Şimdi Ara

TuneWear TuneSonic iPod kulaklığı piyasaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •  



    TuneWear TuneSonic Cyrstal kulaklık


    iPhone/iPod aksesuarları üreten TuneWear, yine bu cihazlara yönelik Ocak ayında duyurmuş olduğu kulaklığı TuneSonic Cyrstal'ı piyasaya sürdü.


    TuneSonic Crystal kanal tipi kulaklığın üzerinde Swarovski kristalinin yer aldığı belirtiliyor. 9 mm çapındaki neodmiyum mıknatıslı dinamik sürücülerinin empedansı 16 Ohm iken frekans tepki aralığı 100 Hz - 20 kHz gibi biraz dar bir aralıkta. Kulaklığın ses hassasiyeti ise 89 dB olarak göze çarpıyor. Y tipi 1,1 metre uzunluğundaki kablosunun üzerinde mikrofon ve kontrol tuşları(oynat/durdur/ileri/geri ve arama cevaplama/sonlandırma komutlarına izin veriyor) yer alıyor. Kablonun ucunda ise mikrofonlu girişe uygun 24 ayar altın kaplama 3,5 mm standart jack girişi bulunuyor. Kulaklığın yanında SS, S, M, L olmak üzere 4 farklı boyutta uç geliyor, bu şekilde size uygun olan boyutunu seçebiliyorsunuz. Gri ve pembe renk seçenekleri bulunan TuneSonic Cyrstal, 50 Dolar'lık fiyat etiketi ile kullanıcılara sunuldu(Aynı tasarımda farklı sürücüler kullanan siyah, gri ve pembe renk seçenekli mikrofonsuz modelin fiyatı ise 30 Dolar).










  • sadece görsellik ses kalitesi düşündürücü
  • Onun yerine mikrofonsuz olsun Sennheiser cx-300 ii veya cx-400 ii olsun:D
  • Tam tikky işi olmuş.
  • 1.1 metre kabloymuş.Nereye dolayacam ben bunu, yaşasın shb500 le kablosuz kulaklık keyfi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cem

    1.1 metre kabloymuş.Nereye dolayacam ben bunu, yaşasın shb500 le kablosuz kulaklık keyfi...


    Dostum bu dediğin kulaklıkla ses kalitesi nasıl oluyor ? Bende kablolardan sıkıldım böyle bişey düşünüyorum. İpod touch kullanıyorum eşleştirmede sorun yaşarmıyım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: megaturk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cem

    1.1 metre kabloymuş.Nereye dolayacam ben bunu, yaşasın shb500 le kablosuz kulaklık keyfi...


    Dostum bu dediğin kulaklıkla ses kalitesi nasıl oluyor ? Bende kablolardan sıkıldım böyle bişey düşünüyorum. İpod touch kullanıyorum eşleştirmede sorun yaşarmıyım ?


    Ses kalitesi beni şaşırttı bluetooth dedim, yeterli olmaz dedim ama ilk aldığımda telefon yoktu sadece bilgisayarla kullanıyordum, gerçekte süper. Sonra telefonu aldım, telefonla eşleşmede hiç sorun yaşmadım, aynı kaliteyi telefonda da aldım. Tek kötü yanı iPhone sadece bu kulaklık değil hiç bir bluetooth kulaklıkta ileri-geri sarma ve ileri-geri şarkı atlama ve dururma butonlarını kullanamıyorsun. Yani problem iphone nun destek vermemesi. Ama duraklat ve ses ayar butonu desteklenmiş. OS 4.0 ile bekliyorum bu desteği zira 3.0 dan önce bluetooth kulaklıkla müzik dinlenmiyormuş. Pil ömrü oldukça uzun. Rahat 12-15 saat götürüyor tek şarjla. Şarjı 2-3 saatte oluyor. (tam ölçmedim.) Bir çok telefon ve laptop (bluetooh olan) yada bluetooth adaptörü takılı masaüstü bilgisayarla uyumlu. Vistada hiç sorun yaşamadan tanıyor ve bütün fonksiyonları çalışyor. Tabiki ses kalitesine terar değinmem gerek beni yeterince tatmin etti ama bu göreceli oldugundan sizin bu kulaklığı test etmenizi öneririm. Ayrıca kablosuz kulaklık gerçekten çok rahat, 10 mtre kapsama alanı var, evin içinde dolaşabiliyorum rahatlıkla.




  • arkadaşlar ben ileri geri yapabilen kulaklık aparatı arıyorum bu özellikte kulaklık varmı piyasada ses kalitesi çok önemli değil ileri geri alsın yeter ucuz da olabilir alternatif varmı nereden bulunur teşekkürler.
  • ne kadar iyi olursa olsun sesi o kulaklıklar çok rahatsız kulak çubuğu gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.