Şimdi Ara

turan olsa? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Manyetizma


    quote:

    Orijinalden alıntı: mydeathforliving

    quote:

    Orijinalden alıntı: Manyetizma

    Avrupa bataktayken hristiyan birligini kullandi, hacli ordusu olusturdu sonuc sifir
    Osmanli bataktayken islamcilik, turkculuk gibi bi ton sey denedi sonuc sifir
    21. Yuzyil teknoloji ve para yili

    Niye baska bi ulkeye guvenelim, tamam ekonomik is birligi, pasoport uygulamari gibi seyler yapilabilir ama ne gerek var daha fazlasina. Kendin basar herseyi, gerekirse taklit et urunu, pazara gir.Kapitalizim olmasaydi su an pc ler bu kadar hizli, teknoloji bu kadar gelismis olmazdi, emparyalist kapitilizm kotu bisi, su an daha rahat oldugundan abd deki sistemin temeli bu, buda somurgeciligi gerektiriyor ama liberal ekonomiyle yonetilen bi dunya, kapitalizimin yumusak yonuyle yani, diger yonetimlerden 10kat daha hizli buyur. Benim kominist ve ulkucu arkadaslarim hep konustuklarinda, dedigim tek sey siz olmasaniz biz kimi kandirip zengin olucaz, tamam bi gorusu savunun ama o goruse baglanmayin, kendinizi gelistirinin dunyaya kendi sisteminizi gosterin. Anlamiyorum bu bu bizim halkimizi hep bi birlik icin olalim derdinde, tamam bende isterim keske dunya bi butun olsa ama olmaz, olamiyacagindan ulke cikarlarina gore en iyi degerlendirmeyi yapican. Turancilik, hacli birligi, islamcilik, osmanlicilik bitti bunlar hangi devirde yasiyoruz, su an iki avrupalinin parasina dokun almanya nasil hepsine sorun yapar

    türkiye tutturdu avrupa birliğine girelimde girelim. başkasının birliğine girip ezileceğine kendi birliğini kur geliştir kendini. ezik olma. ben turan olursa eminim ki tek bir çatı altında olacağımızdan kimse kimse yük olmıcak.

    Hocam turkiye ve azerbaycan disindaki diger turk devletleri bildigin fos.

    Petrol dogal gaz var ama neden almiyoruz cunku en iyi kazik dost kazigidir, adamlar bize pahaliya satiyorlar, alsakta az aliyoruz. Eski rusyanin himayesinden cikmislar, halklarini seviyorum, onlarin halkida bizi seviyor turkuz ama devlet baskanlarinin cogu bizi sevmiyor.

    hocam onlarda bayılmıyor tayyibe. milletler bir bütün olduktan sonra hükümet sorun değil.




  • Turan tarihte defalarca gerçekleşti örümcek arkadaşlarım benim açıp biraz kitap okusanız ne olur? Azerbaycan fakir bir ülke değil mi bu fakirlik acaba ülkenin fakirliğinden mi yoksa oluk gibi petrol akarken malesef coğrafyadan dolayı birşey yetişmemesi ve diğer ülkelerden ambargolar yemesi mi? Macarlar bile her yıl Turan Kurultayı yapıyorlar onlar unutmadıda Türklüğü siz mi unuttunuz sayın örümcekler? Turanı istemeyen ya cahildir ya kanı bozuktur.
  • Turan yavaş yavaş olacak fakat en sonunda gerçekleşecektir...
  • Turandan güzel şey mi olur be keşke olsada Turan olsa...
  • Herkes konuşuyor, oy vermeye geldimi de yok. Yine gidip klasik siyasetçilere veriyorsunuz.
  • Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.

    Mustafa Kemal ATATÜRK

    Ata hedefi göstermiştir, bunu gerçekleştirmek size düşüyor gençler...
  • 2012 ye gircez hala turan diyosunuz..

    Ne turancılık, ne türkçülük ne de başka etnik,siyasi,dini bölücü bir gruplaşma bizi düzlüğe çıkarabilir.

    Farkında olun bunun.
  • Türki devletlerde "aman Türkiye gelse de bizi bağrına bassa" diyordu

    Beyler, yıllardır ortalıkta çok pis bir bilgi kirliliği var. Dini kendi siyasi amaçları için oyun hamuruna çeviren, Atatürk'ü kendi siyasi amaçları için oyun hamuruna çevirenler var. Bu yüzden bu tür konuları tartışırken, örneğin dini konuları tartışırken Kuran-ı Kerim'den, siyasi konuları tartışırken Atatürk'ün kendi kaleminden çıkan Nutuk'dan örnekler veriniz.

    Atatürk asla bir Türk-islam birliğine inanmıyordu zira bu tür hayaller hep felaket getirmişti Osmanlıya. Ümmetçilik dedi Osmanlı ama araplar, din kardeşleri İngilizlerle bir olup bizi sattı. Bu yüzden Atatürk, vatan'ın sadece millet ile var olacağını söyler.

