Şimdi Ara

TÜPLÜ 100HZ TV DE YAZILAR VE GÖRÜNTÜ TİTRİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 HZDE BÖLE Bİ SORUN OLMUYOR 100HZ TVMDE BAZI KANALLARDA GÖRÜNTÜ TİTRİYOR VE YAZILAR BULANIKLAŞIYOR 100HZ İN ÖZELLİĞİMİ BU YOKSA TV DEMİ Bİ BOZUYKLUK VAR

YARDIMCI OLUSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ARKADAŞLAR TV Yİ YARIN GERİ İADE ETCEM

BİRDE BİLGİSAYARI TV YE BAĞLADIĞIM ZAMAN 60 HZ GÖSTERİYOR BU TELEVİZYON 100HZ DEİLMİ O ZAMN TAM 100HZ TESTİ İÇİN NE YAPMALIYIM

BU ARADA TV İM ARÇELİK TÜPLÜ 100HZ PİP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironpump -- 13 Şubat 2009; 0:59:30 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironpump -- 13 Şubat 2009; 0:58:37 >
  • Benim gördüğüm çoğu 100 hz ler (sony hariç) 50 hz ye göre daha bulanık-ımsı gibiydi.Birde vestelin slim 100 hz si vardı gördüğüm baya güzeldi.Ama vestelin 84 ünü gördüm 100hz baya bulanıktı... Yani 100 hz ler 50 ye göre daha bi dumanlı oluyor.50 hz ler daha keskin köşeli oluyor... Zevk meselesi ... Bilmem anlatabildimmi...

Bilgisayara svideo yada kompozitten bağladın.Ekran kartın tv çıkışından 60 hz den fazla veremiyor olabilir... Ama emin ol 200 hz bile verse istediğin görüntüyü alman mümkün değil... Ben sadece film seyretmek için pc yi tv ye bağladım , memnunum.... PC için LCD tv şart
  • Hocam görüntü bilgisayarı bağladığında titrer.Bunu ekran kartı ayarlarından bir miktar ayarlayabilirsin.Ama filmi açıp full screen yaptığında filmin içinde titreme olmaz.Yada çok az parlak sahnelerde olabilir.Rahatsız edici değildir.

Bilgisayarı tv ye scarttan bağlayınca tv ye takılı anten, skart vs .. bütün kabloları çıkar ve öyle bi dene...
    Normal tv yayınları kesinlikle titremez.İster uydu ister kılçık farketmez titrememeli...
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Normal tv yayınları kesinlikle titremez.İster uydu ister kılçık farketmez titrememeli...

valla titriyo tv de bozukluk var en iisi geri vermek midemi bulandırıo titreme olyaı digitürkte acaip titreme yapıo duruyo duruyo aniden bi titriyo hep yapmıyuo ama çok rahatsız edici
  • Ben altı yıl telefunken 82 100hz kullandım normal uydu bağlantısında (scart) titreme problemi yapmadı ancak pc bağlarsan s-video veya dönüştürücü ile scart tan titreme yapar çünkü pc çıkışından frekans düşük olur
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.