. Herhangi bir dosya indirdiğimde 150-200 kbit/sn görüyorum.(birçok kaynaktan farklı dosyalar denedim ama hep aynı hız) Daha üstünü hiç görmedim.

    Arayıp görüştüğümde ise bana tahattüt edilen hızın apartman kutusuna kadar sağlandığını gerisinin onların sorumluluğu olmadığını ifade ediyorlar. Bu durumu aşan birileri varsa yardımcı olabilirler mi acaba ?
  • yusuforhan kullanıcısına yanıt
    Aktarilan bilgi dogru hangi iss olursa olsun binada bulunan kutuya kadar olan kisimla ilgilenir gerisini iç tesisata yani size bırakırlar. Daha onceki iss de ne kadar hız alıyordunuz o degerlere ayarlatilmasini sağlayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut turk.net aboneleri de geçebiliyor bu pakete

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ztalan

    Taahhüt bitince 85 lira fatura geldi ttnette, hemen başvurdum, çıktıları alıp göndermesi kaldı. Muhtemelen ararlar eğer 55 liraya bin dk telefon, 150 akn, 16mb internet verirlerse bir de taahhüt almazlarsa ttnette kalabilecegimi söylerim. Olmadı müthiş fırsattan istifade etmeye başlarim. Ne kablo net var ne fiber net var mecbuur

    Merhaba, aynen bende sizin durumunuzdaydım. Ttnet' in 16mb 100gb AKK paketini kullanıyordum ve 80 küsür lira ödüyordum, müşteri hizmetlerini arayıp akk daha yüksek ve hız olarak daha tatmin edici bir teklifiniz var mı diye sordum bana hiperneti önerdiler aylık 88 TL ye 35mb ve 200gb akk bir paket ve taahhüt istediler.
    Fiber yada kablo net altyapımız olmadığı için dün internet üzerinden Turk net aboneliğimi yaptım bugün evrakları gönderdim, hizmet almaya başladığımda yorumları tekrardan yazarım. Forumda daha önceki sayfalarda görmüştüm ama hatırlatma amaçlı yazmak istiyorum, eğer akk yeterli gelmezse 69,90 TL ye 200gb akk paketi olduğunu müşteri hizmetlerinden dün teyit ettim. İstediğimiz zaman bu pakete geçiş yapabiliyormuşuz.




  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.