Şimdi Ara

Turizm Bakanlığının başarısızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Biz ülkede turist olmadığımız için bizim gözümüze batmıyor fakat konunun üzerinde biraz kafa yorar ve turistlerin gözünden ülkeye bakarsanız ülkede turizm alanında her şeyin rezil durumda olduğunu algılayabilirsiniz. Ülkeye gelen turist tamamen otellerin başarısından, ülkenin tarihinden, kültüründen, doğal güzelliklerinden, denizinden, sıcağından, yemeğinden geliyor. Ülkenin potansiyali çok yüksek aslında.

Kartalkaya yangın faciasından tutun

Tüm sahil kenarı işletmelerin mafyalaşmasına kadar

Bütün plajların paralı hale getirilmesinden tutun,

Tatil yerlerindeki fiyatların uçuk olmasına müdahale edilmemesine kadar.

Dünyanın en ünlü turistik noktalarına gidin, o ülkede 7 euroya satılan pizza turistik yerde 10 eurodur. Türkiye'de 50 liralık ürünler turistik yerlerde 10 katı 20 katı fiyatlara satılıyor. Yeni Havalimanı fiyatlarına girmiyorum.

Ülkede her turistin kazıklanması, dolandırılması, bununla ilgili turizm bakanlığının hiçbir şey yapmaması. Taksicilere müdahale edilmemesi.

Turistik yerlerde İngilizce bilen personel olmaması.

Ülkedeki kültür miraslarına gidip bakın belki %70'i restorasyon adıyla 5 10 15 Allah verdiyse yıllardır kapalı. İçeride hiçbir çalışma yok. Hiçbir çalışma olmadan yıllarca süren restorasyonlar dolu.

Kültür mirasları yazı, çizi, çöplük dolu. Kültür miraslarına sahip çıkılmıyor. Yabancı arkeologlar gelip ülkede kültürel miras buluyor. Bizim kültürümüze, tarihimize yabancılar bizden çok sahip çıkıyor.

Ülkeye turist çekmek için yapılan bir faaliyet yok. Mevcut turistleri korumak için denetim yok. Fiyatlardan turistler Mısır'a, Yunanistan'a kaçtı.

Turizm bakanlığına bağlı devlet tiyatrolarında yıllarca maaş almış ama hiçbir iş yapmamış kişilerin tespit edilmesi olayı.

Turizm Bakanlığının başarısızlığıx (formerly twitter)
    Onedio (@onediocom) on X
    https://x.com/onediocom/status/1944340283044302849

Turizm Bakanlığının başarısızlığıınstagram
    Sabah on Instagram: "“21 YIL HİÇ ÇALIŞMADAN YILDA 18 MAAŞ ALAN ÜNLÜ BİRİNİ TESPİT ETTİM” Devlet Tiyatroları eski Genel Müdürü Nejat Birecik, 18 maaş alan 21 yıl hiç çalışmayan oyuncular tespit ettiklerini söyledi. @bireciknejat"
    https://www.instagram.com/reel/DAjOWVetBqL

izmir'i bilmiyorum ama 81 il olan ülkede tek toplu taşıma ben istanbul dışında ankara'da gördüm diğerlerini bilmiyorum bile. sadece arabayla gittim otobüs minibüs görmedim zaten treni tramvayı falan saymıyorum bile  

• ülkenin kuzeyinde 5-6 otelde kaldım geçtiğimiz 1 ay içinde eskiden zor adım attığımız otelde sabah akşam saatlerinde sadece 2 aile yemek yedik otel terkedilmiş gibi :D yemekler çöpe gitmesin diye şef gelip bizden özellikle odamıza yemek götürebileceğimizi söyledi. eskiden adamlar restoranda 1-2 garson fazladan koyardı sırf odasına yemek kaçıran var mı yok mu kontrol etsin diye Turizm Bakanlığının başarısızlığı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Temmuz 2025; 19:28:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi düşen ağlamaz.

kavramlarının yumurtlandığı bir coğrafyada siz ne turizminden bahsediyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dünyaca ünlü yayıncı Speed TBMM gündemine geldi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu İletişim Başkanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nı eleştirdi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu "Tam 42 milyon takipçisi olan Speed İstanbul'da internet kesintileri yaşadı. Galata Kulesi'nde bir rehber bulamadı! Ağzına peçete soktular. Ülkesine dönerken de iki valizi kayboldu! Bir ülkenin turizmine ancak bu kadar zarar verilir" dedi. BAĞIMSIZ YAYINLARIMIZIN DEVAMLILIĞI İÇİN BİZİ DESTEKLEYİN 👇 https://www.youtube.com/channel/UCYsOOzJ6OfvcdVqJlJKf-Aw/join #speed #tbmm #buğrakavuncu
    https://www.youtube.com/shorts/qryK0nuqO_Y

herkes çok memnun... İzmir in başarısı Turizm Bakanlığının başarısızlığı Turizm Bakanlığının başarısızlığı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Voyage torbasinda gitsin tatil yapsin😂

Allah kimseyi zengin bakani savunucak duruma dusurmesin olm parami veriyorlar yazik lan size Akpliler

Adamin bi suru oteli var ets onun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 17 Temmuz 2025; 20:48:7 >
  • Turizm Bakanlığının başarısızlığı Turizm Bakanlığının başarısızlığı Turizm Bakanlığının başarısızlığı

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Burada yalan ve algı kasmak için bu kadar uğraşmanın amacı ne? Kimseye cevap bile veremiyorsun sonra.

benim bildiğim toplu taşıma olan tek şehirler de bunlar zaten. bütün büyük belediyeleri chp inanılmaz farklarla halkın takdiriyle kazanıldı

izmir'i bilmiyorum ama 81 il olan ülkede tek toplu taşıma ben istanbul dışında ankara'da gördüm diğerlerini bilmiyorum bile. sadece arabayla gittim otobüs minibüs görmedim zaten treni tramvayı falan saymıyorum bile Turizm Bakanlığının başarısızlığı 

kes traşı. kent uzlaşısından beraat aldı eko. demek ki suç değil. bu da sana kapak olsun troll

• Ülke ekonomisinden dolayı gayet doğal eskiden TL ucuzdu değerliydi Yabancıya 50 kat değerliydi şimdi artık Mısır var Dubai var Yunanistan var helede Mısır Arkadaşım Türkiyenin sonunu getiriricek Turizmde dio inanılmaz kaliteleşmiş.

• turizm bölgesi genel de hdp seçmeni belediyelerden gelenlerle dolu . hdp seçmenleri kent uzlaşısı ile chp belediyelerine oy verdiler Haliyle %90 olarak turistik il ilçeler de de hdp seçmeni olup chp nin muhtaç olduğu keko tayfa gruplaşması oldu.

turizm bakanını bilemem ama ekrem nasıl istanbul u umursamıyorsa ( zenginlik , imkanlar , yaşam tarzı ve ultra lüks hayatı ) , chp de ki baklava kutusu savunucu seçmen/yetkili ve koltuk sahipleri de hiç umursamaz. Turizm Bakanlığının başarısızlığı Turizm Bakanlığının başarısızlığı Turizm Bakanlığının başarısızlığı

• Turizm Bakanlığının başarısızlığı

Şırnak Trolü Turizm Bakanlığının başarısızlığı Hayallerinde sahile gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6FAD03CDB -- 18 Temmuz 2025; 14:54:11 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.