Şimdi Ara

Turbobit Para Kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kaynak için Tıkla :

    Turbobit Üzerinden Para Kazanma


    İnternetten para kazanma yöntemlerinden başında uploadçılık geliyor. O ne demek dediğinizi duyar gibiyim. Bu kavrama çok uzak olmadığınızı tahmin ediyorum. Ancak nasıl para kazanıldığını bilenler olacağı gibi bilgisi yeterli olmayanların sayıda çok fazladır. Tane tane sizlere bu işi anlatacak ve para kazanmanıza yardımcı olmak istiyorum.
    İlk olarak internetten para kazanma için yapmanız gereken turbobit sitesine üye olmanız gerekiyor. Üyeliği yaptırdıktan sonra işlem yapmadan aşağıda sizlere vereceği bilgileri iyice okumanızı tavsiye ediyorum. Sayemde daha çok para kazanmanızı sağlamak tek amacım. Çok masum ve iyi niyetli bir vatandaşım.

    Turbobit Nedir?

    İnternette bulabileceğiniz dosya yükleme sitelerinden birisidir. İstediğiniz kişiye dosya göndermek için bu siteye dosyayı yükleyip size verdiği linki arkadaşınızla paylaşmanız yeterli olacaktır. Dünyanın sayılı upload sitelerinden birisi olduğunu hatırlatmak istiyorum. Dosya boyutunuz ne olursa olsun bu siteye yükleyebilirsiniz. Bir limitin üzerinden olan dosyalar için para istiyorum. Bunun için siteye Premium üyelik açmanız yeterli olacaktır. İnternetten para kazanma için kullanımını nasıl yapıldığı sizlere anlatalım. Şimdi bu sistem sayesinde ne kadar gelir edeceğiniz hakkında sizlere bilgi verelim.

    Turbobit Nasıl Para Kazanılır?

    Diğer birçok sistemden farklı olarak bu site üzerinden 2 farklı şekilde para kazanabilirsiniz. Tek tek bunları sizlere paylaşacağım. Hoşunuza giden yöntemi kullanabilir ya da kendinize özel ortaya karışık bir yöntem geliştirebilirsiniz. Orasına karışamam size kalsın benimle paylaşmanıza gerek yok.
    Turbobit üzerinden para kazanma işlemini yapacağınız ilk yöntem yüklediğiniz dosyaların indirme sayılarına göre kazanç elde etmektir. Sayı ne kadar artarsa o kadar çok kazanç elde edeceksiniz. Bu tabi dosya boyutuna göre değişkenlik gösteriyor. Mesela 1 MB ile 4 MB arasında 3 dolar, 1500 MB ile 100 GB arasında ki dosya boyutları için 15 dolar kazanabilirsiniz. Bu kazançları elde etmek için 1000 rakamı baz alındığını unutmayın. Aralarda olan boyutlara göre kazançlarda değişkenlik gösteriyor.

    Site sizi para kazanma işinizi kurmanız konusunda teşvik ediyor. Bu konuda internette diğer upload sitelerinde bir sistem bulunmuyor. Ancak Turbobit ile kendi dosya upload sitenizi kurma şansınız var. Bu sayede daha yüksek miktarlarda gelir elde edebilirsiniz. Size bu anlamda her türlü desteği sağlayacağından emin olabilirsiniz. Hadi, ne duruyorsunuz para kazanmak istemiyor musunuz yoksa?

    Sistem Hakkında Bilinmesi Gerekenler

    Sitenin minimum ödeme miktarı 10 dolardır. Bu miktarı en hızlı 15 gün içinde talep edebilirsiniz. Kuracağınız kendi siteniz olursa ilk olarak dosya indirme başına yüzde 10’u sizin olacak. Eğer sisteminize 1000 kişiden fazla giriş olursa bu oran yüzde 20 oluyor. Turbobit üzerinden para kazanma işinin inceliklerini sizlerle paylaşmaya çalıştım. Hadi gidelim biraz girişimci ruhumuzla para kazanmaya başlayalım. Ne kadar çok upload o kadar çok para demek oluyor.

    Kaynak site :http://webparakazan.com/turbobite-dosya-yukleyerek-para-kazanma/ Turbobit Para Kazanma







  • Bende turbobitliyim lütfen bu linke tıklayarak para kazanmama yardimci olun
    https://m.turbobit.net/lzvel0ir6yac.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla ilgili bir makale buldum belki işinize yarar https://tekkhaber.com/turbobit-para-kazanma/

  • halen kazanılıyor mu acaba?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.