Şimdi Ara

Türev integralin daha kolay olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi kişisel düşüncem türev limit integral, fonksiyon ve parabolden daha kolaydı, bazı denemelerde öyle fonksiyon sorularına denk geliyorum ki o konular kalktığı için üzülüyorum valla :D bazı arkadaşlar çok taktılar lti üçlüsünün kalkmasina ama çözülebilirlik olarak bı değişiklik olacağını düşünmüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hekim99 -- 31 Mayıs 2020; 7:40:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gerçekten oyle ya hele 345 bir polinom soruları soruyor allaha emanet

• Türev integrali hakkıyla bilen bir insan 100 sorudan 99 u yapar kolay kolay kaçırmaz. Ancak pkob öyle mi? Veya parabol içinde geçerli pkob kadar olmasada arada kaçıyor.

• lti bizden önceki dönemlerde zordu ancak bize kadar içi boşaltıldı, iki üç şey bildikten bir iki sbden bitirdikten sonra lti canavarı oluyordun. geçmişten kalma bir algı yani ltinin zor olması. şimdi o soruları zor kategorisinde sayıp yerine koyacaklar fonksiyon, parabol vs yi zor sorarlarsa işimiz var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEGRAL Mİ ZOR TÜREV Mİ
    9 yıl önce açıldı
    çok zor geometri sorusu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen öyle hocam fonksiyon,parabol,pkob ve polinom bunlar ucu açık konular istelinirse en kazık soru sorulabilir.

• fizikte modern fizik kimyada organik gibi kek konularda çıktı şimdi dengeyle uğraş dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ihamyou kullanıcısına yanıt
    ya sen nerdesin mesajlarım tek tik oldu

• LTI son konular oldugu icin zor sorular sormuyorlardi kesinlikle. Benim netlerim dustu konular ciktigindan beri.
    Modern fizik, organik zaten bilen icin kek konular. Onun yerine al basina manyetizmayi dengeyi.

• Zaten dürüst olamıyor çoğu kişi sorun da burada.Emeklerim boşa gitti muhabbeti hikaye herkes lti nin -lise müfredatında- çalışan kişiler için bedava net olduğunu bilir.Polinom,pkob gibi konuların soru sayısı artacağı için millet ağladı.Ki gözlemim şu ki sınavı gerçekten iyi ayarlamalılar.Aksi olursa Ayt'de süre sıkıntısı çekenleri görebiliriz bu yıl benden söylemesi.Ea'da edb-sos 20-25 dk da bitiyor zaten geri kalanı matematiğe verip rahat çözebiliyorsun o yüzden sıkıntı yaşamadım şu ana kadar ama eski bir sayısalcı olduğumdan empati yapabiliyorum eğer fende ayrıntı sorular çoğunlukta olursa sayısalcılar için süre problemi olacaktır.Şahsen lti kalkmasından sonra netlerim etkilenmedi fakat sorun şu ki eskiden 1.5 saatte rahat bitirirken şu an 2 saatte çözdüğümde normal karşılıyorum.Dediğim denemeler de 345,Apotemi.Umarım soru dağılımını ve zorluğunu iyi ayarlar da felaketle karşılaşmayız :)

• valla 345te zor fonksiyon parabol görmedim ama orijinal sb bakmıstım elimi oynatamadım fonksiyonlarda.. fonksiyon cok derin konu ama aytde zorlayacaklarını sanmıyorum

• Ben kafadan 2 net kaybettim lti gidince Gecen sene son 2-3 hafta bakip 7/10 gelmisti.Bu sene 2 ay onlara calistim sonra konular kalkti.Gercekten konunun mantigini anladiysan ozellikle limit ve turev kismi bedava 6 net geliyordu.Hadi integralden bir tane zorlayici olsa,turevden de 1 dikkat hatasi yapsan 8/10.

• Ltide de osym istedigi zaman cok farkli sorular oluşturabiliyordu.2019-17-15 ve 13te efsane sorular vardi bu konudan.Ilginctir 18-14 gibi senelerde de lti disindaki konulardan iyi soru gelmisti.16da iyi soru yok bence.(19 ve 17 lti disindaki kisimlardan da guzel sorular var.)

Yani ösymye konu fark etmez arkadaşlar.Size en basit gelen konudan bile sizi düşürebilir.Yani bana pek mantikli gelmiyor şu konu olsa daha iyi olurdu -daha kötü olurdu muhabbeti.

Mesela vektörler basit gelir insanlara.17 fizikte guzel sorusu var düşürmüştü o zaman.

Siz onu bunu birakin osymnin fizik bilimine giriş konusundan bile eleyici soru sormuslugu var 2016da.

Sinava hazirlanan yuksek hedefli öğrenci her konuya iyi hakim olmali.

Evet kötü oldu boşa calistik ltiye filan ama bizim konu seçme lüksümüz yoktu zaten.

Gecmisteki sinavlarda bazi konulari seçip de basarisiz olmus birisi olarak boyle düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 31 Mayıs 2020; 14:4:3 >

• türev integrali adam akıllı çalışmadıkları için fullemiyorlardı, adamlar kolay soruyor halbuki, şimdi o konular yok bakalım ayt mat nasıl olucak
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.