Şimdi Ara

Turk hoca mi yabanci mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F.t den sonra turk hoca daha basarili olabilir miydi? taktigi teknigi bi kenara atip en azindan futbolculari daha dogrusu herseyimizi taniyan bir turk hoca daha iyi olmaz miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer mancini yerine Yılmaz Vural getirilseydi lig'i kesin alırdık. Şampiyonlar ligin de ne olurdu bilmiyorum
  • avrupa da bilinmez ama Ligde Yılmaz Vural olsaydı böyle oynayamazlardı
  • türk hoca havada karada
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

Eğer mancini yerine Yılmaz Vural getirilseydi lig'i kesin alırdık. Şampiyonlar ligin de ne olurdu bilmiyorum

Hic olmazsa gaz verirdi belki de

• Hangi hoca getirilirse getirilsin ben 90 dk atak oynayan, rakibi kendi sahasına hapseden, 11 kişi defans yaptıran bir Galatasaray istiyorum.
  • Gerets der kaçarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: IAsyouwishI

F.t den sonra turk hoca daha basarili olabilir miydi? taktigi teknigi bi kenara atip en azindan futbolculari daha dogrusu herseyimizi taniyan bir turk hoca daha iyi olmaz miydi?

taktiği tekniği bi kenara atıp bi adam getireceksen TEKNİK direktör getirme; git dershane rehberlikçisi getir o gazlasın oyuncuları. Mancini vb. herifleri hak etmiyoruz resmen, gazla benzinle oynayıp ligde kendi yağımızla kavrulsaydık yeterdi size.

• Yabanci olarak gerets isterim turk olarak yilmaz hoca

• luce hem yabamcı hem türk.
  • Hala gaz diyolar...

• Türk ligini bilen bir yardımcı ve yabancı TD.
  • Arif Erdem gibi kıvrak zeka bir yardımcı ile luce çok şeyler katabilirdi bize
  • Yılmaz Hoca çok takım değiştirdi diye dalga geçiliyor ama bence çok başarılı bir teknik adam.
  • türk asıllı yabancı

• Hoca olsun yeter uyruğu memleketi önemli değil. Oyuncusundan verim almayı bilen, doğru yerde oynatan, hiçbir oyuncunun takımdan büyük olmadığını bilen, formayı adaletli dağıtan bir hoca olsun yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

Eğer mancini yerine Yılmaz Vural getirilseydi lig'i kesin alırdık. Şampiyonlar ligin de ne olurdu bilmiyorum

yılmaz vuralın çalıştırdığı takımlara baktın mı ? yarısını küme düşürmeyi başardı adam

2 dövdü efendi konuştu capsı yapıldı diye gençlerin sempatisini kazandı o kadar

gerçekte pis bi herifin teki almanyada ayrı türkiyede ayrı bir eşi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItsTolga

Hala gaz diyolar...

sende durmadan şampiyonlar ligi hayal et yılmaz vural 11 takımı küme düşürmüş manciniden iyi diyorlar :) ağzı olan konuşuyor
  • Yılmaz Vural mı? :D
  • İyi gün taraftarını mutlu eder o kesin. Ligde bi şampiyonluk gelir avrupada 2. tura veya çeyrek finale çıkılır tabi her zamanki gaz futboluyla. Biz böyle taraftara sahip oldukça hiç bişey olamayız şampiyonlar ligini kazanabiliriz, kıtalararası şampiyonda olabiliriz ama bu sadece 1 sezondan öteye geçmez ama zaten bizim insanımız için bu yeterli başarı. Bu gidişle hiç bi zaman avrupada süreklilik sağlayan bi takım olamayacaz. Şuan ki yönetim bu gidişattan farklı davranıyo inş bu baskılara dayanabilirlerde ilerisi için bi ışık olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.