Şimdi Ara

Turizm Haberleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
4
Favori
9.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Boşuna devletin çoğu kurumunu satılığa çıkarmadılar... rusya özürü bile kurtarmadı direk nakit için satışa başlandı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 15 Ağustos 2016; 20:51:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam feodal japonyadan kasıt, japon turist çok muydu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leipold kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir hainsiniz ya. Ülkeye hayriniz yok bare zarar vermeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leipold

    "Feodal Japonya" iyiymis (c)alintiliyorum bu lafi gunluk hayatta kullanmak uzere bilgin olsun.
    Konu ile ilgili olarak; Su veren itfaiyenin hortumunu kopekler yesin! Burada oyle bir lobi yapiyorum ki ruslara tovbe billah gitmezler birdaha Antalya'ya Alanya'ya Kas'a. Net!
    Yunan adalarini anlatiyorum, ekonomiyi turkiyede nasil da pis kaziklandiklarini falan. Hepsinin tek dedigi sey "Ulan bilseydik gitmezdik" oluyor. Ki yalan da degil yani, yunan adalarinda cok daha kaliteli ve cok daha ucuz tatil yapiliyor. Inanmayan varsa arastirabilir.


    sen nasıl bir hainsin yahu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patya -- 16 Ağustos 2016; 0:13:39 >
  • zaten %98'i asgari ucretli vatandastan daha az vergi oduyordu. iyi olmus.
  • Akpliler de daha tatil yerlerine gitmeden esnaflari savunmaya baslamis... Bir arkadasi da baska ulkenin ucuz oldugu soyledigi icin de hain ilan etmisler. Ama bilmezler ki bu olanlarin sorumlusu da onlar... Her gun teror saldirisi sebebiyle ben de olsam bu ulkeden uzar giderim. Hadi beni de hain ilan edin de goreyim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soniqueizm_777

    Bir aylık gezim taze sona erdi, izlenimlerim ise hayal kırıklığından ötesi değil.

    ilk durağım alanya oldu. yabancılar evlerini satılığa çıkarmış, ne rus vardı ne alman. orayı hiç öyle boş görmemiştim. ben alanya'dayken 50'den fazla otel kapandı, tanıdığım herkes işsiz kaldı. dükkanların çoğu açılmamıştı, sokaklar bomboştu.

    ikinci durağım olimpos oldu. pansiyon fiyatları inanılmaz ucuzdu. kişi başı 60 liraya kaldık klimalı, yemekli tertemiz bir yerde. yabancı hiç yoktu diyebilirim, yerli turist de bir elin parmağını geçmez.

    üçüncü durağım kaş oldu. esnaf inanılmaz suratsızdı. her an kavga etmeye hazırlardı. krizin sorumlusu benim sanki öyle bir tavır vardı hepsinde. yani kendilerine krizden hiç pay çıkarmamışlardı. yine konaklama çok ucuza geldi. ve daha önce hiç görmediğim bir şeyi gördüm. pansiyon sahipleri kapıların önünde durup müşteri çağırıyorlardı.

    müzelerde tur ile gelen bir kaç turist gördüm orada da türk yoktu genel olarak.

    dördüncü durağım ölü deniz oldu. yine ölü bir tatil beldesi karşıladı bizi. denize girenler vardı ama yerliydi tamamına yakını. akşam da barlarda, otel bahçelerinde hiçkimse yoktu.

    beşinci durağım datça oldu. bir gece kalıp kaçtım oradan çünkü hayat belirtisi bile yoktu.

    aralarda gittiğim yerler de var ama son olarak pamukkale'den bahsedeyim. çok büyük bir otelde tek başıma kahvaltı ettim. can çekişmiyor, ölmüştü.

    bitmiş arkadaşlar. ne ekonomi kalmış ne turizm. kan ağlamıyorlar bitmiş, cenaze namazını bile kılmışlar.

    geçtiğimiz yıl aynı şekilde karadeniz turu yapmıştım inanılmaz pahalıydı her yer. hatta bize oda vermek istemedi oteller arap fazlası vardı çünkü, onları kazıklamak dururken bizi almadılar.

    ben bu kadar geziyi de onlara su vermek için değil, kendim için yaptım. ortalarda hiçkimse olmadığı için muhteşem fotoğraflar çıkardım.

