Şimdi Ara

Türk Hava Kurumu Üniversitesi ilk öğrencilerini alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sivil Havacılık tutkunu olarak böylesi bir gelişmenin forumda yer almamasına şaşırdım ve gerekli başlığın açılması gerektiğini düşündüm.


    Uzun süredir planlanan Türk Hava Kurumu Üniversitesi bu sene yani 2011 - 2012 Eğitim, Öğretim yılında
    Ulaştırma Fakültesi - Pilotaj bölümü ve İşletme Fakültesi - Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümüne 48 ücretli, 12 burslu olmak üzere 60'şar öğrenci alacaktır.

    Ücretler ise şu şekilde:

    Pilotaj:27 500 TL + (%8 KDV)
    Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği:17 500 TL + (%8 KDV)
    Yabancı Diller Bölümü:15 625 TL + (%8 KDV)

    Detaylı bilgiyi:www.thk.edu.tr ' den edinebilirsiniz.







  • Bilgilendirme için çok teşekkür ederim :) Hayırlı, uğurlu olsun.
  • Bu konuyu açmak için girdim ve konuyu açtığını gördüm, ellerine sağlık :) Umarım beklendiği ve vaat ettikleri gibi bir üniversite olur. Türk sivil havacılığına hayırlı, uğurlu olması dileğiyle..
  • Sonuç olarak tabiki tercih meselesidir ama uçuş okulundan atpl almak daha cazip gibime geliyor.Çünkü bu okul 5 yıl sonra bitecek ve 5 yıl sonra sektörün durumu ne olacak bilinmez..En azından uçuş okulundan 1,5 yıl kadar zaman sonra atpl alma imkanımız mevcut.İş bulmak artık 3-5 sene önceki gibi olmayacaktır.Şunuda gözönünde bulundurmak lazımdır ki artık türkiyede pilot acıgı kapandı diyebiliriz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratalper1987

    Sonuç olarak tabiki tercih meselesidir ama uçuş okulundan atpl almak daha cazip gibime geliyor.Çünkü bu okul 5 yıl sonra bitecek ve 5 yıl sonra sektörün durumu ne olacak bilinmez..En azından uçuş okulundan 1,5 yıl kadar zaman sonra atpl alma imkanımız mevcut.İş bulmak artık 3-5 sene önceki gibi olmayacaktır.Şunuda gözönünde bulundurmak lazımdır ki artık türkiyede pilot acıgı kapandı diyebiliriz

    Türkiye'de pilot açığının kapandığını neye dayanarak söylüyorsunuz hocam? THY gibi bir firma dünyada diğer firmalar batarken filosunu 2 katına çıkardı. Hızla gelişiyor ve bu durum balon değil. Yani gerçekten bir gelişme var. Çoğu pilotu hala yabancı uyruklu. Filosunu büyütmeye de devam ediyor hala. Pilotluk bitmez yani Türkiye'de kolay kolay, rahat olun.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.