fenerlileri tebrik ediyorum ama bu futbolla deplasmanda işiniz çok zor.sevilladan kesin yersiniz 2-3 tane ama siz atarmısınız bu sefer bilemem.ama en azından ülke puanını arttırdınız.
Bunları konuşmaya gerek yok anı yaşamak lazım!
tur fener ıcın rüyaaaa
ben bir galatasaraylı olarak bütün fenerbahçeli oyuncuları tebrik ediyorum. Destan gibi galibiyet aldılar. Hepimizi gurulandırdılar. Umarım deplasmanda gol yemeden turu geçeriz DARISI YARIN BİZİM BAŞIMIZA
Tamam avutabilirsiniz kendinizi. Hay Allahım açılan başlığa bak ya. Her şamp. ligi maçımızdan sonra böyle bir başlık açılıyor.
hadi fener oynamadıda sevilla ilk ve 2. yarının ilk 10 dk sı dışında ne oynadı? net gol pozisyonları olan biziz. orda akıllı oynarsak en kötü beraberlikle döner geçeriz turu. bu kadar büyütmeyin. rüya falan değil tur...
quote:
Orjinalden alıntı: Cpt.Tsubasa
Tamam avutabilirsiniz kendinizi. Hay Allahım açılan başlığa bak ya. Her şamp. ligi maçımızdan sonra böyle bir başlık açılıyor.
hadi yaa, fenerliler niye GS nin maçları ardından açıyor ?
Hangi futbolu konusuyorsun ya ne yapti övülen sevilla ? Bende Galatasarayliyim ama seyrettigim su macta fener 100 kat defansi haric daha iyiydi bu takimdan gerci diger takimin kalecisi ve defansida ayri konuda bence kiskanclik yerine kendi takimimizin ilerlemesine baksak daha iyi olucak fener bu takimi orada eleyebilir konusulan sevilla bu gece seyrettigim takimsa bu takimda is yok 2 gol atmasida sadece fenerin defansi ve kalecisi yuzunedir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme