Şimdi Ara

Turk.Net iletişim bilgilerimizi mi satıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biliyorsunuzdur 0850'li numara terörü var ülkemizde. Bunlarda da internet ile ilgili dolandırıcılıklar hayli fazla. Bugün az önce bunlardan çok bilinen birine denk geldim. Sizi TT altyapı biriminden aradıklarını, altyapınızda sorun olduğunu, tahhüdünüzün biteceğini, kampanya iel ek d-smart alma hakkınızın olduğunu ,operatör değiştirmeniz gerektiğini falan söylüyorlar.Aslında arayan bir bayi, size artık ne satmak istiyorsa (çoğunlukla D-Smart) onu itelemeye çalışıyor. Sonuçta urduk yere iki abonelik açılıyor, sözlü onay diye taahhütler iteleniyor.


    Arayan kişi Turk Telekom Altyapı Biriminden aradığını, TT altyapısında Turk.Net kullandığımı ve Turk.Net' e sağladığım adres vs bilgilerimi söyledi. Turk.Net haricinde bilgiler doğru. Turk.Net kullanmadığımı söylediğimde arkadaş yüzüme kapattı.


    19 Kasımda bağlanmış, bir türlü aktive olmayınca da 21 kasımda iptal olmuştu.


    şimdi sorum şu: "Bağlı olduğum il telekom müdürlüğü, Turk.net bağlanırken gelen Turk Telekom çalışanı bile Turk.net kullandığımı bilmiyorken, sadece 2-3 gün duran o da aktive bile olmayan abonelik ile ilgili bu bilgileri kim sızdırmakta?"




  • Merhabalar, öncelikle karşılaşmış olduğunuz bu durum nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Biz TurkNet olarak hiçbir kullanıcımızın bilgilerini üçüncü şahıslarla paylaşmadık paylaşmayız. Bu yasalara aykırı ve bir suçtur. Sizin bilgilerinize nereden ulaştılar nereden buldular bu konuda herhangi bir fikrimiz ne yazık ki yok.
  • TurkTelekomun TToys sistemi herkes için ortak girişe sahip. Bir saha ekibi çalışanı verya TurkTelelom 'BAYİSİ' sıfatında 10 liraya telefon kabı satan telefoncu abilerimiz bu sisteme erişebiliyor. Bu sistemden çoğu bilgimizi görebilirler. Yani bu olay oldukça normal

  • abi bende şüphelendim ben dedim 16 mbps ile olmaz bu olay dedim türktelekomdan vazgeçtim türknete başvurdum sonra turknet ile 16 kasımda başvuru yaptım 1 ay bekledim gelmedi ama bana her yerden mesaj geldi ya burada numaramı turknet yada turktelekom veriyor


    bana gelen mesajların başlıkları



    ucuz.net

    ymn ins tıc

    evefibernet


    bunlardan günde mesaj geliyor arkadaşlar ya turknet veriyor ya da turktelekom ikisinden biri




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkan Tekin -- 9 Aralık 2020; 16:38:43 >
  • Türknet müşterisi değilim ama benide arıyorlar ara sıra Vodafone kurumsal,arıtma su cihazı vs vs
  • Günde 2 kez kendini " Türk Telekom Altyapı Birimi" , "Türk Telekom Kampanya Birimi" , "Turkcell Superonline" olarak tanıtan hep aynı 0850'li bir numaradan aranıyorum halen.


    Turk.Net kullandığımı ( başvurup kurulamadan iptal ettirdim) , adresimi , adımı soyadımı biliyorlar.


    Halihazırda bu adresimde TTNet kullanıyorum. Onu bilmiyorlar, söylemeye de niyetim yok.


    Turk.Net'ten müthiş kıllanıyorum bu durumda.


    İleti şikayet sistemine gerekli şikayetler oluşturuldu, 2 yıl sonra çözümlenir muhtemelen. :)

  • Bugün benide aradılar siktir çektim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.