    Resmen sıkıyorsun.2 kere datçaya gittim bu sene iğne atsan yere düşmezdi.Boş yer yoktu kalacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leipold

    "Feodal Japonya" iyiymis (c)alintiliyorum bu lafi gunluk hayatta kullanmak uzere bilgin olsun.
    Konu ile ilgili olarak; Su veren itfaiyenin hortumunu kopekler yesin! Burada oyle bir lobi yapiyorum ki ruslara tovbe billah gitmezler birdaha Antalya'ya Alanya'ya Kas'a. Net!
    Yunan adalarini anlatiyorum, ekonomiyi turkiyede nasil da pis kaziklandiklarini falan. Hepsinin tek dedigi sey "Ulan bilseydik gitmezdik" oluyor. Ki yalan da degil yani, yunan adalarinda cok daha kaliteli ve cok daha ucuz tatil yapiliyor. Inanmayan varsa arastirabilir.


    Aynen hocam hicbir tanidiga turkiyeyi tavsiye etmiyorum anca araplar gelir bundan sonra bu ulkeye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşsiz sayısı 2 milyon 295 bin olurken hizmet sektöründe işsizlik arttı

    http://www.turizmdebusabah.com/haberler/issiz-sayisi-2-milyon-295-bin-olurken-hizmet-sektorunde-issizlik-artti-80729.html
  • Buyrun,bakın krizi ben demiyorum..Bizzat T.C Turizm bakanlığı diyor, sayıları ve daralmayı inceleyin!

    http://yigm.kulturturizm.gov.tr/TR,9854/sinir-giris-cikis-istatistikleri.html
  • Araplar var onlara çalışırız. Elin arabı (bazıları) h.sonu gelip karı kızı ayarlayıp kendi ülkesindeki yiyemediği naneyi burda yiyip duşunu alıp pazar akşamı uçağa binip p.tesi ülkesinde işine gücüne bakıyor

    Kriz olmaz beyler gerekirse mezevnklik yaparız ülke parasız kalmaz
  • 10 yıldır tatil yüzü görmedim. Elin adamı da gelmesin acık ülkeme. Suriye'de uçakları insanları bombalasın karıları da gelip keyif sürsün, vatandaşta ağzı açık bunları izlesin. Ülkede darbe girişimi oldu, Rusya ile zıtlaştın, etrafımız düşman dolu Türkiye'ye gitmesin diye basınlarında sürekli yayın yapıyorlar. Yani turizm krize girmeyecekte ben mi gireceğim. Turizm memleketi zina memleketi.
  • aslında cevaplar yanlış malum şahsın yandaşları gibi cevap bekleniyor kriz mıriz yok dışkı gibi oluk oluk para akıyor ben niye boşta değilim olmalıydı ki övünsünler. evet belli bir kazanç akımı var var ama ben alırken bir başkası halen yeri geliyor günlük 10 tl kazanç ile kapatıyor ben kendim bu gün 50 tl kazandım diye onu görmezden gelemem asla gerçekte krizin ağası var ama sadece yok muş gibi davranan bir türk toplumu var.
  • Geçen yıl Ağustos-Eylül döneminde Türkiye'deki Rus turist sayısı her ay 380 bin ilâ 450 bin arasındayken bu yıl bu sayı 5 bin 500'lerde.

    Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Başkanı Maya Lomidze her hafta Türkiye'ye 3 bin 500 ilâ 5 bin 500 arasında Rus turistin gittiğini söyledi. Lomidze ayrıca iki ülke arasında charter seferlerine yönelik iznin çıkmasından 3-4 gün sonra uçuşlara başlanabileceğini belirtti.