    " Millete, şunu da ihtar ettim ki, kendimizi, cihanın hakimi zannetmek gafleti, artık devam etmemelidir. Hakiki mevkiimizi, dünyanın vaziyetini tanımamaktaki gafletle, gafillere uymakla milletimizi sürüklediğimiz felaketler yetişir! Bile bile aynı faciayı devam ettiremeyiz! "

    Atatürk Nutkunda böyle der. Devam edelim.

    " herhangi bir İslam devletinin, bir zata, bütün İslam dünyası umurunun tedvir ve temşiyeti salahiyetini vermesi akıl ve mantığın hiçbir vakit kabul edemeyeceği bir keyfiyettir. "

    Bugün sizin o Türki cumhuriyetler dediğiniz ülkeler, yıllardır Sovyetler himayesinde yaşamış ülkelerdir. Onların Türkiye'ye değil Ruslara ihtiyacı var.
    Bugün sizin o islam devletleri dediğiniz arap ülkeleri (ki bizi kaç kez satmışlardır) para için herşeyi yapar.

    Politika, bilgisayar oyunu değil. Bu ülkenin temellerini öğrenmek tek tık yakınınızda:
    http://www.idefix.com/Kitap/tanim.asp?sid=RPHNUW7V656F5TIU4FHV



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winster -- 23 Aralık 2011; 2:34:15 >




  • olamazsınız
  • Hiçbir zaman turan veya osmanlı olmayacak bunu aklınızdan çıkarın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01deadman01

    quote:

    Orijinalden alıntı: In God We Trust

    quote:

    Orijinalden alıntı: mydeathforliving

    bu memleketin başına vatansever akıllı biri geçse türk kökenli devletlerin ilişkilerini düzeltip tek bir millet altında toplanırsak ne olur? ekonomik, askeri yönden nasıl oluruz? kendi kendine yeten bir millet olur muyuz? kendi gemisini üreten, kendi uçağını, uzay gemisini üreten bir millet olur muyuz?

    Türkiye veya diğer hiçbir devlet Türk devleti olamdığı için öyle bir şey asla olmaz sen bile Türk olduğunu ispatlayamazken nasıl birleştireceksin Türkleri?

    AHA KADROLU TROLL GELDİ BEYLER KAÇIINNN!!!!!!!!



    Troll yazacağına cevap versen daha mantıklı olmaz mıydı?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrQuN

    Hiçbir zaman turan veya osmanlı olmayacak bunu aklınızdan çıkarın.

    Cahil gençlerin veya zayıfların saçmalaması değil (tıpkı gerçek hayatta bana yapılan ihanetlerde olduğu gibi) kendi kanımdan kendi fikrimden olanların yaptığı ihanet beni yaralıyor,

    Atatürk bunun birgün olacağını söylüyor ve bize hedef gösteriyor, bunun kolay olacağını söylemiyor, bir Kemalist ve milliyetçi olarak bizim bu fikri uygulamak için çalışmamız şarttır, bunu anlamamak imzanızdaki Atatürk sözüyle çelişir,

    Atatürk ssbn'nin dağılacağını 36da görmüş ve bugün geldiğinde ne yapmamız gerektiğini söylemiştir, ama biz bu fırsatı, fırsatın ismi Ebulfeyz Elçibeydir, başımızdaki ahmaklar ve yahudilerin sebep olduğu ekonomik krizler sayesinde kaçırdık,

    quote:

    “Bugün Sovyet Rusya dostumuzdur, komşumuzdur, müttefikimizdir. Devlet olarak bu dostluğa ihtiyacımız var! Fakat yarın ne olacağını kimse kestiremez. Tıpkı Osmanlı İmparatorluğu gibi, Tıpkı Avusturya-Macaristan İmparatorluğu gibi parçalanabilir. Bugün elinde sımsıkı tuttuğu milletler, avuçlarından sıyrılabilir. Dünya yeni bir dengeye ulaşabilir. İşte o zaman Türkiye ne yapacağını bilmelidir. Bizim bu dostumuzun yönetiminde dili bir, inanç bir, öz bir kardeşlerimiz vardır. Onları arkalamaya hazır olmalıyız. Hazır olmak yalnız o günü beklemek değildir; hazırlanmak lazımdır. Milletler buna nasıl hazırlanır ? Manevi köprülerini sağlam tutarak. Dil bir köprüdür, inanç bir köprüdür, tarih bir köprüdür. Bugün biz, bu toplumlardan dil bakımından, gelenek bakımından, görenek, tarih bakımından ayrılmış, çok uzağa düşmüşüz. Bizim bulunduğumuz yer mi doğru, onlarınki mi ? Bunun hesabını yapmakta fayda yoktur. Onların bize yaklaşmasını bekleyemeyiz. Bizim onlara yaklaşmamız gerekli… ATATÜRK


    Bugün bu görev daha da zordur, Görevin zorluğu bizim gibileri ateşlendiren basit bir ayrıntıdan başka bir şey değildir,

    EY TÜRK GENCİ ..MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR !
    ATATÜRK

    Atatürk'ün yukarıdaki fikirlerine inanmayan Kemalistler imzalarını silsin, davanın size ihtiyacı yoktur.


    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek. Mustafa Kemal ATATÜRK




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.