Şimdi Ara

Türk Net Allah rızası için beni VDSL' geçirin artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Millenicom'dan Türk Net' geçtim. İnternetim direk geçiş yapıldı ama 35Mbps almam gereken hız 15Mbps üstüne bir türlü çıkmadı. Tarafıma ADSL tanımlandığını fark ettim. Hattımı VDSL porta geçirmeleri için talep açtım. Henüz telefon hattım tanımlandığından geçiş yapılamayacağını, telefon hattım tanımlandıktan sonra geçiş yapılabileceğini söylediler. Buraya kadar her şey normal, eyvallah. Telefon hattı tanımlandı. Telefon hattının tanımlandığını ve VDSL porta geçmek istediğimi belirtir bir talep oluşturdum gelen mesaj resmen kopyala-yapıştır(Talepler ve cevaplar aşağıdadır.). Allah rızası için önce bir talebi okuyun sonra cevabını gönderin ve ne olur artık beni VDSL porta geçirin ki söz verdiğiniz hızı kullanabileyim. Aksi taktirde satılan üründen farklı bir ürünü kullanmaya dayatılmaktan dolayı mahkemelik olacağız sizinle. Sonuç itibari ile VDSL satıp zorla ADSL kullandırıp VDSL parası almış olacaksınız.Türk Net Allah rızası için beni VDSL' geçirin artıkTürk Net Allah rızası için beni VDSL' geçirin artıkTürk Net Allah rızası için beni VDSL' geçirin artıkTürk Net Allah rızası için beni VDSL' geçirin artıkTürk Net Allah rızası için beni VDSL' geçirin artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi website29 -- 19 Ocak 2019; 14:42:38 >







  • YAPA'dayım ama beni de geçirmiyorlar. Netspeed'den geçiş yaptım ben de. Telefonun tanımlanmasını bekliyoruz sonra geçiricez dediler 1 haftadır telefonun tanımlanmasını bekliyorum.
  • hızlar yerlerde şu an turknette 132 ping 5,22 mbit download sözde vdsl aboneliği birde rezilliğin son perdesi yer ist-bakırköy.
  • Adsl vdsl ayni para olunca boyle oluyor. Ay i paraya daha yavasina geciriyorlar.



    Vdsl gecirin diyince gelem cevaba bak hattinizda sorun yok diyor
  • Dün VDSL'e geçiş yaptılar ama hat kapalı bakalım ne zaman açılacak. Merakla bekliyorum.Türk Net Allah rızası için beni VDSL' geçirin artık
  • Eveeet arkadaşlar son durum biraz daha iyi gibi başlangıçta biraz iletişim problemi yaşadık arkadaşlarla ekteki resimde göreceksiniz(okumadan kopyala-yapıştır cevap). Sonrasında ikinci resimde görebileceğiniz gibi şikayetimi gerçekten okuyarak cevap verdiler ve arıza tespit protokolü başladı. 3 gündür internet aktif değil, bakalım arıza tespit ve onarım süreci kaç gün sürecek.
    Türk Net Allah rızası için beni VDSL' geçirin artık
    Türk Net Allah rızası için beni VDSL' geçirin artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi website29 -- 24 Ocak 2019; 16:15:39 >




  • Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Bana hizmetinize ulaşabileceğim bir GSM numarası veya müşteri numarası PM üzerinden iletir misiniz? Size süreci hızlandırarak yardımcı olmaya çalışacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    DH'daki kullanıcıma numara tanımlamam biraz uzun sürdüğü için PM'i anca az önce gönderebildim(11:57:31). Bakalım süreç nasıl işleyecek.

    PM'e 10 dakika önce cevap geldi. (14:54:23) Süreci takip halindeyim bakalım ne kadar sürecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi website29 -- 25 Ocak 2019; 14:55:15 >
  • An itibari ile internetim geldi, forumdaki arkadaşa desteğinden dolayı teşekkür ederim sonuç resimi aşağıdadır.
    Türk Net Allah rızası için beni VDSL' geçirin artık
  • Adslden vdsl e 1 ayda geçmiştim. Tam bir faciaydi. Mobile internet dayanmiyordu. Aklima geldikçe sinirleniyorum
  • player2974 kullanıcısına yanıt
    Ben 2 günde geçtim lakin hatta problem vardı giderildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.