    Sputnik'in haberine göre gazetecilere konuşan Lomidze "Elimizdeki verilere göre, Türkiye'deki tatil beldelerine Rusya'nın 11 kentinden 3 bin 500 ilâ 5 bin 500 turist gidiyor. Geçen yıl Ağustos-Eylül döneminde Türkiye'deki Rus turist sayısı her ay 380 bin ilâ 450 bin arasında değişiyordu. Bu yıl akış çok daha az" dedi.

    Rus turistlerin charter seferlerinin yeniden başlatılmasını beklediğini belirten Lomidze "Charter seferi yapılamamasından dolayı turların fiyatları daha yüksek, ancak Türkiye tatiline yönelik talepler iyi durumda" ifadelerini kullandı.

    Lomidze ayrıca Türkiye'de yaşanan olaylara rağmen, Rusya pazarında Türkiye tatili talebinin de iyi düzeyde olduğunu belirtti.

    http://www.turizmdebusabah.com/haberler/turkiyeye-her-hafta-5-bin-500-rus-turist-gidiyor-80772.html
  • Rosturizm'den Türkiye'deki Rus turistlere uyarı

    Rosturizm, Elazığ'daki patlama sonrası Türkiye'deki Rus turistleri uyardı.

    Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosturizm), Elazığ'daki patlama sonrası Türkiye'deki Rus turistleri uyardı.

    Sputnik'in aktardığı habere göre Rosturizm'den yapılan yazılı açıklamada, 'Türkiye'deki Rus turistlerden olası tehlikelere karşı tetikte olmaları, kalabalık kamusal alanlardan uzak durmaları ve gerekmedikçe otellerini terk etmemeleri' istendi.

    Rosturizm'in bu açıklaması Elazığ Emniyet Müdürlüğü yakınlarında en az üç polisin ölmesine, 146'dan fazla insanın da yaralanmasına neden olan patlamanın ardından geldi.

    http://www.turizmdebusabah.com/haberler/rosturizmden-turkiyedeki-rus-turistlere-uyari-80813.html
  • Şu videoyu gören hangi turist gelir türkiyeye? Türkiye dünyada 6. en çok turist gelen ülkeydi 2015'te (2013, 2014 te olduğu gibi.) Bu insanlar sana teveccüh edip gelmişler, sana para kazandırıyorlar. ülkeye döviz getiriyorlar. senin esnafına para kazandırıp, ülkende istihdama neden oluyorlar. gösterilen tavrın bağnazlıktan cahillikten başka hiçbir nedeni olamaz. islamiyet turiste böyle mi davranılmasını emrediyor. borsan çöksün, dolar fırlayıp hayat pahalılaşsın da aklın başına gelsin. böyle akıl tutulması görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helfgott -- 18 Ağustos 2016; 23:13:39 >
  • TÜROB, Türkiye genelinde konaklama sektörü yatırımlarında Temmuz 2016'da proje sayısının azaldığını, ancak yatırımların parasal miktarında hafif de olsa artış meydana geldiğini açıkladı. Bu artış iki adet beş yıldızlı otel için Temmuz ayında 150 milyon TL teşvik alınmasından kaynaklandı. 7 aylık dönemde ise yatırımlarda gerileme devam etti.

    http://www.turizmdebusabah.com/haberler/turob-konaklama-sektorunde-proje-sayisi-yuzde-21-geriledi-80820.html
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Asil sen sıkıyorsun. En kalabalik zamani ramazan bayraminin oldugu zamanlardi. Darbeden sonra kimse kalmadi zaten. Yasamasak yutturacan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ragnar

    Asil sen sıkıyorsun. En kalabalik zamani ramazan bayraminin oldugu zamanlardi. Darbeden sonra kimse kalmadi zaten. Yasamasak yutturacan.

    Bİrader bayramdan sonra da gittim ben,darbeden sonra.Birkaç gün belki insanlarda bir tedirginlik yaşanmış olabilir ama heryer gayet de güzel dolu şu an.
    Sktığım falan yok gayet yaşayarak gördüklerimi söylüyorum.Sen nerdesin nerelere gittin söylersen objektif yorum görsün herkes.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.