TURK.NET HIZIMI DÜŞÜRDÜ VE ŞİMDİ YÜKSELTMİYOR!- 59 Gün Geçti!

-
-
Hat değerleriniz silik çıkmış sanırım, göremiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NT2L
Hat değerleriniz silik çıkmış sanırım, göremiyorumgöremiyor musunuz görmek mi istemiyorsunuz :D
-
Eklemediğin için göremiyorum
quote:
Eklemediğin için göremiyorumhat değerleri dediğiniz bunlar galiba
-
Ta kendisi. Bu değerlere göre hızınız altyapısal olarak düşmüş. Telekom kablolarında ya da sizin abone kablonuzda bir sorun var. Zayıflama değerini çekmemiş modem, bu yüzden kesin bir ifade yanlış olur. Belki de dolap kapasitesi yetmiyordur.
Kısaca bir kesinlik var ki, sorun altyapı kaynaklı. Arıza kaydı açılmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 1 Haziran 2021; 14:4:25 >
quote:
Ta kendisi. Bu değerlere göre hızınız altyapısal olarak düşmüş. Telekom kablolarında ya da sizin abone kablonuzda bir sorun var. Zayıflama değerini çekmemiş modem, bu yüzden kesin bir ifade yanlış olur. Belki de dolap kapasitesi yetmiyordur.
Kısaca bir kesinlik var ki, sorun altyapı kaynaklı. Arıza kaydı açılmalı.işte bunu anlatamıyoruz turknet desteğe... onlar türktelekoma emir açıyorlar, türktelekom sıkıntı yok diyor geri dönüyor, turknet sıkıntı yok altyapınız bunu destekliyor diyor desteği kapatıyor
-
Merhaba, hattınızı ve destek kaydınızı kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Destek kaydı ya da müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, hattınızı ve destek kaydınızı kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Destek kaydı ya da müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?destek no : 44029610
-
Ama sana vadedilen 24 mbps değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: trgtyt
Ama sana vadedilen 24 mbps değil mi?hayır, değil... ben daha önce 24upload / 54download kullanıyordum...
-
Yani paketi satın alırken 54 mgps download / 24 mgps upload X tl diye mi aldınız?
quote:
Yani paketi satın alırken 54 mgps download / 24 mgps upload X tl diye mi aldınız?paket alırken altyapınız yüksek, 40-45mbit download alırsınız dediler... sonrasında yaklaşık 1 yıl 24up/40down üzeirnden kullandım.. son 1 haftadır (farkettiğim son 1 haftadır) 10up/30down kullanıyorum... 1 haftadır eski haline dönmesi için uğraşıyorum
-
Asıl paket 40-45 olmadığı için, 40-45'in sadece öngörü olması sizin aleyhinize ama yine de önce türknet online hizmete bana 40-45 alabilmemin oldukça mümkün olduğu söylendi diye üstüne basıp söylerseniz ilerleme sağlayacağınızı düşünüyorum.
quote:
Asıl paket 40-45 olmadığı için, 40-45'in sadece öngörü olması sizin aleyhinize ama yine de önce türknet online hizmete bana 40-45 alabilmemin oldukça mümkün olduğu söylendi diye üstüne basıp söylerseniz ilerleme sağlayacağınızı düşünüyorum.ilk mesajdaki teknik desteğin cevaplarına bakarsanız, kendileri de daha önceden 54mbps aldığımın ve sonradan 33mbps olduğunun farkında... işlerine mi gelmiyor uğraşmak anlamadım gitti.. btkya da şikayet ettim bakalım çözecekler mi
-
Anladım. Şuanlık beklemek en iyisi.
Emriye hanımı üzen DH yi üzer. Çözün bir an evvel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 1 Haziran 2021; 15:5:22 >
quote:
Orijinalden alıntı: Hands0meJack
Emriye hanımı üzen DH yi üzer. Çözün bir an evveleywallah'ta Emriye hanım olacak :D Annemin adının Emirhan olduğunu düşünemiyorum :)
-
Klavye kurbanı olmuşum 🤣
quote:
Orijinalden alıntı: Hands0meJack
Klavye kurbanı olmuşum 🤣anladım ... bende espiri olsun diye dedim zaten :)
Benzer içerikler
- 75 mbps internet hızı nasıl
- turknet modem iade
- turknet iptv sorunu
- turknet gigafiber ankara
- gigafiber nerelerde var
- türknet gigafiber
- cayma bedeli yasal mı
- modem kurulumu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X