Şimdi Ara

Turk kizlarinin agiz kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadas 10 tanesinden 8'inin kokuyor.8 tanesinden 6'si sigara iciyor zaten.Ulan insan utanir lan.3 kere disimi fircaliyorum firsat oldukca naneli sakiz atiyorum ben karsimdakine rahatsizlik vermemek icin.Sadece cinsel olarak degil gunluk hayattada burnumun diregi kiriliyor ya.

Temiz kiz bulmak zorlasti iyice...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıymalı Makarna -- 28 Ekim 2012; 11:14:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İTÜ - Sound Engineering & Design
  • Yüzlerine söylesene ozaman
  • Sadece kızlar değil erkeklerde öyle.Ülke insanı olarak kişisel temizliğe çok az önem veriyoruz.Nüfusun % kaçı düzenli olarak dişlerini fırçalayıp deodorant sıkıyorr sence?Bence %10 u geçmez.Toplu taşıma araçlarına binince,kalabalık ortamlarda bulununca ne kadar pis bir millet olduğumuzu daha iyi anlıyorum.

Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Önderi ve İlk Cumhurbaşkanı,Gazi Mareşal,Başkomutan,Başöğretmen,Ulu Başbuğ,Kağan,Mustafa Kemal Han Hazretleri Diyeceksiniz.
  • konuşurken burnundan nefes alma

Orijinalden alıntı: Grimmjòw

Yüzlerine söylesene ozaman

Anlamiyorlar ki.Yuzlerini yagli boya yapmayi iyi biliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Sadece kızlar değil erkeklerde öyle.Ülke insanı olarak kişisel temizliğe çok az önem veriyoruz.Nüfusun % kaçı düzenli olarak dişlerini fırçalayıp deodorant sıkıyorr sence?Bence %10 u geçmez.Toplu taşıma araçlarına binince,kalabalık ortamlarda bulununca ne kadar pis bir millet olduğumuzu daha iyi anlıyorum.

+1

Bir Tek özlemleri Deviremedim şu ince Bileklerimle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ah be usta bunları diyemiyorum çünkü fazlası var bende eminim
  • Yeter ya ergen ergen basliklar acmayin hepiniz 4-4luksunuz ya milleti elestiriyorsunuz

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Sadece kızlar değil erkeklerde öyle.Ülke insanı olarak kişisel temizliğe çok az önem veriyoruz.Nüfusun % kaçı düzenli olarak dişlerini fırçalayıp deodorant sıkıyorr sence?Bence %10 u geçmez.Toplu taşıma araçlarına binince,kalabalık ortamlarda bulununca ne kadar pis bir millet olduğumuzu daha iyi anlıyorum.

Aynen cok pisiz...Midem bulaniyor otobuste.Ozellikle 30M gibi cok kalabalik otobuslerde gebericek gibi oluyorum.En azindan 10 dakika biniyorum.30-40 dk cekilmez yahu.

• ilk mesaj nereye kayboldu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    şu an emdiğim kız başkasıyla evli
  • Yazdıklarını okurken yemek yiyordum, midem bulandı be. Gerek dershanedeki, gerekse dışarıdaki güzel kızları görüyorum. O güzelliklerini, bir gülmeleri bitiriyor. Sapsarı dişler. Ter kokusunu saymıyorum.

Orijinalden alıntı: baris195

ben emmeden önce çilekli sakız veriyordum
    gerçi emmeye başlayınca çilek tadıda alamadım aslında emerken tad falan gelmiyor
    şu an emdiğim kız başkasıyla evli

Degisik bir ani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 12 Eylül 2012; 14:06:33 >
  • pis bir millet olduğumuz kesin.geçen gün istanbulda tramvaya bittim.aman binmez olaydım.leş gibi ter kokuyor arkadaş.üstene üstlük birde adım atıcak yer yok millet birbirine dayaya dayaya gidiyor.lanet ettim ya
  • _____________________________
  • Hemen "Türk kızları" !

Ulan kaç tane yabancı ağzı kokladın da hemen çamur atıyosun ibibik! Ağız kokusunun sebeplerini öğren bir de... Diş fırçalamayla, sigarayla kısıtlamışsın.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.