Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (294. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 25.11.2016 - Evrakların gönderilmesi
    28.11.2016 - Evrakların teslimi
    29.11.2016 - Evrakların teslimine ilişkin turk.net aradı tekrar onaylar vesilesi vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: techturch

    Siz bilirsiniz. Zaten telefonla onay almadan işlemleri başlatmıyorlar. Taahhüt bitmeden 2 gün önce evrakları gönderip taahhüt bitiş günü telefon onayı verebilirsiniz.

    Taahhüt bitmeden 2 gün önce gönderip taahhüt bitimini not olarak düşecegim.ADSL'den VDSL geçiş olacak umarım sıkıntı olmaz.TTNEt hattı komple kapatır bu sefer daha uzun sürer.Dediginiz gibi telefonla onay alacakları için problem olmaz sanırım.
  • Arkadaşlar daha önce turknet ile ilgili bağlantı sıkıntınlarımı dile getirmiştim. Kısaca özetlemem gerekirse; Altyapımın 51mbit'e kadar vdsl desteklendiği söylenmesine rağmen, bana gelen sinyal adsl'di ve 8 mbit hızı ancak alabiliyordum. Müşteri hizmetleri ile olan konuşmam nihayet sonuç verdi ve sorunun türk telekomun kabloları yanlış bağlamasından kaynaklabileceği(teknik bişey söyledi ama anladığım bu..) söylendi. Modemimim dsl ışığı yanıyordu ama turknet modemimi göremiyordu. Bugün ise türk telekomdan arandım ve sorunumun halledildiği söylendi. Heralde ben başka birinin hattı üzerinden interneti alıyormuşum.. Eve gelince modem ayarlarımı yaptım ve sorunum çözüldü gibi..
    Bunlarda değerlerim..
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZTurk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ
  • Haha ben saha ekibine bile ulastim bireysel cabamla adam senin portlar turknete tasinmis artik biz destek saglamiyoruz ondan cozemiyorum dedi. Buyuk ihtimalle hata ondan kaynaklaniyor portlari turknete tasirken adslden verdiler ama vdsl aboneligim var ve bu farki anlayamiyor adamlar. Bizde artik Bilale anlatie gibi yapacagiz once profili adsle cevirip oradan tekrar vdsle cevirttirecegim yoksa cidden anlatamiyacagim derdimi bu adamlara. Hatta diyecegim beni operation manager olarak alsinlar bak nasil toparliyorum herseyi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizden yardım istiyorum. Benim hattim adsl di ve eve sadece 2 kablo geliyordu. Fttc sistem vdsl destegi var lokasyonumda. Simdi eve cikan kablo sayisinda bir artiş olacak mi yoksa vdsl de sadece adsl gibi iki kablo uzerinden mi veriliyor. Yani eve ekip gelmeli mi bu kablo durumunu ayarlamak için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alpella35

    Arkadaşlar sizden yardım istiyorum. Benim hattim adsl di ve eve sadece 2 kablo geliyordu. Fttc sistem vdsl destegi var lokasyonumda. Simdi eve cikan kablo sayisinda bir artiş olacak mi yoksa vdsl de sadece adsl gibi iki kablo uzerinden mi veriliyor. Yani eve ekip gelmeli mi bu kablo durumunu ayarlamak için?

    Muhtemelen iki damarlı telefon tablosundan bahsediyorsunuz. Kablo 2 veya kaç damarlı olduğu fark etmiyor zaten lazım olan iki kablo onunla da rj11 cikisina geliyor ozetle olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @rLzApex yani hocam adsl icin gelen kablo ile vdsl için gelen kablo da iki damarli? Turktelekom dan apartmana gelen olmasina gerek yok kutudan ayarlaniyor yani saha dolabı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpella35 A kullanıcısına yanıt
    Fiber olmadığı sürece bakir telefon kablosu ile oluyor adsl vdsl aynı. Vdsl saha dolabına fiber geliyor oradan tekrar bakır kablo ile apartman ankastresine oradan bakır telefon kablosu ile rj11 yani özetle direkt apartman da ki fiber farklı cat6 vs Ethernet kablosu ile geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vdsl için uygun fiyatlı modem önerisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar , uyku yok hizmeti vb servisleri varmı acaba_? Yani 150 gb bitince ekstra servislerden yaraarlnabiliyormuyuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Why me???

    vdsl için uygun fiyatlı modem önerisi olan var mı?

    +1 ikinci el alsak sıkıntı olur mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADSL sinyali hala gelmedi, allah belasını versin bu firmanın.
  • Aynen 2.el vdsl adsl modem tavsiyesi var mi kaca bulabiliriz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim internet ve telefon sonunda bağlandı. Ancak ilk bağlantı 1 mbitti modemi acip kapattim 4mbit oldu.
    Musteri hizmetlerini arayip 16mbite yükselttim kopma filan olur dedi ama şu an bi sorun yok.Zaten bilgisayardan istediği gibi yükseltip dusurebiliyor.
    Ancak speed testte 8mbit çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • integer kullanıcısına yanıt
    Speedtestte benim de düşük çıkıyor. 35 Mbit tanımlı ama 24-28 Mbit arası çıkıyor. 28'i hiç geçmedi. TurkNet'ten mi kaynaklı yoksa santral kapasitesi mi yetmiyor bilemiyorum.
  • Perşembeden beri sinyal yok allah kahretsin seni turknet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *VDSL alt yapı var dediler, VDSL modem aldırdılar elimde patladı iade edeceğim satamazsam.
    *Başvuru DSL'e çevrildi, internetiniz verildi diye 2 gün önce SMS geldi.
    *Telefonda çevir sesi olmasına rağmen DSL sinyali hala verilmemiş halde.
    *Şikayet kaydı oluşturdum 2 iş günü doluyor hala sinyal falan yok.
    *Canlı destekten bağlandım detaylı incelemeler sürüyormuş vs vs yalan dolan.


    İptal nasıl gerçekleşiyor arkadaşlar, telefondan iptal sağlanabiliyor mu ? Hemen iptal ettirip telekom veya superonline ile 24 ay sözleşme imzalayacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IamxMSFT

    Aynen 2.el vdsl adsl modem tavsiyesi var mi kaca bulabiliriz?

    Bende daha geçmedim ama 80 TL adaptörüyle superonline çıkma huawei huawei hg658v2 buldum.Forumun ikinci el bölümüne bakın yada sahibinden ilanlar var.80 TL (+-10TL) civarına bulursunuz.Tabi marka ve modeli bir araştırın her ihtimale karşı bazı modemler 50 Mbit felan destekliyor sanırım.
  • hayata gülümse kullanıcısına yanıt
    Kanser etmeye devam. İnterneti iptal etmek de mesele desenize. Canlı yardımda inatla iptal prosedürü hakkında bilgi istiyorum bilgi vermiyor.
  • İkinci el vdsl modem alırken dikkat edin sadece wan girişi olan modemleri satın almayın router olarak kullanırsınız işe yaramaz. Asus n16 modeli fiyat performans olarak iş görür veya n17u.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.