Şimdi Ara

Türk kızlarına laf atan içeri girsin hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamam TÜRK KIZLARI adında genelleme yapmıyorum ama ülkemizdeki çoğu kızı bende sevmem ama gelelim erkeklere.. biz nasılız söyliyim

hadi biraz kendi ırkımı yerden yere vuruyım... HAVALI TÜRK ERKEĞİ

Bir kere 1 rinci sınıftan başlarız ana avrat küfür etmeye..

küçüklükten başlarız birbirimizi dövmeye

küçüklükten başlarız suçu olmadığı halde kendinden küçük bir çoçuğu çevirip para ver lan demeye

küçüklükte kızların sucu olmadığı halde kızlara tekme tokat saldırdığımız olmuştur

hadi gelelim sonrasına.. bazılarımız varki sokakta geçen kıza karıya '' off ne si....r bu off bacaklara bak '' yavrumm benim gelde bilmem nereni görelim '' demeye ama bunlar senin annen olsa ablan olsa aslan kesilirsin ...

erkekler kendi aralarında der olum şu kızı yatağa attım o kızı yatağa attım bunu yatağa attım kaç kişiyle yattığını konuşur evet o çoçuk ERKEK tir artık arkadaşlarının gözünde hava atar...

ama bir kız başka bir cocukla öpüşürse onun gözünde O..spudur.. niye çünkü erkekler istediğini yapar kızlar yapamaz

Kız güzel olmasa bile nasıl olsa güzel değil ben bunu tavlarım ederim sonra postayı koyarım bahanesiyle kıza yazmaya çalışır.. kız ise bunun farkındadır yüz vermez erkekte yediremez '' yeaaaaa havalı bunlar çok bi tarafları kalktı bunların türk kızları hep böyle hep öyle '' arkadaş sana vermek zorundamı verince o.... diyosun vermeyince havalı kezban.... yok ben arkadaş olucam filan bırak bu işleri sen türk erkeğisin kimi kandırıyorsun

tamam şimdi ne alakası var herkez öyle değilki filan diyeceksiniz eee ona bakarsınız her türk kızıda bahsettiğiniz gibi değil.. genelleme yapmayın genelleme olucaksa erkeklerinde genellemesi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hp2010

Ben erkeğim ama o dediklerinin hiçirini yapmıyorum Türküm

sana yaptın diyen yokki işte türk kızları diye bahsedilen kişilerde bunları yapmadım der

quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

sana kız düşmez burdan kanka

Sevgilim zaten var kanka istemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 6 Eylül 2012; 10:22:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

Ben erkeğim ama o dediklerinin hiçirini yapmıyorum Türküm

• tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

Tamam TÜRK KIZLARI adında genelleme yapmıyorum ama ülkemizdeki çoğu kızı bende sevmem ama gelelim erkeklere.. biz nasılız söyliyim

hadi biraz kendi ırkımı yerden yere vuruyım... HAVALI TÜRK ERKEĞİ

Bir kere 1 rinci sınıftan başlarız ana avrat küfür etmeye..

küçüklükten başlarız birbirimizi dövmeye

küçüklükten başlarız suçu olmadığı halde kendinden küçük bir çoçuğu çevirip para ver lan demeye

küçüklükte kızların sucu olmadığı halde kızlara tekme tokat saldırdığımız olmuştur

hadi gelelim sonrasına.. bazılarımız varki sokakta geçen kıza karıya '' off ne si....r bu off bacaklara bak '' yavrumm benim gelde bilmem nereni görelim '' demeye ama bunlar senin annen olsa ablan olsa aslan kesilirsin ...

erkekler kendi aralarında der olum şu kızı yatağa attım o kızı yatağa attım bunu yatağa attım kaç kişiyle yattığını konuşur evet o çoçuk ERKEK tir artık arkadaşlarının gözünde hava atar...

ama bir kız başka bir cocukla öpüşürse onun gözünde O..spudur.. niye çünkü erkekler istediğini yapar kızlar yapamaz

Kız güzel olmasa bile nasıl olsa güzel değil ben bunu tavlarım ederim sonra postayı koyarım bahanesiyle kıza yazmaya çalışır.. kız ise bunun farkındadır yüz vermez erkekte yediremez '' yeaaaaa havalı bunlar çok bi tarafları kalktı bunların türk kızları hep böyle hep öyle '' arkadaş sana vermek zorundamı verince o.... diyosun vermeyince havalı kezban.... yok ben arkadaş olucam filan bırak bu işleri sen türk erkeğisin kimi kandırıyorsun

tamam şimdi ne alakası var herkez öyle değilki filan diyeceksiniz eee ona bakarsınız her türk kızıda bahsettiğiniz gibi değil.. genelleme yapmayın genelleme olucaksa erkeklerinde genellemesi bu.

mağara.avi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bentley Motors

Ben bunlarin hicbirisini yapmadigima gore iyi bir kizi hakediyor muyum?

yapmadıysan dürüst davranıyorsan haketmişsindir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Decemst

Konu kezbanin isyani gibi

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decemst

Konu kezbanin isyani gibi

+1 bende yazdıklarını yapmıyorum zaten yazdıklarını 3-5 serseriden başka kimse yapmıyor faceden kızlara asılanlara da Allah akıl fikir versin diyorum sadece

Türk kızlarının kültürsüz oluşu çok açık ve büyük bir gerçek bizden sakallı oldukları da çok açık full kıl insan bir tıraş olur hayır dhnin asosyalleri bile bacak kılını seyrekleştiriyor ki sen bayansın dimi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 6 Eylül 2012; 10:38:11 >

Orijinalden alıntı: sisilik

Türkümama hiçbirini yapmıyorum.bu dediklerini 100 kişiden 10 u bile yapmıyodur

+1

Yaptığın genellemeyi evet bak ben böyleyim diyen çıkmadı :) Demekki genellemen tamamen yanlış..
    edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masontr -- 6 Eylül 2012; 10:47:53 >

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

sana kız düşmez burdan kanka

+1
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.